Kouvolan Eläinsairaala

Kouvolan eläinsairaala

Tänään: Avoinna 24 h

Päivystys

Päivystys 0600 417 232  (1,97 €/min + pvm)

0300 484 651

(0,42 €/min + pvm/mpm)

Palomäenkatu 54, 45100 Kouvola
4.2
388 Google reviews

Töihin Kouvolaan

Kouvolan eläinsairaala on täyden palvelun talo, josta erityisinä vahvuuksina voi nostaa kirurgian, sisätaudit ja diagnostiikan. Käytössä on mm. Suomen ensimmäinen 64-leike CT-laite, laaja valikoima tähystimiä, kolme röntgenlaitetta ja kaksi leikkaussalia.

Kouvolan eläinsairaalassa on toiminut Kouvolan alueella kohta 30 vuoden ajan ja eläinsairaalan potilaat ovat aina olleet perheenjäseniä. Kouvolan eläinsairaala on aina ollut ja on edelleen yksi Suomen parhaiten varustelluista eläinsairaaloista. Kouvolalaisten sydäntä lähellä on ollut aina uusien tuulien tuominen praktiikkaan. Näistä esimerkkeinä lukuisten mm. uusien leikkaustekniikoiden ja laitekokonaisuuksien käyttöönotto ensimmäisten joukossa.

Vaikka olosuhteisiin ja laitteisiin on panostettu merkittävästi koko historian ajan ei koskaan matkan varrella ole päässyt unohtumaan se kaikkein tärkein, ne ihmiset, jotka sairaalassa työskentelevät. Mottona on ollut ja on jatkossakin, ”töissä pitää olla mukavaa”. Töihin pitää olla mukava tulla ja sieltä pitää olla mukava lähteä kotiin työpäivän jälkeen.

Kouvola talousalueena sijaitsee maantieteellisesti keskeisellä paikalla, jossa on mukava asustella. Myös kulkuyhteydet joka suuntaan ovat erinomaiset – Tikkurilasta pääsee junalla tunnissa, autollakin matkaa tulee vain hiukan enemmän. Asunnot ovat perinteisesti olleet valtakunnan halvimpia. Luonto ja harrastusmahdollisuudet ovat Kouvolassa aina lähellä, harrastitpa sitten liikuntaa tai kulttuuria. Luonnosta nauttiville meiltä löytyy myös Repoveden kansallispuisto ja erämaa-alue sekä Saimaan ja Päijänteen vesistöt.

Nyt meillä Kouvolassa työskennellään 24h-päivystävässä eläinsairaalassa. Sairaalan tilat ovat jo hyvässä valmiudessa päivystystoiminnan harjoittamiselle, mutta pieniä muutoksia parhaan mahdollisen toiminnallisuuden saavuttamiseksi tehdään jatkuvasti. Eläinsairaala toimii jatkossakin tutussa osoitteessa Kouvolassa Palomäenkatu 54.

Olit sitten vastavalmistunut tai jo pidemmälle kouluttautunut eläinlääkäri tai hoitaja tai sairaanhoitaja hakeutumassa uudelle uralle, ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä:

Pia Raistakka, sairaalan johtaja, Kouvolan eläinsairaala

pia.raistakka@evidensia.fi p. 040 555 1319

Katso avoimet työpaikkamme täältä.

Asiakkaiden arvostelut

Pasi Toivonen

5

Yöllä saavuttiin vatsalaukun kiertymän johdosta ja Timin elämä onneksi jatkuu. Kiitos hyvästä hoidosta.

Tuija Anttila

5

Asiantuntevaa hoitoa lemmikkikaneille jälleen kerran. Kuvassa Saga ja Pontus matkalla kohteeseen. Ei jännitä. Pontus nukkuu ja Saga juo. Kiitos Deivi Aljaste.

sirpa reponen

5

Kiitos erittäin hyvästä ja ammattitaitoisesta hoidosta. Pia Kesti kiitos t.Taisto aputassu

Nina (Ninni)

5

Erittäin hyvä kokemus ensikertalaiselle, vaikka kissa ei niin arvostanutkaan perusteellisia tutkimuksia. Suosittelen.

