Eläinlääkäriasema Peninkulma

Eläinlääkäriasema Peninkulma

Ammattitaitoista ja välittävää hoivaa lemmikkieläimillesi

Tänään: 08:00 ­- 20:00

0300 484 600

(0,42 €/min + pvm/mpm)

Leinikkitie 20, 01350 Vantaa
4.3
229 Google reviews

Tervetuloa uuteen Eläinlääkäriasema Peninkulmaan!

Avasimme yhdessä Eläinklinikka Peninkulman ja Tikkurilan Eläinlääkäriaseman kanssa uuden upean Eläinlääkäriasema Peninkulman Vantaan Simonkylään osoitteeseen Leinikkitie 20, 01350 Vantaa.

Vanhat tutut eläinlääkärimme ja hoitajamme Tikkurilan Eläinlääkäriasemalta ja Eläinklinikka Peninkulmasta hoitavat myös jatkossa lemmikkejä uusissa tiloissa - suurella sydämellä kuin omiaan. Tilojen kasvaessa myös tiimimme kasvoi uusilla osaajilla ja niinpä myös palveluvalikoimamme on laajempi.

Vaikka tilamme kasvoivat, haluamme myös jatkossakin tarjota potilaillemme helposti lähestyttävän ja lämminhenkisen eläinlääkäriaseman. Ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolen siitä, että lemmikkisi saa parasta mahdollista hoitoa. Pyrimme aina tekemään käynnistä klinikallamme mahdollisimman stressittömän kokemuksen sekä eläimelle että omistajalle.

Kissapotilaille erilliset odotus- ja hoitotilat

Tarjoamme tavallisten ihmisten ainutlaatuisille lemmikeille eläinlääkinnän palveluita uusissa hienoissa tiloissa. Kissapotilaamme on huomioitu omalla odotustilalla ja tutkimus-, häkki ja toimenpidetiloilla, joihin ei koirien hajuja kulkeudu.

Peninkulmassa on paljon erikoisosaamista

Evidensian hammaserikoisklinikkana pääsemme tekemään jatkossa hammashoitoja tilavassa kaksipaikkaisessa hammashuoneessamme useamman osaajan toimesta. Klinikkapotilaita pääsemme hoitamaan akuuttitilassamme, joka tulee olemaan klinikan toiminnan keskus. Erityistä perehtyneisyyttä meillä on edelleen myös ihopotilaiden hoidossa ja video-otoskopialaitteella pääsemme tutkimaan ja hoitamaan hankalampiakin korvavaivoja.

Lisäksi uusissa tiloissa on kaksi leikkaussalia ja uusi nykyaikainen valmistelutila. Röntgendiagnostiikkamme paranee huimasti uuden suoradigitaalisen röntgenlaitteiston myötä. Lisäksi uusissa tiloissa ultraäänitutkimuksille on oma huoneensa ja laboratorio ja välinehuolto saavat nykyaikaiset tilat.

Meille on helppo tulla julkisilla tai omalla autolla.

Tervetuloa palvelevalle ja ammattitaitoiselle klinikalle.

Asiakkaiden arvostelut

Satu Lyra

5

Ensikäynti Peninkulma Evidensian eläinlääkäri asemalla, jossa tarvittaessa pari leikkaussalia,rtg:n ja Uä. Erillinen hammasvastaanotto ja kissoille oma odotustila🙂! Mikä tärkeintä Peninkulma hyvä ja rento ilmapiiri tallella vastaanotolla👌!

Marika Hotanen

5

Suuri suositus Evidensia Peninkulmalle ❤️ Asiantuntevaa ja empaattista hoitoa omalle labradorinnoutajalleni. Rutiini hammashoidosta tulikin vähän isompi toimenpide, hampaan ja ikenen alla olleen massan poistoineen. Lääkäri Assi piti ajantasalla koko toimenpiteen ajan ja kertasi hoito-ohjeet useampaan kertaan, jotta selkeästi huolissaan oleva dog mom varmasti ymmärsi. Tilat tällä vielä uutuuttaan hoitavalla eläinlääkäriasemalla ovat toimivat ja odotustilat on räätälöity eläintä ja eläimen omistajaa ajatellen. En voi olla muuta kuin tyytyväinen ja suositella ❤️❤️

Arto Tuuli

5

Ilmeisesti nyk. aikaiset laitteet uudessa paikassa. Hyvä palvelu ainakin.

