Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Kouvolan Eläinsairaala

Olemme täällä Sinua ja lemmikkiäsi varten!

Tänään: Avoinna ympäri vuorokauden

Huomioithan ennen käyntiä tämänhetkiset käytäntömme asiointiin meillä.

Tällä hetkellä emme ota huonontuneen koronavirustilanteen takia vastaanotolle lemmikkien saattajia mukaan. Ilmoittautuminen, ostosten teko ja potilaan kotiutus sallitaan mutta edellytämme edelleen kasvomaskin käyttöä sisätiloissa. Eutanasiatapaukset ovat poikkeus, tällöin mukaan saa tulla yksi saattaja kasvomaskin kanssa.

Sisätiloissamme ei tällä hetkellä ole mahdollista odotella, joten toimenpiteiden ajan pyydämme odottamaan toisaalla.  

Asioithan klinikallamme vain terveenä! Turvataksemme lemmikkien normaalin hoidon jatkossakin, on tärkeää, että pystymme turvaamaan eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden. Ethän siis asioi klinikallamme, jos sinulla kuumetta tai flunssaoireita.

 Mikäli joudut perumaan lemmikin vastaanottoajan sairastumisen vuoksi, emme toistaiseksi veloita tästä erillistä myöhäisen peruutuksen maksua (norm. 39€). Jos epäilet sairastumista, peruthan varatun ajan kuitenkin mahdollisimman pian soittamalla klinikalle.  

 

Tervetuloa ajanvarauspalveluumme!  

Verkkoajanvarauksesta voit varata ajan yleisimpiin palveluihimme. Onnistuneesta ajanvarauksesta lähetämme kuittauksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et löydä verkkoajanvarauksesta sopivaa toimenpidettä tai aikaa, voit olla meihin yhteydessä puhelimitse.

Huomioithan, että mikäli varattu aika ei riitä kaikkiin lemmikkisi tarvitsemiin tutkimuksiin ja toimenpiteisiin, varaamme näille uuden ajan. Lemmikkisi tai käyntiisi liittyvissä kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Muuttuivatko suunnitelmat? Tutustu peruutusehtoihimme