Vastuullisuus

Vastuullisuus

Haluamme olla suomalaisten lemmikkien ja omistajien apuna – arjessa ja hädän hetkellä, ja kaikkea toimintaamme koko verkostossamme ohjaakin intohimomme eläinten hoitamiseen. Haluamme toimia alan vahvana kehittäjänä ja mahdollistaa yhä laadukkaamman lemmikkien hoidon tulevaisuudessa.

Lue lisää siitä, miten vastuullisuus ohjaa toimintaamme ja miten huolehdimme paitsi eläinten myös ihmisten hyvinvoinnista.

IVC

Antibioottiresistenssin torjunta

Mikrobilääkeresistenssi on vakava, globaali uhka ihmisten terveydelle, ja Evidensia on mukana talkoissa sen vastustamiseksi.
IVC

Hyväntekeväisyys Evidensiassa

Varmistaaksemme mahdollisimman monille eläimille parhaan mahdollisen hoidon saatavuuden, tuemme lukuisia eläinten hyvinvoinnin parissa työskenteleviä tahoja valtakunnallisesti ja paikallisesti.
IVC

Mistä eläinlääkäripalvelun hinta koostuu?

Eläinlääkäripalveluiden tarjoamisesta ja tuottamisesta aiheutuu monia kuluja, joista eläinlääkärin ja muun hoitohenkilöstön palkat ovat vain pieni osa.
IVC

Uratarinoita Evidensiasta

Kattavan verkostomme ansiosta tarjoamme monipuoliset ja vaihtelevat työskentelymahdollisuudet eläinlääketieteen ja eläinten hoidon ammattilaisille kaikissa uran vaiheissa.
IVC

Palautteiden käsittely Evidensiassa

Toimimme Evidensialla aina potilaidemme parhaaksi. Toisinaan on kuitenkin tilanteita, joissa eläinlääkärin ja omistajan näkemykset eroavat toisistaan.
IVC

"Henkilöstö on tärkein voimavaramme"

Evidensian visiona on olla alan paras työpaikka eläinlääketieteen ammattilaisille. Lue lisää siitä, miten varmistamme henkilöstömme työtyytyväisyyden.
IVC

Eläinlääkärin työtä ohjaavat lait

Eläinten hoitoa ja lääkintää ohjaavat laki eläinten lääkitsemisestä sekä laki eläinlääkärin ammatin harjoittamisesta.
IVC

JokaKoiran ja -Kissan rokotuskäynti

Jokainen lemmikki ansaitsee suojan tarttuvia tauteja vastaan sekä eläinlääkärintarkastuksen vuosittain. Se on kaikkien maamme lemmikkien etu.