Kouvolan Eläinsairaala

Kouvolan eläinsairaala

Päivystämme 24 h!

Tänään: Avoinna 24 h

Päivystys

Kouvolan Eläinsairaala

TIEDOTE ASIAKKAILLE
Ajanvarauksen puhelinnumero muuttuu. Maanantaina 5.6. alkaen käytössämme on uusi puhelinnumero 0300 484 651.  Puhelun hinta 0300-ajanvarausnumeroon on 0,42 eur/min + pvm/mpm. Päivystysnumero säilyy ennallaan.


Olemme kehittyneet 25 vuodessa pienestä eläinlääkäriasemasta monipuoliseksi sairaalaksi, jossa asiakaspalvelu ja tiimityö ovat olleet aina sydämen asia.

Sielultamme olemme yhä se pieni vastaanotto, vaikka puitteiltamme olemme sairaala.

Jokainen potilas on yksilö, tuli potilas sitten rokotuksille, sairaalahoitoon tai leikkaustoimenpiteeseen. Kouvolan eläinsairaalassa kullakin eläinlääkärillä on myös omat erityisosaamisalueensa, kuten ortopedia, vaativa pehmytkudoskirurgia, hammashoidot tai sisätaudit. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman asiantuntevaa hoitoa. Työskentelemme tiiminä lemmikkisi parhaaksi, konsultoimme toisiamme ja käytämme toistemme asiantuntemusta hyväksi.

Olemme lähetesairaala, eli meille tulee jatkotutkimuksiin ja operaatioihin potilaita ympäri Suomea. Olemme myös yksi harvoista sairaaloista, jossa on mahdollisuus erikoistumiseen pieneläinten erikoiseläinlääkäriksi yliopiston lisäksi ja olemme Evidensian ortopedia-, selkä-, sekä hammaserikoisklinikka.

Meillä on kaksi leikkaussalia ja niissä ventilaattorit turvaamassa nukutetun potilaan hengitystä, anestesianseurantalaitteistot sekä koulutetut anestesiahoitajat valvomassa nukutusta ja potilaan yleistä hyvinvointia.

Hammashoitohuoneessa on kaksi hammashoitoyksikköä sekä hammasröntgen.

Diagnostiikkaan meillä on loistavat mahdollisuudet: oma kattava laboratorio, kaksi röntgenlaitetta, laajalti tähystyslaitteistoa (nivel-, vatsaontelo-, ruuansulatuskanava-, keuhko- ja rintaontelo-), kuuden anturin korkealaatuinen ultraäänilaite sekä ensimmäisenä Suomessa yksityiselle hankittu tietokonetomografialaitteisto (CT) v. 2010.

Erityistoimenpiteisiin tulevat potilaat viettävät tutkimus- ja hoitotoimenpiteen vaatiman ajan sairaalassamme ja pääsevät kotiin, kun kunto sallii turvallisen kotiuttamisen.

Kouluttaudumme myös jatkuvasti, koska eläinlääketiede kehittyy voimakkaasti ja uusia hoitoja sekä lääkkeitä tulee jatkuvasti markkinoille.

Olemme täällä sinua ja lemmikkiäsi varten, lämpimästi tervetuloa!

IVC Evidensia

Eläinlääkärin maksuton puhelinneuvonta - valtakunnallinen palvelu

Eläinlääkäri auttaa neuvontanumerossa vain puhelumaksun hinnalla! Soita 0300 484 656. Eläinlääkäri tekee puhelun aikana ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä. Soitto 0300-alkuiseen numeroon maksaa 0,42 eur/min + pvm/mpm.

Asiakkaiden arvostelut

Elina K

5

Ystävällinen henkilökunta, joka osaa kohdata asiakkaan myös haastavissa tilanteissa. Joustava palvelu ja aina päästy nopeasti tarvittaessa. Hyvää hoitoa kaikinpuolin!

Aukioloajat

Päivystyspuhelin 24/7:
0600 417 232 (1,97 €/min + pvm)

Ajanvaraukset arkisin klo 7.30-21 numerosta 0300 484 651

Päivystysaikana klinikkamaksun ja eläinlääkärin toimenpidehintojen korotukset ovat:
-klo 20-22 +50%
-klo 22–07 +100 %
-lauantaisin klo 7–22 +50 % 
-sunnuntaisin ja arkipyhinä +100 %
 • Maanantai
  Avoinna 24 h
 • Tiistai
  Avoinna 24 h
 • Keskiviikko
  Avoinna 24 h
 • Torstai
  Avoinna 24 h
 • Perjantai
  Avoinna 24 h
 • Lauantai
  Avoinna 24 h
 • Sunnuntai
  Avoinna 24 h
 • Työntekijät

  default avatar

  Sairaalan johtaja

  Pia Raistakka

  Eläinlääkäri

  Esa Kesti

  Esa Kesti

  Erikoiseläinlääkäri

  Eläinlääketieteen lisensiaatti Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri   Kielitaito Suomi English   Kiinnostuksen kohteet Tuki- ja liikuntaelinsairaudet / Ortopedia Diagnostinen kuvantaminen Ortopedinen kirurgia Pehmytosakirurgia Hermosairaudet / Neurologia Silmäsairaudet / Oftalmologia Yleislääketiede   Tutkinnot ja erityisosaaminen Eläinlääketieteen lisensiaatti, Eläinlääketieteellinen korkeakoulu, Helsinki 1991 Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri 2002
  Lue lisää työntekijästämme Esa
  Pia Kesti

  Pia Kesti

  Eläinlääkäri

  Eläinlääketieteen lisensiaatti, Eläinlääketieteellinen korkeakoulu, Helsinki 1992   Kielitaito Suomi English   Kiinnostuksen kohteet Diagnostinen kuvantaminen Suu- ja hammassairaudet Vaativa pehmytkudoskirurgia Yleiskirurgia Yleislääketiede
  Lue lisää työntekijästämme Pia
  default avatar

  Deivi Aljaste

  Erikoiseläinlääkäri

  Deivi on työskennellyt Kouvolan Eläinsairaalassa vuodesta 2001. Eläinlääketieteen lisensiaatti, Eläinlääketieteellinen korkeakoulu, Helsinki 2001 European School for Advanced Veterinary Studies, onkologia Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri 2018 Kielitaito: Suomi English Russki Eesti   TaidotIhosairaudet / DermatologiaDiagnostinen kuvantaminenSuu- ja hammassairaudetPehmytosakirurgiaYleiskirurgiaSyöpäsairaudet / OnkologiaSisätauditYleislääketiedeEksoottisten eläinten lääketiede
  Lue lisää työntekijästämme Deivi
  Työntekijämme

  Julkaisumme Facebookissa