Eläinlääkäriasemat Vantaalla

Eläinlääkärimme Vantaalla ovat apunasi arjessa ja hädän hetkellä. Täyden palvelun 24/7 päivystävä Eläinsairaala Evidensia Tammisto ja lämminhenkinen, kattavasti varusteltu Eläinlääkäriasema Evidensia Tikkurila palvelevat lemmikkipotilaita omistajineen Vantaalla.

Evidensian eläinlääkärit Vantaalla

Eläinsairaala Evidensia Tammisto
Tammiston kauppatie 29, 01510 Vantaa
Ajanvaraus 0300 484 663 (0,42 €/min + pvm/mpm)
Päivystys 0600 418 730 (1,97 €/min + pvm)
Varaa aika

Eläinlääkäriasema Peninkulma
Leinikkitie 20, 01350 Vantaa
0300 484 600 (0,42 €/min + pvm/mpm)
Varaa aika

Eläinsairaala Evidensia Tammisto on kissojen, koirien ja muiden pieneläinten apuna ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Eläinsairaala sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä Vantaan Tammistossa, Kehä 3:n kupeessa. Tarjoamme ympärivuorokautisen päivystys- ja tehohoidon potilaille ympäri Suomea, ja aina ilman lähetettä. Lisäksi tarjoamme ennaltaehkäisevät perusterveydenhuollon palvelut sekä kattavasti erikoisosaamista eläinlääketieteen eri osa-alueilla, mm. ortopediassa, ihosairauksissa, silmäsairauksissa, sisätaudeissa ja hammassairauksissa sekä eksoottisten lemmikkien hoidossa. Evidensia Tammisto onkin hammassairauksien, ihosairauksien, sydänsairauksien, silmäsarauksien ja ortopedian Evidensia-erikoisklinikka.

Eläinlääkäriasema Peninkulma sijaitsee Vantaan Simonkylässä. Asiakaslähtöisen klinikan osaavat asiantuntijat ovat perehtyneet paitsi yleiseläinlääketieteeseen, myös iho- ja hammasvaivojen hoitoon. Eläinlääkäriasema Peninkulma on hammassairauksien Evidensia-erikoisklinikka.

Molemmilla Vantaan Evidensia-klinikoilla on käytössään laadukkaat ultraääni- ja röntgentutkimuslaitteet sekä kattavat laboratoriopalvelut. Tammiston eläinsairaalassa onnistuvat lisäksi myös CT-tutkimukset.

Asiantuntevat eläinlääkärimme ja hoitajat ovat sinun ja lemmikkisi apuna. Otathan yhteyttä!

Katso kaikki Evidensia-eläinlääkäriasemat

Uutta: tutustu juuri avattuun Evidensia Kauppaan

Evidensia Kauppa