Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Lohjan Pieneläinklinikka

Eläinlääkäri lähellä sinua

Tänään: Suljettu

Tervetuloa ajanvarauspalveluumme!

Turvataksemme lemmikkien normaalin hoidon sekä asiakkaidemme ja eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden, noudatamme yhä varotoimia eläinlääkäriasemillamme. Koronatilanne ja siihen liittyvät rajoitukset vaihtelevat merkittävästi alueiden välillä. Tämän takia ohjeistuksissa on klinikkakohtaisia eroja.

Pyydämme huomioimaan seuraavat seikat asioidessasi meillä:

  • Suosittelemme että lemmikin mukana tulisi vain yksi saattaja.
  • Suosittelemme kertakäyttömaskin käyttöä sisätiloissa (tarvittaessa saat maskin klinikan vastaanotosta).
  • Sisätiloissa noudatetaan 2 metrin turvaväliä
  • Huolehditaan myös hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.
  • Henkilökuntamme käyttää hengityssuojaimia potilashuoneissa. Myös potilashuoneessa pyritään säilyttämään turvaväli.
  • Saavu paikalle vain juuri ennen varatun ajan alkamista (ei etuajassa).  Ilmoittautumisen jälkeen asiakasta pyydetään joko huomioimaan turvavälien toteutuminen odotushuoneessa tai vaihtoehtoisesti odottamaan vastaanottovuoroaan autossa tai ulkona. Odotus- ja klinikkatiloissa vältetään turhaa oleilua.

Asioithan klinikallamme vain terveenä

  • Jos olet altistunut COVID-19 -koronavirukselle, sinulla on hengitystieoireita tai olet karanteenissa mahdollisen altistumisen vuoksi, jätä oman ja muiden ihmisten terveyden vuoksi klinikkakäynti väliin. Voit tällöin pyytää jotakuta toista tuomaan lemmikkisi hoitoon.
  • Jos kukaan muu voi saattaa lemmikkiäsi hoitoon, tarvittaessa henkilökuntamme voi noutaa lemmikin ulkotiloista klinikalle hoitoon. Tällöin on ensiarvoisen tärkeää soittaa klinikallemme etukäteen.

Pysytään terveinä!

Eutanasiakäynnillä lemmikillä saa olla mukana useampi saattaja.

Kotikäynti -palvelua ei tarjota toistaiseksi.

Jos olet sairastumisen vuoksi estynyt saapumaan klinikalle, peruthan varatun ajan kuitenkin mahdollisimman pian soittamalla klinikalle. Emme veloita tästä erillistä myöhäisen peruutuksen maksua (norm. 39€).

Toivomme ymmärrystä ja toimintaohjeiden noudattamista, jotta voimme jatkossakin turvata yhdessä meidän kaikkien terveyden ja toimintakyvyn.

Verkkoajanvarauksesta voit varata ajan yleisimpiin palveluihimme. Onnistuneesta ajanvarauksesta lähetämme kuittauksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et löydä verkkoajanvarauksesta sopivaa toimenpidettä tai aikaa, voit olla meihin yhteydessä puhelimitse.

Huomioithan, että mikäli varattu aika ei riitä kaikkiin lemmikkisi tarvitsemiin tutkimuksiin ja toimenpiteisiin, varaamme näille uuden ajan. Lemmikkisi tai käyntiisi liittyvissä kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Lauantaipäivien päivystyskorotus +50% toimenpide- ja poliklinikkamaksuun (päivystyskorotus perjantaisin klo 20 jälkeen tehdyille ajanvarauksille). Ei koske rokotuskäyntejä.

Asioithan klinikallamme vain terveenä! Turvataksemme lemmikkien normaalin hoidon jatkossakin, on tärkeää, että pystymme turvaamaan eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden. Ethän siis asioi klinikallamme, jos sinulla kuumetta tai flunssaoireita.

Mikäli joudut perumaan lemmikin vastaanottoajan sairastumisen vuoksi, emme toistaiseksi veloita tästä erillistä myöhäisen peruutuksen maksua (norm. 39€). Jos epäilet sairastumista, peruthan varatun ajan kuitenkin mahdollisimman pian soittamalla klinikalle.  

Muuttuivatko suunnitelmat? Tutustu peruutusehtoihimme