Lohjan Pieneläinklinikka

Eläinlääkäri lähellä sinua

Itsenäisyyspäivä Suljettu

Eläinlääkäriasema Lohjan Pieneläinklinikka

Lohjan Pieneläinklinikalla Sinua ja lemmikkiäsi palvelevat tutut ja turvalliset eläinlääkärit, paikallisesti ja pitkällä perinteellä. Tavoitteenamme on hoitaa lemmikkisi terveyttä ja estää sairaudet ennakolta. Ennaltaehkäisevä hoito on parasta hoitoa! Sairauden sattuessa on kuitenkin lohdullista tietää, että sairauden hoitamiseksi meillä on korkeatasoiset välineet ja vankka ammattitaito useilta erikoisalueilta. Eläinlääkäreillämme on erityisosaamista ortopediasta, pehmytkudoskirurgiasta, tähystysleikkauksista, iho- ja korvasairauksista, BAER-kuulotutkimuksista, sisätaudeista sekä kissojen sairauksista. Hammashoitojen yhteydessä pystymme myös kuvantamaan suun.

Hammashoidot ja leikkaukset teemme inhalaatioanestesiassa. Narkoosia valvoo aina koulutetut klinikkaeläinhoitajat apunaan nykyaikainen valvontalaitteisto.

Eläinlääkäriasema Lohjan Pieneläinklinikka toivottaa sinut ja lemmikkisi lämpimästi tervetulleeksi!

Lemmikkien Leipäjono- joulukeräys

Haluatko jakaa jouluiloa apua tarvitseville?
Rekkurescue Ry järjestää Helsingissä 15.12 jo neljättä kertaa Lemmikkien Leipäjono- tapahtuman, jossa yhdistys jakaa maksutta koiran- ja kissanruokaa vähävaraisille lemmikinomistajille.
Lohjan Pieneläinklinikka toimii keräyspisteenä lahjoituksille ja otamme vastaan koiran- ja kissanruokalahjoitukset aukioloaikojemme puitteissa. Kissanruoalle on erityisen suuri tarve.
Toimita lahjoituksesi vastaanottoomme viimeistään lauantaina 7.12 ja merkitse pakkaus tekstillä "Lemmikkien Leipäjono".

Lue lisää tapahtumasivuilla

Uusivuosi tulossa, ollaanko valmiina?

Lemmikille uudenvuoden paukkeet voivat olla hyvin stressaavia ja aiheuttaa pelkoa. Pelkotiloihin on olemassa apua, kysy lisää henkilökunnaltamme!