Toijalan eläinlääkäriasema

Parasta hoitoa parhaalle ystävällesi

Tänään: 8.00–20.00

Toijalan eläinlääkäriasema on nykyaikaisesti varusteltu täyden palvelun perinteikäs ja lämminhenkinen pieneläinklinikka, joka on toiminut Toijalassa jo vuodesta 1991. Iloksemme olemme huomanneet, että meillä on asiakkaita jo monessa sukupolvessa.

Hoidamme myös muiden eläinlääkäreiden lähetepotilaita.

Toijalan eläinlääkäriaseman eläinlääkärit Ana Navarro Santana, Camilla Christiansen sekä Annika Raudask hoitavat lemmikkien perushoitoon kuuluvia toimenpiteitä ja yleissairauksia. Lisäksi tarjoamme erikoisosaamista vaativia tutkimuksia ja toimenpiteitä. Varustukseen kuuluu röntgen, ultraäänitutkimukset, laajat laboratoriotutkimukset ja tähystyslaitteet. Kauttamme myös kattavasti ulkoiset laboratoriopalvelut. Annamme myös laserhoitoja.  Toimimme myös hammassairauksien ja ortopedian erikoisklinikkana. Lisäksi teemme tähystysoperaatioita mm.sterilisaatiot, ylähengitysteiden- ja virtsarakon tähystykset.

Klinikallamme on myynnissä kattava valikoima koirien ja kissojen Royal Canin, Hill’s ja Trovet ruokia, mikäli lemmikkisi tarvitsee erikoisruokavaliota.

Erikoistoimenpiteisiin tulevat potilaat viettävät tutkimus- ja hoitotoimenpiteen vaatiman ajan päiväsairaalassamme ja pääsevät kotiin, kun potilaan kunto sallii turvallisen kotiuttamisen. Panostamme henkilökunnan koulutukseen ja tietojen ajantasaisuuteen, jotta lemmikkisi saisi mahdollisimman ammattitaitoista hoitoa ja potilasturvallisuus olisi korkeimmalla tasolla.

Klinikallamme on myös kunnan pieneläinpäivystys arkisin klo 15->. Päivystyspotilaiden poliklinikkamaksu ja toimenpidehinnat +50%. Muistattehan aina soittaa klinikalle ennen päivystykseen tuloa!

Lämpimästi tervetuloa!

 

Emo&pentu – kasvattajan neuvolapaketti nyt meiltä!

Tarjoamme kokonaisvaltaisen terveen emon ja pentujen hoitokokonaisuuden aina tiineyden suunnittelusta pentujen luovutukseen asti.

Lue lisää ja varaa aika!

Viralliset kuvaukset kampanjahintaan nyt meiltä!

Tarjoamme koirien viralliset tarkastukset kampanjahinnoin ajalla 20.1.–20.3.2020.

Lue lisää ja varaa aika