Eläinlääkäriasemat Vantaalla

Eläinlääkäri Vantaa

Eläinlääkärimme Vantaalla ovat apunasi arjessa ja hädän hetkellä. Täyden palvelun 24/7 päivystävä Eläinsairaala Evidensia Tammisto ja lämminhenkinen, kattavasti varusteltu Eläinlääkäriasema Evidensia Tikkurila palvelevat lemmikkipotilaita omistajineen Vantaalla.

Evidensian eläinlääkärit Vantaalla

Eläinsairaala Evidensia Tammisto
Tammiston kauppatie 29, 01510 Vantaa
Ajanvaraus 0201 800 730
Päivystys 0600 418 730
Varaa aika

Tikkurilan eläinlääkäriasema
Vernissakatu 6, 01300 Vantaa
0201 750 300
Varaa aika

Eläinsairaala Evidensia Tammisto on kissojen, koirien ja muiden pieneläinten apuna ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Eläinsairaala sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä Vantaan Tammistossa, Kehä 3:n kupeessa. Tarjoamme ympärivuorokautisen päivystys- ja tehohoidon potilaille ympäri Suomea, ja aina ilman lähetettä. Lisäksi tarjoamme ennaltaehkäisevät perusterveydenhuollon palvelut sekä kattavasti erikoisosaamista eläinlääketieteen eri osa-alueilla, mm. ortopediassa, ihosairauksissa, silmäsairauksissa, sisätaudeissa ja hammassairauksissa sekä eksoottisten lemmikkien hoidossa. Evidensia Tammisto onkin hammassairauksien, ihosairauksien, sydänsairauksien, silmäsarauksien ja ortopedian Evidensia-erikoisklinikka.

Tikkurilan eläinlääkäriasema toimii Tikkurilan juna-aseman vieressä, pääset siis helposti paikalle myös ilman omaa autoa! Asiakaslähtöisen klinikan osaavat asiantuntijat ovat perehtyneet paitsi yleiseläinlääketieteeseen, myös iho- ja hammasvaivojen hoitoon. Tikkurilan eläinlääkäriasema on hammassairauksien Evidensia-erikoisklinikka.

Molemmilla Vantaan Evidensia-klinikoilla on käytössään laadukkaat ultraääni- ja röntgentutkimuslaitteet sekä kattavat laboratoriopalvelut. Tammiston eläinsairaalassa onnistuvat lisäksi myös CT-tutkimukset. Meiltä saat myös pysyvästi edulliset rokotukset koirille ja kissoille.

Asiantuntevat eläinlääkärimme ja hoitajat ovat sinun ja lemmikkisi apuna. Otathan yhteyttä!

Katso kaikki Evidensia-eläinlääkäriasemat

Aina edulliset rokotukset koirille ja kissoille

Tarjoamme kaikilla Evidensian eläinlääkäriasemilla koirien ja kissojen rokotuskäynnit pysyvästi edulliseen hintaan.

LUE LISÄÄ JA VARAA AIKA