Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Eläinlääkärin maksuton puhelinneuvonta

Eläinlääkäri auttaa puhelimitse neuvontanumerossa – vain puhelumaksun hinnalla

Nyt voit asioida suoraan eläinlääkärin kanssa myös puhelimitse. Jos lemmikkisi vointi mietityttää, ota yhteyttä eläinlääkäriin soittamalla valtakunnalliseen neuvontanumeroomme. Eläinlääkärin etäkonsultaatio neuvontanumerossa on maksutonta (vain normaali puhelumaksu).

Soita numeroon:

020 1800 900

Eläinlääkärin neuvontanumero on avoinna arkisin (ma-pe) klo 8–20 ja viikonloppuisin ja pyhinä (la-su) 9–15.

Valtakunnallisessa eläinlääkärin neuvontanumerossa puheluusi vastaavat kokeneet Evidensian eläinlääkärit. Eläinlääkäri selvittää lemmikkisi terveyden tilanteen ja neuvoo tilanteessa. Puhelinkonsultaatiossa teemme ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, ohjaamme tarvittaessa lähimmälle klinikalle.

Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Neuvontanumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä.

Kaikista puheluista kerätään eläimen ja omistajan tiedot (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti). Suosittelemme ennakkorekisteröitymistä OmaEvidensiaan.

Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 0,08€/puhelu + 0,07€/min ja matkapuhelinliittymästä 0,08€/puhelu + 0,17€/min

Voit myös edelleen ottaa suoraan omalle klinikallesi yhteyttä normaalisti. Katso kaikkien eläinlääkäriasemiemme yhteystiedot täältä.

Maksuton eläinlääkärin neuvontanumero -palvelu on voimassa toistaiseksi.

Lemmikkisi potilastiedot aina saatavilla – OmaEvidensia-mobiilisovellus

Olethan ladannut jo OmaEvidensia -mobiilisovelluksen? Sovelluksessa eläinystäväsi potilastiedot kulkevat aina mukanasi. Voit tarkastella esimerkiksi lemmikkiesi hoitotietoja, kotihoito-ohjeita ja laboratoriotuloksia sekä tehdä ajanvarauksia vaivattomasti missä ja milloin tahansa.

Palvelua tarjoavat eläinlääkäriasemat