Toijalan eläinlääkäriasema

Hammashoidon erikoisklinikka

Varaa aika

Tervetuloa ajanvarauspalveluumme!

Huomioithan ennen ajanvarausta tämänhetkiset käytäntömme asiointiin meillä. Saavu varatulle ajalle vain juuri ennen ajan alkamista, ei etukäteen.  

Luethan kaikki ohjeet turvalliseen klinikkakäyntiin tästä.

Verkkoajanvarauksesta voit varata ajan yleisimpiin palveluihimme. Onnistuneesta ajanvarauksesta lähetämme kuittauksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et löydä verkkoajanvarauksesta sopivaa toimenpidettä tai aikaa, olethan meihin yhteydessä puhelimitse.

Huomioithan, että mikäli varattu aika ei riitä kaikkiin lemmikkisi tarvitsemiin tutkimuksiin ja toimenpiteisiin, varaamme näille uuden ajan. Lemmikkisi tai käyntiisi liittyvissä kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Eläinlääkärimme Ana Navarro sekä Annika Raudask ottavat vastaan viikoittain myös Valkeakosken eläinlääkäriasema KoskiVetissä. KoskiVetillä ei ole toistaiseksi nettiajanvarausta. Olethan siis yhteydessä puhelimitse Toijalan eläinlääkäriasemalle tai KoskiVetiin mikäli et nettiajanvarauksesta et löydä sopivaa aikaa toivomallesi lääkärille.

Muuttuivatko suunnitelmat? Tutustu peruutusehtoihimme

Toimintamme jatkuu normaalisti, mutta asioithan klinikallamme vain terveenä! Turvataksemme lemmikkien normaalin hoidon jatkossakin, on tärkeää, että pystymme turvaamaan eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden. Ethän siis asioi klinikallamme, jos sinulla kuumetta tai flunssaoireita.