Kouvolan Eläinsairaala

Kouvolan eläinsairaala

Päivystämme 24 h!

Tänään: Avoinna 24 h

Päivystys

Päivystys 0600 417 232  (1,97 €/min + pvm)

0300 484 651

(0,42 €/min + pvm/mpm)

Palomäenkatu 54, 45100 Kouvola
4.2
395 Google reviews

Olemme kehittyneet vuodesta 1993 pienestä eläinlääkäriasemasta monipuoliseksi sairaalaksi, jossa ystävällinen asiakaspalvelu, tiimityö ja joustava hoitoonpääsy ovat olleet aina sydämen asia. Sielultamme olemme yhä se pieni vastaanotto, vaikka puitteiltamme olemmekin nyt 24h päivystävä sairaala.

Erikoistuneet eläinlääkärimme auttavat lemmikkiäsi

Jokainen potilas on yksilö, tuli sitten rokotuksille, sairaalahoitoon tai leikkaustoimenpiteeseen. Kouvolan eläinsairaalassa kullakin eläinlääkärillä on omat erityisosaamisalueensa, kuten ortopedia, vaativa pehmytkudoskirurgia, hammashoidot tai sisätaudit. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman asiantuntevaa hoitoa. Työskentelemme tiiminä lemmikkisi parhaaksi, konsultoimme toisiamme ja käytämme toistemme asiantuntemusta hyväksi.

Olemme lähetesairaala, eli meille tulee jatkotutkimuksiin ja operaatioihin potilaita ympäri Suomea. Tämän lisäksi olemme Evidensian ortopedia-, selkä-, sekä hammaserikoisklinikka.

Koulutamme eläinlääkäreitä ja kouluttaudumme myös itse jatkuvasti

Olemme yksi harvoista sairaaloista, jossa on mahdollisuus erikoistumiseen pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäriksi yliopiston lisäksi.

Kouluttaudumme myös jatkuvasti, koska eläinlääketiede kehittyy voimakkaasti ja uusia hoitoja sekä lääkkeitä tulee jatkuvasti markkinoille.

Panostamme turvalliseen anestesiaan

Meillä on neljä leikkaussalia ja niissä ventilaattorit turvaamassa nukutetun potilaan hengitystä, anestesianseurantalaitteistot sekä koulutetut hoitajat valvomassa nukutusta ja potilaan yleistä hyvinvointia.

Tarjoamme kattavat diagnostikkapalvelut huippuluokan laittein

Diagnostiikkaan meillä on loistavat mahdollisuudet: Oma kattava laboratorio, kaksi röntgenlaitetta, laajalti tähystyslaitteistoa (nivel-, vatsaontelo-, ruuansulatuskanava-, keuhko- ja rintaontelo-), kuuden anturin korkealaatuinen ultraäänilaite sekä tietokonetomografialaitteisto (CT), josta meillä on erittäin pitkä kokemus diagnostiikan apuna.

Hellää hoitoa ympäri vuorokauden

Päivystykseemme saa tulla mistä tahansa ja milloin tahansa, lähetteellä tai ilman. Suosittelemme kuitenkin soittamaan päivystysnumeroomme etukäteen – näin osaamme valmistautua tuloosi ja myös kertoa Sinulle, mikä päivystyksen sen hetkinen tilanne on. Hoidamme potilaat kiireellisyysjärjestyksessä.

Lemmikin tilan vaatiessa, pystymme tarjoamaan ympärivuorokautista sairaalahoitoa kriittisesti sairaille lemmikeille.

Olemme täällä sinua ja lemmikkiäsi varten 24/7, lämpimästi tervetuloa!

IVC Evidensia

Eläinlääkärin puhelinneuvonta - valtakunnallinen palvelu

Eläinlääkäri auttaa neuvontanumerossa! Soita 0600 418 802 (1,97€/min + pvm/mpm).  Eläinlääkäri tekee puhelun aikana ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä. Soitto 0600-alkuiseen numeroon maksaa 1,97 eur/min + pvm/mpm.

Asiakkaiden arvostelut

Satu Havo

5

Soitin aamuyöllä kolmen aikaan, kun koirani tilanne romahti ja pyysimme euranasiaa heti. Pääsimme heti sisään ja koirani saatettiin kauniin rauhallisesti sateenkaarelle. Ihanaa lämminhenkistä palvelua ja kiitos eläinlääkäri Asimakopoulos Spyridonille❤️

Mirja Kalliosaari

5

Lyyli labradorinnoutaja sai taas hyvää palvelua. Mahtavaa kun lähialueella on 24/7 eläinsairaala.

