Etäeläinlääkäri neuvoo puhelimitse

Apunasi paikasta riippumatta

Etäeläinlääkäri neuvoo puhelimitse

Etävastaanotolla eläinlääkäri arvioi lemmikkisi hoidontarpeen, antaa jatkohoito-ohjeita tai tarjoaa muuta neuvontaa lemmikin hoitoon. Etävastaanotto tuo eläinlääkärin neuvot lähelle sinua ja lemmikkiäsi ajasta ja paikasta riippumatta. Jos klinikkakäynti on tarpeen, ohjaamme tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle.

Eläinlääkärin puhelinneuvonnassa sinua palvelevat Evidensian eläinlääkärit.  Etäeläinlääkäri auttaa puhelimitse neuvontanumerossa ilman ajanvarausta. Etäeläinlääkärin konsultaatio neuvontanumerossa on maksutonta.

Soita 020 1800 900

Jos olet asioinut aiemmin lemmikkisi kanssa Evidensia-eläinlääkärisemalla, etäeläinlääkäreillä on käytössä lemmikkisi potilastiedot. Voit kysyä myös lisätietoja saamiisi kotihoito-ohjeisiin tai arviointia.

Kaikista puheluista kerätään eläimen ja omistajan tiedot (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti). Palvellaksemme sinua parhaalla mahdollisella tavalla, puhelun sisältö kirjataan ylös jotta eläimen hoitotiedot ovat saatavilla myös mahdollisilla jatkokäynneillä Evidensiassa.

Usein kysytyt kysymykset

  • Voinko olla yhteydessä hätätilanteessa?

Hätätilanteessa tai akuuteissa tapauksissa ole suoraan yhteydessä lähimmälle eläinlääkäriasemalle.

  • Voinko uusia lemmikkini reseptin?

Neuvontanumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä.

  • Onko palvelu maksuton?

Eläinlääkäri auttaa puhelimitse neuvontanumerossa vain puhelumaksun hinnalla. Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 8,35 snt/min ja matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 23,00 snt/min

  • Pitääkö palveluun rekisteröityä? 

Suosittelemme ennakkorekisteröitymistä OmaEvidensiaan.Soita eläinlääkärin neuvontaan

020 1800 900

Palvelemme ilman ajanvarausta

Etäeläinlääkärin neuvontanumero on avoinna arkisin (ma-pe) klo 8–20. Viikonloppuisin (la-su) sekä arkipyhinä palvelemme 9–15.

Maksuton neuvonta

Etäeläinlääkärin konsultaatio neuvontanumerossa on maksutonta (vain normaali puhelumaksu). Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 8,35 snt/min ja matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 23,00 snt/min.

Näin autamme

Voit kysyä yleisesti neuvoa liittyen lemmikksi terveydentilaan tai kysyä esimerkiksi saamistasi kotiutusohjeista lisätietoja.