Kouvolan Eläinsairaala

Olemme täällä Sinua ja lemmikkiäsi varten!

Tänään: Suljettu

Kouvolan Eläinsairaala

Olemme kehittyneet 25 vuodessa pienestä eläinlääkäriasemasta monipuoliseksi sairaalaksi, jossa asiakaspalvelu ja tiimityö ovat olleet aina sydämen asia.

Sielultamme olemme yhä se pieni vastaanotto, vaikka puitteiltamme olemme sairaala.

Jokainen potilas on yksilö, tuli potilas sitten rokotuksille, sairaalahoitoon tai leikkaustoimenpiteeseen. Kouvolan eläinsairaalassa kullakin eläinlääkärillä on myös omat erityisosaamisalueensa, kuten ortopedia, vaativa pehmytkudoskirurgia, hammashoidot tai sisätaudit. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman asiantuntevaa hoitoa. Työskentelemme tiiminä lemmikkisi parhaaksi, konsultoimme toisiamme ja käytämme toistemme asiantuntemusta hyväksi.

Olemme lähetesairaala, eli meille tulee jatkotutkimuksiin ja operaatioihin potilaita ympäri Suomea. Olemme myös yksi harvoista sairaaloista, jossa on mahdollisuus erikoistumiseen pieneläinten erikoiseläinlääkäriksi yliopiston lisäksi ja olemme Evidensian ortopedia-, selkä-, sekä hammaserikoisklinikka.

 

Meillä on 2 leikkaussalia ja niissä ventilaattorit turvaamassa nukutetun potilaan hengitystä, anestesianseurantalaitteistot sekä koulutetut anestesiahoitajat valvomassa nukutusta ja potilaan yleistä hyvinvointia.

Hammashoitohuoneessa on 2 hammashoitoyksikköä sekä hammasröntgen.

Diagnostiikkaan meillä on loistavat mahdollisuudet: oma kattava laboratorio, 2 röntgenlaitetta, nivel-, vatsaontelo-, maha-ruoansulatuskanavan-, keuhkojen- ja vatsa- ja rintaontelon tähystyslaitteistot, 6 anturin korkealaatuinen ultraäänilaite sekä ensimmäisenä Suomessa yksityiselle hankittu tietokonetomografialaitteisto (CT) v. 2010.

Erityistoimenpiteisiin tulevat potilaat viettävät tutkimus- ja hoitotoimenpiteen vaatiman ajan päiväsairaalassamme ja pääsevät kotiin, kun kunto sallii turvallisen kotiuttamisen.

Kouluttaudumme myös jatkuvasti, koska eläinlääketiede kehittyy voimakkaasti ja uusia hoitoja sekä lääkkeitä tulee jatkuvasti markkinoille.

Olemme täällä sinua ja lemmikkiäsi varten, lämpimästi tervetuloa!