Perustuen Google-arvioihin

Päivystys 0600 417 232  (1,97 €/min + pvm)

Aukioloajat

Päivystämme 24h!

Päivystyspuhelin 24/7:
0600 417 232 (1,97 €/min + pvm)

Viikonloppuisin ja yöaikaan hoitajamme voivat olla varattuina akuuttipotilaiden hoidossa. Olettehan hetken päästä uudelleen yhteydessä, jos ette tavoita meitä heti puhelimitse.

Ajanvaraukset arkisin klo 7.30-21 numerosta 0300 484 651 (0,42 €/min + pvm/mpm)
 • Maanantai
  Avoinna 24 h
 • Tiistai
  Avoinna 24 h
 • Keskiviikko
  Avoinna 24 h
 • Torstai
  Avoinna 24 h
 • Perjantai
  Avoinna 24 h
 • Lauantai
  Avoinna 24 h
 • Sunnuntai
  Avoinna 24 h

Työntekijät

Pia Raistakka

Sairaalan johtaja

Pia Raistakka

Eläinlääkäri

Esa Kesti

Esa Kesti

Erikoiseläinlääkäri

Eläinlääketieteen lisensiaatti Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri   Kielitaito Suomi English   Taidot Tuki- ja liikuntaelinsairaudet / Ortopedia Diagnostinen kuvantaminen Ortopedinen kirurgia Pehmytosakirurgia Hermosairaudet / Neurologia Silmäsairaudet / Oftalmologia Yleislääketiede   Tutkinnot ja erityisosaaminen Eläinlääketieteen lisensiaatti, Eläinlääketieteellinen korkeakoulu, Helsinki 1991 Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri 2002
Lue lisää työntekijästämme Esa
Pia Kesti

Pia Kesti

Eläinlääkäri

Eläinlääkärinä pyrin toimimaan kokonaisvaltaisesti aina potilaan etu edellä. En hoida vain yhtä oiretta, vaan kokonaisuutta. Olen ratkaisukeskeinen ja vaikka asiakkaani ovat ihania, tavoitteeni on, että en näkisi heitä enää, vaan saisin kuulumisia, jossa kerrotaan, että kaikki on hyvin. Sydäntäni lähinnä on pehmytkudoskirurgia ja hammasoperaatiot.  30-vuotiseen uraani mahtuu paljon vaativia operaatiota niin pään, rintaontelon ja vatsaontelonkin alueelta. Olen kiitollinen, että olen saanut edesauttaa niin monen pienen potilaan paranemista epätoivoisesta tilanteesta takaisin täysipainoiseen elämään. Vapaa-aikanani puuhastelen perheen, omien koirien ja hevoseni kanssa. Erityisesti minua kiinnostaa ihmisen ja eläinten välinen sanaton kommunikaatio ja luottamuksen rakentaminen. Eläinlääketieteen lisensiaatti, Eläinlääketieteellinen korkeakoulu, Helsinki 1992 Kielitaito Suomi English   Taidot Diagnostinen kuvantaminen Suu- ja hammassairaudet Vaativa pehmytkudoskirurgia Yleiskirurgia Yleislääketiede
Lue lisää työntekijästämme Pia
default avatar

Deivi Aljaste

Erikoiseläinlääkäri

Deivi on työskennellyt Kouvolan Eläinsairaalassa vuodesta 2001. Eläinlääketieteen lisensiaatti, Eläinlääketieteellinen korkeakoulu, Helsinki 2001 European School for Advanced Veterinary Studies, onkologia Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri 2018 Kielitaito: Suomi English Russki Eesti   TaidotIhosairaudet / DermatologiaDiagnostinen kuvantaminenSuu- ja hammassairaudetPehmytosakirurgiaYleiskirurgiaSyöpäsairaudet / OnkologiaSisätauditYleislääketiedeEksoottisten eläinten lääketiede
Lue lisää työntekijästämme Deivi
Työntekijämme

Julkaisumme Facebookissa

Uutta: tutustu juuri avattuun Evidensia Kauppaan

Evidensia Kauppa