Kouvolan eläinsairaala

Päivystämme 24 h!

Varaa aika

Huomioithan ennen käyntiä tämänhetkiset käytäntömme asiointiin meillä.

Tällä hetkellä emme ota huonontuneen koronavirustilanteen takia vastaanotolle lemmikkien saattajia mukaan. Ilmoittautuminen, ostosten teko ja potilaan kotiutus sallitaan mutta edellytämme edelleen kasvomaskin käyttöä sisätiloissa. Eutanasiatapaukset ovat poikkeus, tällöin mukaan saa tulla yksi saattaja kasvomaskin kanssa.

Sisätiloissamme ei tällä hetkellä ole mahdollista odotella, joten toimenpiteiden ajan pyydämme odottamaan toisaalla.  

 

Asioithan klinikallamme vain terveenä! Turvataksemme lemmikkien normaalin hoidon jatkossakin, on tärkeää, että pystymme turvaamaan eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden. Ethän siis asioi klinikallamme, jos sinulla kuumetta tai flunssaoireita.

Tervetuloa ajanvarauspalveluumme!  

Verkkoajanvarauksesta voit varata ajan yleisimpiin palveluihimme. Onnistuneesta ajanvarauksesta lähetämme kuittauksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et löydä verkkoajanvarauksesta sopivaa toimenpidettä tai aikaa, voit olla meihin yhteydessä puhelimitse.

Huomioithan, että mikäli varattu aika ei riitä kaikkiin lemmikkisi tarvitsemiin tutkimuksiin ja toimenpiteisiin, varaamme näille uuden ajan. Lemmikkisi tai käyntiisi liittyvissä kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

 

Kennelliiton sähköinen ennakkolähete

Vuoden 2022 alusta alkaen koiran omistajan tulee aina tilata sähköinen ennakkolähete ennen virallisia terveystutkimuksia tai eläinlääkäritodistusta.

Omistaja tilaa lähetteen Kennelliiton Omakoira-palvelusta tai Omakoira-mobiilisovelluksesta. Lähetteen tilaaminen ei vaadi Kennelliiton jäsenyyttä.

Ohjeet lähetteen tilaamiseen löytyy Kennelliiton verkkosivuilta osoitteesta: www.kennelliitto.fi/tilaaterveystutkimus.

 

Muuttuivatko suunnitelmat? Tutustu peruutusehtoihimme