Koiran ravitsemusneuvonta

Ravitsemusneuvojamme neuvovat sekä terveen että sairaan koiran ruokintaan liittyvissä asioissa.

Löydät meiltä myös kattavan valikoiman erikoisruokavalioita koirasi painonhallintaan sekä sisätautien ja suun ongelmien hoitoon. 

Yksilöllinen ruokavalio auttaa koiraasi voimaan hyvin

Laadukas ravinto on jokaisen lemmikin terveyden kulmakiviä. Eri eläinlajien tarpeet ravinnon suhteen vaihtelevat suuresti. Jokaisen lemmikin ruokinta on yksilöllistä, ja ravinnon valintaan vaikuttavat eläimen mahdolliset allergiat ja yliherkkyydet, makumieltymykset ja omistajan toiveet. Eläinlääkärimme ja eläintenhoitajamme auttavat sinua valitsemaan lemmikillesi tarpeisiin sopivan ruokavalion.

Erikoisruokavalio osana koirasi sairauden hoitoa

Erilaisista sairauksista kärsiviä lemmikkejä voidaan usein auttaa erikoisruokavaliolla. Joidenkin sairauksien hoidossa oikea ruokavalio voi olla jopa ainoa hoito. Useimmissa sairauksissa ruokavalio on joka tapauksessa tärkeä osa tukihoitoa ja ennalta ehkäisee sairauden uusiutumista. Erikoisruokavalio on tärkeä mm. maksa- ja munuaispotilaille, diabeetikoille ja muita hormonaalisia sairauksia sairastaville potilaille, virtsakivipotilaille, ruoansulatusvaivoista kärsiville potilaille sekä allergikoille.

Klinikoidemme valikoimista löytyy Royal Caninin ja Hill’sin koiranruokia ja tilauksesta myös muita erikoisruokavalioita.

Oikea ruokavalio auttaa koirasi painonhallinnassa

Ylipaino on yleinen ongelma ja suuri terveysriski mille tahansa lemmikille. Usein ylipainoa saattaa olla suhteessa paljon, vaikka luvut olisivat pieniä: kaksi liikakiloa viisikiloiselle koiralle tarkoittaa samaa kuin jos 70-kiloinen ihminen lihoisi 90-kiloiseksi. Autamme tekemään lemmikillesi painonhallintasuunnitelman niin, että se saa ruokavaliostaan tärkeät ravintoaineet, vaikka energiansaantia vähennetään.

Tule keskustelemaan koirasi ravinnosta lähimmälle Evidensia-eläinlääkäriasemallesi!

Palvelua tarjoavat eläinlääkäriasemat

Odota, eläinlääkäriasemien tiedot latautuvat

Uutta: tutustu juuri avattuun Evidensia Kauppaan

Evidensia Kauppa