Perustuen Google-arvioihin

Aukioloajat

 • Maanantai
  08:00 ­- 20:00
 • Tiistai
  08:00 ­- 20:00
 • Keskiviikko
  08:00 ­- 20:00
 • Torstai
  08:00 ­- 20:00
 • Perjantai
  08:00 ­- 20:00
 • Lauantai
  Suljettu
 • Sunnuntai
  Suljettu

Työntekijät

Jutta Luomahaara

Klinikan johtaja

Jutta Luomahaara

Eläinlääkäri

Olen valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi vuonna 2010. Kokemusta on kertynyt sekä kunnaneläinlääkärin työstä että pieneläinpraktiikasta. Olen perehtynyt hammashoitoihin ja olen mukana eurooppalaisessa jatkokoulutusohjelmassa. Koirien ja kissojen hammasterveys onkin hyvin lähellä sydäntäni. Muina kiinnostuksen kohteina ovat pehmytosakirurgia ja päivystyspotilaat. Kotona vapaa-aikaani rikastuttaa espanjanvesikoira Urho ja sen kanssa harrastelu. Koulutus: Eläinlääketieteen lisensiaatti, Helsingin yliopisto 2010 ESAVS Dentistry jatkokoulutusohjelma 2014- Muita suu- ja hammassairauksiin keskittyviä kursseja ja luentoja Vuosittain jatkokoulutusta myös muihin osa-alueisiin Työkokemus lyhyesti: Käpälämäen klinikat / Animagi/Evidensia Tikkurila ja Munkkivuori, vuodesta 2011, keskittyen suu – ja hammassairauksiin vuodesta 2013 lähtien Päivystyksiä pieneläinklinikoilla 2009-2014 Sijaisuuksia kunnaneläinlääkärinä ja pieneläinklinikoilla 2009-2011   Kielitaito: Suomi English Eläimet Espanjanvesikoira Urho Taidot Kissojen ja koirien suu- ja hammassairaudet Polvitarkastusoikeudet
Lue lisää työntekijästämme Jutta
Minna Leppänen

Minna Leppänen

Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri, Eläinlääketieteen tohtori

Olen valmistunut eläinlääkäriksi 1988. Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkärin tutkinnon suoritin 1999 ja vuonna 2000 väittelin eläinlääketieteen tohtoriksi. Väitöskirjani käsitteli koirien perinnöllisten sairauksien vastustamisohjelmien tehoa ja kehittämistä. Päätyönäni toimin lääkekehityksen ja lääkevalvonnan parissa, joka tarjoaa aitiopaikan seurata eläinlääketieteen ja eläinten lääkinnän kehitystä. Lemmikkien perusterveydenhoidon ohella eläinten uusiin hoitomuotoihin liittyvät lääkkeet ovat erityisosaamistani. Pitkäaikainen koiraharrastus on viime vuosina jäänyt sivuun, ja vapaa-aikana minut löytää useimmiten tallilta puuhailemassa.
Lue lisää työntekijästämme Minna
Riikka Virtanen

Riikka Virtanen

Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri

Riikka valmistui eläinlääketieteen lisensiaatiksi Eläinlääketieteellisestä korkeakoulusta, Helsingistä 1993 ja pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäriksi Eläinlääketieteellisestä tiedekunnasta 2009. Riikan erikoisosaamiseen kuuluu erityisesti pehmytosakirurgia. Hän suorittaa myös tähystyksellä tehtäviä sterilisaatioleikkauksia. Koulutus ESAVS Soft tissue surgery I, II ja tähystyskirurgian kurssi vuosittain jatkokoulutuksia sekä Suomessa että ulkomailla Työhistoria Koira-kissaklinikka, Turku 1993-1995, Espoon eläinsairaala (Univet/ Evidensia) 1995-2014, Evidensia Tammisto 2014-2022, Eläinklinikka Livet 2023, Evidensia Tammisto ja Eläinklinikka Peninkulma 2024-> Jäsenyydet Suomen Eläinlääkäriliitto Suomen Eläinlääkäripraktikot (SEP) Kielitaito suomi english   Eläimet labradorinnoutajat Jaffa ja Loxo Taidot Pehmytosakirurgia Vaativa pehmytosakirurgia Yleiskirurgia Tähystyskirurgia Yleiseläinlääketiede
Lue lisää työntekijästämme Riikka
Salla Rantatulkkila

Salla Rantatulkkila

Eläinlääkäri

Olen kiinnostunut haasteellisista ihovaivoista sekä allergioista. Olen perehtynyt ihosairauksien hoitoon useammalla koulutuksella. Hoidan mielelläni myös erikoisempiakin lemmikkieläinten vaivoja sekä eksoottisia potilaita. Teen myös pehmytosakirurgiaa.
Lue lisää työntekijästämme Salla
Työntekijämme

Julkaisumme Facebookissa

Uutta: tutustu juuri avattuun Evidensia Kauppaan

Evidensia Kauppa