Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Eläinlääkärin maksuton puhelinneuvonta

Etäeläinlääkäri auttaa puhelimitse neuvontanumerossa – vain puhelumaksun hinnalla

Nyt voit asioida suoraan eläinlääkärin kanssa myös puhelimitse. Jos lemmikkisi vointi mietityttää, ota yhteyttä eläinlääkäriin soittamalla valtakunnalliseen neuvontanumeroomme. Etäeläinlääkärin konsultaatio neuvontanumerossa on maksutonta (vain normaali puhelumaksu).

Soita numeroon:
020 1800 900

Valtakunnallisessa etäeläinlääkärin neuvontanumerossa puheluusi vastaavat Evidensian eläinlääkärit. Eläinlääkäri selvittää lemmikkisi terveyden tilanteen ja neuvoo tilanteessa. Puhelinkonsultaatiossa teemme ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, ohjaamme tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan päivystävään eläinsairaalaan. Neuvontanumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä.

Palvelemme joka päivä!

Lue lisää palvelusta ja katso mahdolliset poikkeusaukioloajat täällä. 

Etäeläinlääkärin neuvontanumero on avoinna arkisin (ma-pe) klo 8–20 ja viikonloppuisin ja pyhinä (la-su) 9–15.

Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 0,08€/puhelu + 0,07€/min ja matkapuhelinliittymästä 0,08€/puhelu + 0,17€/min.

Lemmikkisi potilastiedot aina saatavilla – OmaEvidensia-mobiilisovellus

Kaikista puheluista kerätään eläimen ja omistajan tiedot (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti). Suosittelemme ennakkorekisteröitymistä OmaEvidensiaan.

Olethan ladannut jo OmaEvidensia -mobiilisovelluksen? Sovelluksessa eläinystäväsi potilastiedot kulkevat aina mukanasi. Voit tarkastella esimerkiksi lemmikkiesi hoitotietoja, kotihoito-ohjeita ja laboratoriotuloksia sekä tehdä ajanvarauksia vaivattomasti missä ja milloin tahansa.

Palvelua tarjoavat eläinlääkäriasemat