Eläinlääkäriasema Peninkulma

Eläinlääkäriasema Peninkulma

Ammattitaitoista ja välittävää hoivaa lemmikkieläimillesi

Tänään: 08:00 ­- 20:00

0300 484 600

(0,42 €/min + pvm/mpm)

Leinikkitie 20, 01350 Vantaa
4.3
222 Google reviews

Tervetuloa uuteen Eläinlääkäriasema Peninkulmaan!

Avasimme yhdessä Eläinklinikka Peninkulman ja Tikkurilan Eläinlääkäriaseman kanssa uuden upean Eläinlääkäriasema Peninkulman Vantaan Simonkylään osoitteeseen Leinikkitie 20, 01350 Vantaa.

Vanhat tutut eläinlääkärimme ja hoitajamme Tikkurilan Eläinlääkäriasemalta ja Eläinklinikka Peninkulmasta hoitavat myös jatkossa lemmikkejä uusissa tiloissa - suurella sydämellä kuin omiaan. Tilojen kasvaessa myös tiimimme kasvoi uusilla osaajilla ja niinpä myös palveluvalikoimamme on laajempi.

Vaikka tilamme kasvoivat, haluamme myös jatkossakin tarjota potilaillemme helposti lähestyttävän ja lämminhenkisen eläinlääkäriaseman. Ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolen siitä, että lemmikkisi saa parasta mahdollista hoitoa. Pyrimme aina tekemään käynnistä klinikallamme mahdollisimman stressittömän kokemuksen sekä eläimelle että omistajalle.

Kissapotilaille erilliset odotus- ja hoitotilat

Tarjoamme tavallisten ihmisten ainutlaatuisille lemmikeille eläinlääkinnän palveluita uusissa hienoissa tiloissa. Kissapotilaamme on huomioitu omalla odotustilalla ja tutkimus-, häkki ja toimenpidetiloilla, joihin ei koirien hajuja kulkeudu.

Peninkulmassa on paljon erikoisosaamista

Evidensian hammaserikoisklinikkana pääsemme tekemään jatkossa hammashoitoja tilavassa kaksipaikkaisessa hammashuoneessamme useamman osaajan toimesta. Klinikkapotilaita pääsemme hoitamaan akuuttitilassamme, joka tulee olemaan klinikan toiminnan keskus. Erityistä perehtyneisyyttä meillä on edelleen myös ihopotilaiden hoidossa ja video-otoskopialaitteella pääsemme tutkimaan ja hoitamaan hankalampiakin korvavaivoja.

Lisäksi uusissa tiloissa on kaksi leikkaussalia ja uusi nykyaikainen valmistelutila. Röntgendiagnostiikkamme paranee huimasti uuden suoradigitaalisen röntgenlaitteiston myötä. Lisäksi uusissa tiloissa ultraäänitutkimuksille on oma huoneensa ja laboratorio ja välinehuolto saavat nykyaikaiset tilat.

Meille on helppo tulla julkisilla tai omalla autolla.

Tervetuloa palvelevalle ja ammattitaitoiselle klinikalle.

Asiakkaiden arvostelut

Satu Lyra

5

Ensikäynti Peninkulma Evidensian eläinlääkäri asemalla, jossa tarvittaessa pari leikkaussalia,rtg:n ja Uä. Erillinen hammasvastaanotto ja kissoille oma odotustila🙂! Mikä tärkeintä Peninkulma hyvä ja rento ilmapiiri tallella vastaanotolla👌!

Rita Muttonen

5

Käytiin eilen hoidattamassa koiran hampaat (sheltti Nero). Käynti oli alusta loppuun asiallista. Hienosti kerrottiin missä mennään, ja kysyttiin mitä saa tehdä. Otettiin myös selvää vakuutusyhtiön suoraveloitus mahdollisuudesta. Ja kaikkein parasta oli, että koira sai hyvää hoitoa. Kiitos Peninkulma.

merike ihalainen

5

Olen erittäin tyytyväinen eläinlääkärinäyntiini täällä. Seniorikissamme sai todella hyvää ja ammattimaista palvelua hoitajalta sekä erikoislääkäri Minnalta. Kissoille löytyy myös oma rauhallinen odotustila. Suosittelen lämpimästi Peninkulman palveluja.

Erja Ikonen

5

Mukavaa, että järjestettiin aika samalle päivälle kiireellisessä ja tarpeellisessa asiassa. Tunnelma rauhallinen. Kiitos : )

Perustuen Google-arvioihin

Aukioloajat

 • Maanantai
  08:00 ­- 20:00
 • Tiistai
  08:00 ­- 20:00
 • Keskiviikko
  08:00 ­- 20:00
 • Torstai
  08:00 ­- 20:00
 • Perjantai
  08:00 ­- 20:00
 • Lauantai
  Suljettu
 • Sunnuntai
  Suljettu

