Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Lohjan Pieneläinklinikka

Eläinlääkäri lähellä sinua

Torstai 13.5 Suljettu

Tervetuloa ajanvarauspalveluumme!

Aluehallintoviraston (AVI) 25.2.2021 voimaan tulleiden koronaohjeiden myötä olemme päivittäneet klinikkamme toimintaohjeet seuraavasti:
-Ilmoittaudu vastaanottoomme ilman lemmikkiä. Odota vastaanottovuoroa autossa/ulkona. Noudamme lemmikkisi erikseen sovitusti.
-Lemmikkisi eläinlääkärikäynnin tarvittavista esitiedoista, tutkimuksista ja niiden tuloksista sekä kotihoito-ohjeista olemme Sinuun yhteydessä puhelimitse.
-Tutkimusten/hoitotoimenpiteiden jälkeen lemmikkisi palautetaan Sinulle klinikan ulko-ovelle erikseen sovitusti.
-Älä tule klinikan sisätiloihin jos kuulut riskiryhmään, sinulla on hengitystieoireita tai olet karanteenissa. Siinä tapauksessa pyydämme Sinua soittamaan klinikalle numeroon 020 1750120.

Henkilökuntamme kiittää yhteistyöstä! 

Tervetuloa!

Verkkoajanvarauksesta voit varata ajan yleisimpiin palveluihimme. Onnistuneesta ajanvarauksesta lähetämme kuittauksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et löydä verkkoajanvarauksesta sopivaa toimenpidettä tai aikaa, voit olla meihin yhteydessä puhelimitse.

Huomioithan, että mikäli varattu aika ei riitä kaikkiin lemmikkisi tarvitsemiin tutkimuksiin ja toimenpiteisiin, varaamme näille uuden ajan. Lemmikkisi tai käyntiisi liittyvissä kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Lauantaipäivien päivystyskorotus +50% toimenpide- ja poliklinikkamaksuun (päivystyskorotus perjantaisin klo 20 jälkeen tehdyille ajanvarauksille). Ei koske rokotuskäyntejä.

Asioithan klinikallamme vain terveenä! Turvataksemme lemmikkien normaalin hoidon jatkossakin, on tärkeää, että pystymme turvaamaan eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden. Ethän siis asioi klinikallamme, jos sinulla kuumetta tai flunssaoireita.

Mikäli joudut perumaan lemmikin vastaanottoajan sairastumisen vuoksi, emme toistaiseksi veloita tästä erillistä myöhäisen peruutuksen maksua (norm. 39€). Jos epäilet sairastumista, peruthan varatun ajan kuitenkin mahdollisimman pian soittamalla klinikalle.  

Muuttuivatko suunnitelmat? Tutustu peruutusehtoihimme