Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Eläinlääkäri neuvoo puhelimitse

Etäeläinlääkäri

Apunasi paikasta riippumatta

Etävastaanotolla eläinlääkäri arvioi lemmikkisi hoidontarpeen, antaa jatkohoito-ohjeita tai tarjoaa muuta neuvontaa lemmikin hoitoon. Etävastaanotto tuo eläinlääkärin neuvot lähelle sinua ja lemmikkiäsi ajasta ja paikasta riippumatta. Jos klinikkakäynti on tarpeen, ohjaamme tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle.

Eläinlääkärin puhelinneuvonnassa sinua palvelevat Evidensian eläinlääkärit.  Etäeläinlääkäri auttaa puhelimitse neuvontanumerossa ilman ajanvarausta. Etäeläinlääkärin konsultaatio neuvontanumerossa on maksutonta.

Soita 020 1800 900

Jos olet asioinut aiemmin lemmikkisi kanssa Evidensia-eläinlääkärisemalla, etäeläinlääkäreillä on käytössä lemmikkisi potilastiedot. Voit kysyä myös lisätietoja saamiisi kotihoito-ohjeisiin tai arviointia.

Kaikista puheluista kerätään eläimen ja omistajan tiedot (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti). Palvellaksemme sinua parhaalla mahdollisella tavalla, puhelun sisältö kirjataan ylös jotta eläimen hoitotiedot ovat saatavilla myös mahdollisilla jatkokäynneillä Evidensiassa.

Usein kysytyt kysymykset

  • Voinko olla yhteydessä hätätilanteessa?

Hätätilanteessa tai akuuteissa tapauksissa ole suoraan yhteydessä lähimmälle eläinlääkäriasemalle.

  • Voinko uusia lemmikkini reseptin?

Neuvontanumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä.

  • Onko palvelu maksuton?

Eläinlääkäri auttaa puhelimitse neuvontanumerossa vain puhelumaksun hinnalla. Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 0,08€/puhelu + 0,07€/min ja matkapuhelinliittymästä 0,08€/puhelu + 0,17€/min

  • Pitääkö palveluun rekisteröityä? 

Suosittelemme ennakkorekisteröitymistä OmaEvidensiaan.