suomenpystykorva

Eläinsairaala Savon Murre

24/7

Meistä

Eläinsairaala Savon Murre avaa ovensa

Valtakunnallinen rakennusbuumi on näkynyt Savon Murrenkin suunnitelmissa ja osaavaa rakennusporukkaa jouduttiin metsästämään kissojen ja koirien kanssa. Saimme onnekkaasti rakennuttajaksi Rakennushuolto Aho Oy:n, jolla on jo näyttöä eläinsairaalaprojekteista Raision Vettorin ja Tammiston eläinsairaalan osalta. Olemme voineet luovuttaa rakentamisen asiantunteviin käsiin.

Rakennusbuumi näkyy myös tulevan eläinsairaalan ulkopuolella; katuja, liittymiä ja viereistä Prismaa on muokattu uuteen uskoon. Eläinsairaalaan saadaan suora ajoliittymä Savilahdentieltä helpottamaan kulkua. Viitostien läheisyys ja suora liittymä helpottavat paikan löytämistä hädän hetkellä. Seinän takana palvelevan Mustin ja Mirrin kanssa löydämme varmasti synergiaetuja, ja samassa rakennuksessa sijaitseva kuntosali Fressi on auki 24/7, kuten mekin.

Itse eläinsairaalan sisällä tulevia toimintoja ei voi vielä hahmottaa, mutta odotusaulat ja myymälä tulevat sijaitsemaan valoisassa aulatilassa. Odotusauloja on kolme: yksi päivystys- ja ajanvarauspotilaille, toinen diagnostisen kuvantamisen sekä kirurgian osaston potilaille ja kolmas kissoille. Lisäksi aulassa sijaitsee oma alue, jonne lemmikeillä ei ole asiaa. Tämä on varattu asiakkaille, jotka haluavat esimerkiksi tehdä tietokoneella töitä sen aikaa, kun oma lemmikki on toimenpiteessä. Aulatila, tutkimushuoneet sekä luento-/ruokasali on suunniteltu yhdessä sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyykösen kanssa.

Seuraa meitä somessa

Viimeistään nyt kannattaa ottaa seurantaan Savon Murren Facebook- ja Instagram- tilit.

Savon Murre Facebookissa

Savon Murre Instagramissa

Savon Murren avaamisesta

Uutinen Savon Murren avaamisesta (Julkaistu 21.6.2021)

Uutinen Savon Murren rakentumisen etenemisestä (Julkaistu 3.9.2021)

Asiakkaiden arvostelut

Vilma Junk

5

Meidän kanin henki pelastui teidän kahden ammattitaitoisen lääkärin vuoksi. Tilanne oli epätoivoinen pahan suolitukokseen vuoksi, mutta kahteen kertaan viikonlopun aikana kehotitte vielä seuraamaan tilannetta, lääkitsitte, painelitte kanin mahaa ja annoitte hyvät kotihoito-ohjeet. Näiden ansiosta toipuminen alkoi ja pikku Apila toipui ihan täysin. Lopettamispäätös oli jo puhuttu, mutta tutkitte vielä huolellisesti mahan tilanteen toiseen kertaan ja huomasitte pienen muutoksen parempaan suolistossa. Teidän lemmikin sekä omistajan kohtaaminen oli tosi empaattista, jo ajanvarauspuhelusta lähtien. Todella suuret kiitokset koko henkilökunnalle viime viikonlopusta!♥️

Draugr Deathlord

4

Hintataso ei ole halvimmasta päästä ja klinikalla joutuu usein odottelemaan aika kauan. Täällä on kuitenkin useampi kissoja ymmärtävä eläinlääkäri ja oma monivaivainen kissani on saanut täällä hyvää hoitoa. Kaikki tapaamani henkilökunta on ollut ystävällistä. Kaikki pitäjän eläinlääkäriasemat testanneena olen nyt ollut tyytyväisin tähän ja jäin asiakkaaksi jo Omaeläinsairaalan aikaan. Päivitys 26.8.2022: halusin monien huonojen arvostelujen jälkeen tarkentaa, että kokemukseni sekä Omaeläinsairaalasta että Savon Murresta perustuvat ajanvarauskäynneille. En ole itse ollut päivystyksen asiakas, mutta päivystyksen suhteen klinikalla on selvästi ongelma, ja päivystykseen liittyviä haasteita olen havainnoinut myös itse odotellessani vuoroani klinikalla.

Perustuen Google-arvioihin

Aukioloajat

Olemme avoinna 24 h vuorokaudessa!
Päivystyspuhelin: 0600 306 088 (1,97 €/min + pvm)

Ajanvaraus ma-pe klo 8–20:
0201 800 720
 • Maanantai
  Avoinna 24 h
 • Tiistai
  Avoinna 24 h
 • Keskiviikko
  Avoinna 24 h
 • Torstai
  Avoinna 24 h
 • Perjantai
  Avoinna 24 h
 • Lauantai
  Avoinna 24 h
 • Sunnuntai
  Avoinna 24 h
 • Julkaisumme Facebookissa