Lohjan Pieneläinklinikka

Lohjan Pieneläinklinikka

Eläinlääkäri lähellä sinua

Tänään: 07:30 ­- 20:00

0300 484 644

(0,42 €/min + pvm/mpm)

Laurinkatu 35, 08100 Lohja
4.3
238 Google reviews

Lohjan Pieneläinklinikalla Sinua ja lemmikkiäsi palvelevat tutut ja turvalliset eläinlääkärit, paikallisesti ja pitkällä perinteellä. Tavoitteenamme on hoitaa lemmikkisi terveyttä ja estää sairaudet ennakolta. Ennaltaehkäisevä hoito on parasta hoitoa! Sairauden sattuessa on kuitenkin lohdullista tietää, että sairauden hoitamiseksi meillä on korkeatasoiset välineet ja vankka ammattitaito useilta erikoisalueilta. Eläinlääkäreillämme on erityisosaamista suu- ja hammassairauksista, iho- ja korvasairauksista, BAER-kuulotutkimuksista, sisätaudeista sekä kissojen sairauksista.

Eläinlääkäriasema Lohjan Pieneläinklinikka toivottaa sinut ja lemmikkisi lämpimästi tervetulleeksi!

IVC Evidensia

Eläinlääkärin puhelinneuvonta - valtakunnallinen palvelu

Eläinlääkäri auttaa neuvontanumerossa! Soita 0600 418 802 (1,97€/min + pvm/mpm).  Eläinlääkäri tekee puhelun aikana ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä. Soitto 0600-alkuiseen numeroon maksaa 1,97 eur/min + pvm/mpm.

Asiakkaiden arvostelut

Mikke

5

Hyvä klinikka eläimille, ei mikään höpö klinikka. Olen käynyt monessa paikassa ja tämä on ainoa klinikka mikä on auttanut oikein.

Riitta Laaksonen

5

Sisälle mennessä rauhallinen ilmapiiri.Odotustila riittävä.Sain avun mitä menin koiralle hakemaan.

Raisa Lindgren

5

Koirien ja pupujen kanssa käytetty tätä eläinlääkäriä - noh aina. :-) Nimi ja ketju muuttunut, mutta palveluun olen ollut joka kerta tyytyväinen. Hinnat eivät ole halvimmat, mutta arvostan suuresti taitavia työntekijöitä ja sitä, kun muistutetaan tekstiviestillä mm. rokotuksista. Kaikkien eläinten tiedot ovat yhdessä paikassa tallessa.

Riikka Jalava

5

Nopea ja asiantunteva palvelu. Huomioivat hyvin myös erittäin pelokkaat koirat.

Perustuen Google-arvioihin

Aukioloajat

 • Maanantai
  07:30 ­- 20:00
 • Tiistai
  07:30 ­- 20:00
 • Keskiviikko
  07:30 ­- 20:00
 • Torstai
  07:30 ­- 20:00
 • Perjantai
  07:30 ­- 20:00
 • Lauantai
  09:00 ­- 15:00
 • Sunnuntai
  Suljettu

Työntekijät

Aija Jantunen

Klinikan johtaja

Aija Jantunen

Eläinlääkäri

Aija on valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2001 ja hänen erityisenä kiinnostuksen kohteina ovat kissojen sairaudet ja sisätaudit. Amerikkalaisen koira- ja kissalääketieteen erikoistumistutkinnon Diplomate ABVP (Canine and Feline Practice) hän suoritti vuonna 2011. Aija on tehnyt valmistumisensa jälkeen pelkästään pieneläinpraktiikkaa. Kielitaito: Suomi English TaidotIhosairaudet / DermatologiaKissalääketiedeSisätaudit
Lue lisää työntekijästämme Aija
Heli Härkälä

Heli Härkälä

Eläinlääkäri

Heli valmistui eläinlääkäriksi Helsingissä vuonna 1995. Valmistumisestaan lähtien hän on tehnyt pieneläinpraktiikkaa. Kiinnostuksen kohteena hänellä on yleislääketiede. Helin vapaa-aika kuluu cockerspanieleiden parissa. KIelitaito: Suomi English TaidotYleislääketiede
Lue lisää työntekijästämme Heli
Heli Salonen

Heli Salonen

Klinikkaeläinhoitaja

Heli aloitti oppisopimuskoulutuksen Espoon Eläinsairaalassa v. 2022 ja valmistui klinikkaeläinhoitajaksi v. 2023. Hän työskenteli Espoossa pääasiassa teho- ja päivystysosastolla. Lohjan tiimissä hän aloitti kesällä 2024. Helillä on kaksi koiraa, Zeus ja Loki sekä kaksi kissaa, Leo ja Lily. Aiempia tutkintoja on lähihoitaja ja merkonomi. Kielitaito: suomi englanti.
Lue lisää työntekijästämme Heli
Marta Walczak-Janczewska

Marta Walczak-Janczewska

Eläinlääkäri

I have been a graduate of Veterinary Medicine since 2020 (SGGW Univerisity in Warsaw). Since then, like James Herriot, I have cared for various animals, from large production animals to small pets. Lately, I have focused mainly on dogs and cats. My professional passion is broadly understood in internal medicine - I believe that a thorough medical interview and meticulous examination are the keys to every diagnosis and successful therapy. Outside work, I love Golden Retrievers, books, CrossFit, and long walks with my two dogs, Gapa and Duffy. Marta on valmistunut eläinlääkäriksi Varsovan Yliopistosta (SGGW) vuonna 2020. Valmistuttuaan Marta on hoitanut laaja-alaisesti sekä pien- että suureläimiä keskittyen kuitenkin viime aikoina kissoihin ja koiriin. Suurin mielenkiinto Martalla on sisätautipotilaissa. Vapaa-ajalla Marta lukee ja harrastaa CrossFitiä. Marta rakastaa kultaisianoutajia ja käveleekin pitkiä lenkkejä koiriensa Gapan ja Duffyn kanssa. Klinikalla Martan palvelukielenä on englanti.
Lue lisää työntekijästämme Marta
Työntekijämme

Julkaisumme Facebookissa

Uutta: tutustu juuri avattuun Evidensia Kauppaan

Evidensia Kauppa