Hannu “barefoothanski” Mieskolainen

4

Nopea, lämmin ja luotettava palvelu ensiaputapauksessa. Suosittelen! Lääkärin tapaaminen ja keskustelu olisi ollut hyvä lisä koiraa noudettaessa.

Pasi Toivonen

5

Yöllä saavuttiin vatsalaukun kiertymän johdosta ja Timin elämä onneksi jatkuu. Kiitos hyvästä hoidosta.

Perustuen Google-arvioihin

Päivystys 0600 417 232  (1,97 €/min + pvm)

Aukioloajat

Päivystämme 24h!

Päivystyspuhelin 24/7:
0600 417 232 (1,97 €/min + pvm)

Viikonloppuisin ja yöaikaan hoitajamme voivat olla varattuina akuuttipotilaiden hoidossa. Olettehan hetken päästä uudelleen yhteydessä, jos ette tavoita meitä heti puhelimitse.

Ajanvaraukset arkisin klo 7.30-21 numerosta 0300 484 651 (0,42 €/min + pvm/mpm)
 • Maanantai
  Avoinna 24 h
 • Tiistai
  Avoinna 24 h
 • Keskiviikko
  Avoinna 24 h
 • Torstai
  Avoinna 24 h
 • Perjantai
  Avoinna 24 h
 • Lauantai
  Avoinna 24 h
 • Sunnuntai
  Avoinna 24 h

Työntekijät

Pia Raistakka

Sairaalan johtaja

Pia Raistakka

Eläinlääkäri

Esa Kesti

Esa Kesti

Erikoiseläinlääkäri

Eläinlääketieteen lisensiaatti Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri   Kielitaito Suomi English   Taidot Tuki- ja liikuntaelinsairaudet / Ortopedia Diagnostinen kuvantaminen Ortopedinen kirurgia Pehmytosakirurgia Hermosairaudet / Neurologia Silmäsairaudet / Oftalmologia Yleislääketiede   Tutkinnot ja erityisosaaminen Eläinlääketieteen lisensiaatti, Eläinlääketieteellinen korkeakoulu, Helsinki 1991 Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri 2002
Lue lisää työntekijästämme Esa
Pia Kesti

Pia Kesti

Eläinlääkäri

Eläinlääkärinä pyrin toimimaan kokonaisvaltaisesti aina potilaan etu edellä. En hoida vain yhtä oiretta, vaan kokonaisuutta. Olen ratkaisukeskeinen ja vaikka asiakkaani ovat ihania, tavoitteeni on, että en näkisi heitä enää, vaan saisin kuulumisia, jossa kerrotaan, että kaikki on hyvin. Sydäntäni lähinnä on pehmytkudoskirurgia ja hammasoperaatiot.  30-vuotiseen uraani mahtuu paljon vaativia operaatiota niin pään, rintaontelon ja vatsaontelonkin alueelta. Olen kiitollinen, että olen saanut edesauttaa niin monen pienen potilaan paranemista epätoivoisesta tilanteesta takaisin täysipainoiseen elämään. Vapaa-aikanani puuhastelen perheen, omien koirien ja hevoseni kanssa. Erityisesti minua kiinnostaa ihmisen ja eläinten välinen sanaton kommunikaatio ja luottamuksen rakentaminen. Eläinlääketieteen lisensiaatti, Eläinlääketieteellinen korkeakoulu, Helsinki 1992 Kielitaito Suomi English   Taidot Diagnostinen kuvantaminen Suu- ja hammassairaudet Vaativa pehmytkudoskirurgia Yleiskirurgia Yleislääketiede
Lue lisää työntekijästämme Pia
default avatar

Deivi Aljaste

Erikoiseläinlääkäri

Deivi on työskennellyt Kouvolan Eläinsairaalassa vuodesta 2001. Eläinlääketieteen lisensiaatti, Eläinlääketieteellinen korkeakoulu, Helsinki 2001 European School for Advanced Veterinary Studies, onkologia Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri 2018 Kielitaito: Suomi English Russki Eesti   TaidotIhosairaudet / DermatologiaDiagnostinen kuvantaminenSuu- ja hammassairaudetPehmytosakirurgiaYleiskirurgiaSyöpäsairaudet / OnkologiaSisätauditYleislääketiedeEksoottisten eläinten lääketiede
Lue lisää työntekijästämme Deivi
Työntekijämme

Julkaisumme Facebookissa

Uutta: tutustu juuri avattuun Evidensia Kauppaan

Evidensia Kauppa