Työntekijät

Jutta Luomahaara

Klinikan johtaja

Jutta Luomahaara

Eläinlääkäri

Olen valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi vuonna 2010. Kokemusta on kertynyt sekä kunnaneläinlääkärin työstä että pieneläinpraktiikasta. Olen perehtynyt hammashoitoihin ja olen mukana eurooppalaisessa jatkokoulutusohjelmassa. Koirien ja kissojen hammasterveys onkin hyvin lähellä sydäntäni. Muina kiinnostuksen kohteina ovat pehmytosakirurgia ja päivystyspotilaat. Kotona vapaa-aikaani rikastuttaa espanjanvesikoira Urho ja sen kanssa harrastelu. Koulutus: Eläinlääketieteen lisensiaatti, Helsingin yliopisto 2010 ESAVS Dentistry jatkokoulutusohjelma 2014- Muita suu- ja hammassairauksiin keskittyviä kursseja ja luentoja Vuosittain jatkokoulutusta myös muihin osa-alueisiin Työkokemus lyhyesti: Käpälämäen klinikat / Animagi/Evidensia Tikkurila ja Munkkivuori, vuodesta 2011, keskittyen suu – ja hammassairauksiin vuodesta 2013 lähtien Päivystyksiä pieneläinklinikoilla 2009-2014 Sijaisuuksia kunnaneläinlääkärinä ja pieneläinklinikoilla 2009-2011   Kielitaito: Suomi English Eläimet Espanjanvesikoira Urho Taidot Kissojen ja koirien suu- ja hammassairaudet Polvitarkastusoikeudet
Lue lisää työntekijästämme Jutta
Katri Laivonen

Hoitovapaalla

Katri Laivonen

Eläinlääkäri

Katri on valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2015 ja työskennellyt sen jälkeen pieneläinten parissa pääkaupunkiseudulla. Erityisinä kiinnostuksen kohteina hänellä ovat kissojen ja koirien hammashoidot sekä pehmytosakirurgia. Katri on jatkokouluttautunut hammashoitojen osalta sekä kotimaassa että ulkomailla. Lisäksi hän on osallistunut mm. ultraääni- ja akupunktiokursseille. Hammas- ja leikkauspotilaiden lisäksi myös muut pieneläinpotilaamme saavat Katrin käsissä hyvää hoitoa. Vapaa-ajallaan Katri harrastaa kahden shetlanninlammaskoiran kanssa. Eläinlääkäri, 2015 Erityiset kiinnostuksen kohteet: Hammashoidot, pehmytosakirurgia Jäsenyydet: Suomen Eläinlääkäriliitto r.y. Suomen Eläinlääkäripraktikot r.y. Työkokemus: Evidensia Munkkivuori, Nurmijärvi 2017- Evidensia Munkkivuori, Tikkurila, Nurmijärvi 2015- Animagi Eläinklinikat Oy (Nurmijärvi, Klaukkala, Tikkurila, Munkkivuori ja Pikku-Huopalahti) 2014– Jatkokoulutus mm: Accesia Academy, Dentistry II, Halmstad, Ruotsi Accesia Academy, Dentistry I, Halmstad, Ruotsi Koirien ja kissojen hammashoito I, Fennovet Koirien ja kissojen hammashoito II, Fennovet SEP-päivät: Koirien lisääntyminen Pieneläinten ultraääni, peruskurssi Koirien akupunktio, peruskurssi Viralliset sydänkuunteluoikeudet Viralliset polvitarkastusoikeudet Kielitaito: Suomi Svenska English Eesti Eläimet Shetlanninlammaskoira Tanskalais-ruotsalainen pihakoira Taidot Suu- ja hammassairaudet
Lue lisää työntekijästämme Katri
default avatar

Linda Rasmus

Eläinlääkäri

Linda on valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2021, saanut praktiikkaoikeudet 2020 ja työskennellyt sen jälkeen pääkaupunkiseudulla pieneläinklinikoilla. Erityisinä kiinnostuksen kohteina Lindalla on pieneläinten hammassairaudet sekä pehmytosakirurgia. Hän on jatkokouluttautunut hammassairauksien hoitoon. Linda luo mielellään pitkäaikaisia asiakassuhteita sekä hoitaa lämmöllä kaiken tyyppisiä pieneläinpotilaita. Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti.
Lue lisää työntekijästämme Linda
Nina Mahlanen

Nina Mahlanen

Eläinlääkäri

Olen valmistunut 1993 ja toiminut sen jälkeen monenlaisissa eläinlääkärin tehtävissä aina Maa-ja metsätalousministeriöstä Lapin poroerotuksiin saakka. Kliininen työ eläinten parissa ei ole koskaan kuitenkaan jäänyt taka-alalle. Klinikan perustamiseen saakka olen toiminut Mäntsälän Eläinlääkäriasemalla osa-aikaisena eläinlääkärinä muun työni ohessa, joka sekin liittyi eläinten lääkintään. Erityiset mielenkiinnon kohteeni ovat koirien ja kissojen käytösongelmat, ihotaudit sekä lisääntyminen, joihin olen kouluttautunut ulkomaisilla kursseilla. Koirien perinnölliset sairaudet ovat myös kiinnostuksen kohteeni. Vapaa-aikanani kasvatan koiria (cockerspanieli ja suomenpystykorva) ja toimin koirien terveysjalostuksen sanansaattajana sekä luottamustehtävissä eri koiranjalostusorganisaatioissa.
Lue lisää työntekijästämme Nina
Työntekijämme

Julkaisumme Facebookissa