Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Kouvolan Eläinsairaala

Olemme täällä Sinua ja lemmikkiäsi varten!

Tänään: Avoinna ympäri vuorokauden

Töihin Kouvolaan

Kouvolan eläinsairaala on täyden palvelun talo, josta erityisinä vahvuuksina voi nostaa kirurgian, sisätaudit ja diagnostiikan. Käytössä on mm. Suomen ensimmäinen 64-leike CT-laite, laaja valikoima tähystimiä, kolme röntgenlaitetta ja kaksi leikkaussalia.

Kouvolan eläinsairaalassa on toiminut Kouvolan alueella kohta 30 vuoden ajan ja eläinsairaalan potilaat ovat aina olleet perheenjäseniä. Kouvolan eläinsairaala on aina ollut ja on edelleen yksi Suomen parhaiten varustelluista eläinsairaaloista. Kouvolalaisten sydäntä lähellä on ollut aina uusien tuulien tuominen praktiikkaan. Näistä esimerkkeinä lukuisten mm. uusien leikkaustekniikoiden ja laitekokonaisuuksien käyttöönotto ensimmäisten joukossa.

Vaikka olosuhteisiin ja laitteisiin on panostettu merkittävästi koko historian ajan ei koskaan matkan varrella ole päässyt unohtumaan se kaikkein tärkein, ne ihmiset, jotka sairaalassa työskentelevät. Mottona on ollut ja on jatkossakin, ”töissä pitää olla mukavaa”. Töihin pitää olla mukava tulla ja sieltä pitää olla mukava lähteä kotiin työpäivän jälkeen.

Kouvola talousalueena sijaitsee maantieteellisesti keskeisellä paikalla, jossa on mukava asustella. Myös kulkuyhteydet joka suuntaan ovat erinomaiset – Tikkurilasta pääsee junalla tunnissa, autollakin matkaa tulee vain hiukan enemmän. Asunnot ovat perinteisesti olleet valtakunnan halvimpia. Luonto ja harrastusmahdollisuudet ovat Kouvolassa aina lähellä, harrastitpa sitten liikuntaa tai kulttuuria. Luonnosta nauttiville meiltä löytyy myös Repoveden kansallispuisto ja erämaa-alue sekä Saimaan ja Päijänteen vesistöt.

Nyt meillä Kouvolassa työskennellään 24h-päivystävässä eläinsairaalassa. Sairaalan tilat ovat jo hyvässä valmiudessa päivystystoiminnan harjoittamiselle, mutta pieniä muutoksia parhaan mahdollisen toiminnallisuuden saavuttamiseksi tehdään jatkuvasti. Eläinsairaala toimii jatkossakin tutussa osoitteessa Kouvolassa Palomäenkatu 54.

Olit sitten vastavalmistunut tai jo pidemmälle kouluttautunut eläinlääkäri tai hoitaja tai sairaanhoitaja hakeutumassa uudelle uralle, ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä:

Pia Kesti, sairaalan johtaja, Kouvolan eläinsairaala

pia.kesti@evidensia.fi p. 0400 371 702

Piia Bergström, Klinikkamanageri , Kouvolan eläinsairaala

piia.bergstrom@evidensia.fi  p. 040 566 7250

Katso avoimet työpaikkamme täältä.