Evidensia avasi verkkokaupan

tiistai 7. toukokuuta 2024
Pro Plan ECN-ruokasäkit
  • Evidensia Kauppa
  • Verkkokauppa
Evidensia Kauppa on verkkokauppa, josta löytyy koirien ja kissojen ruokia ja muita lemmikkituotteita. Evidensia-kauppa sijaitsee osoitteessa evidensia.fi/kauppa.
Alkuvaiheessa Evidensia Kaupasta löytyy koirille ja kissoille Purinan laadukkaat päivittäis- ja erikoisruuat, terveydenhoitotuotteita, lisäravinteita sekä leluja ja herkkuja. 

Purinan ProPlan Veterinary Diets -sarjaan kuuluu kattava valikoima erikoisruokia kissoille ja koirille, mm. painonhallinnan, nivelrikon, munuaisten vajaatoiminnan, ruuansulatuskanavan sairauksien ja allergioiden hoidon tueksi. Sarjaan kuuluu myös Purina Neurocare-koiranruoka, joka tukee vanhenevan koiran aivotoimintaa.

Evidensia Kauppa myy myös Purinan Expert Care Nutrition -tuotesarjaa. Expert Care Nutrition -tuotesarja on erittäin laadukas päivittäisruoka koirille ja kissoille. Expert Care Nutrition -ruokasarjassa on ensiluokkaisten raaka-aineiden lisäksi myös kuivattua lehmän ternimaitoa, jolla on tutkimusten mukaan todettu olevan useita suotuisia vaikutuksia:
  • Tehostaa rokotusvastetta
  • Tukee suoliston puolustusjärjestelmän toimintaa
  • Tukee suoliston bakteerikannan monimuotoisuutta
  • Vähentää riskiä suoliston bakteerikannan haitallisille muutoksille, jotka voivat ilmetä esimerkiksi ripulointina tai muina vatsavaivoina
Lue lisää ternimaidosta ja suoliston hyvinvoinnista täältä.

Evidensia Kaupan valikoimaa kehitetään jatkuvasti ja erityisesti ruokavalikoima laajenee lähiaikoina.

Tutustu Evidensia Kauppaan osoitteessa evidensia.fi/kauppa