suomenpystykorva

Eläinsairaala Savon Murre

24/7

Tänään: Avoinna 24 h

Päivystys

Päivystys 0600 306 088 (1,97 €/min + pvm)

Meistä

Eläinsairaala Savon Murre avaa ovensa

Valtakunnallinen rakennusbuumi on näkynyt Savon Murrenkin suunnitelmissa ja osaavaa rakennusporukkaa jouduttiin metsästämään kissojen ja koirien kanssa. Saimme onnekkaasti rakennuttajaksi Rakennushuolto Aho Oy:n, jolla on jo näyttöä eläinsairaalaprojekteista Raision Vettorin ja Tammiston eläinsairaalan osalta. Olemme voineet luovuttaa rakentamisen asiantunteviin käsiin.

Rakennusbuumi näkyy myös tulevan eläinsairaalan ulkopuolella; katuja, liittymiä ja viereistä Prismaa on muokattu uuteen uskoon. Eläinsairaalaan saadaan suora ajoliittymä Savilahdentieltä helpottamaan kulkua. Viitostien läheisyys ja suora liittymä helpottavat paikan löytämistä hädän hetkellä. Seinän takana palvelevan Mustin ja Mirrin kanssa löydämme varmasti synergiaetuja, ja samassa rakennuksessa sijaitseva kuntosali Fressi on auki 24/7, kuten mekin.

Itse eläinsairaalan sisällä tulevia toimintoja ei voi vielä hahmottaa, mutta odotusaulat ja myymälä tulevat sijaitsemaan valoisassa aulatilassa. Odotusauloja on kolme: yksi päivystys- ja ajanvarauspotilaille, toinen diagnostisen kuvantamisen sekä kirurgian osaston potilaille ja kolmas kissoille. Lisäksi aulassa sijaitsee oma alue, jonne lemmikeillä ei ole asiaa. Tämä on varattu asiakkaille, jotka haluavat esimerkiksi tehdä tietokoneella töitä sen aikaa, kun oma lemmikki on toimenpiteessä. Aulatila, tutkimushuoneet sekä luento-/ruokasali on suunniteltu yhdessä sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyykösen kanssa.

Seuraa meitä somessa

Viimeistään nyt kannattaa ottaa seurantaan Savon Murren Facebook- ja Instagram- tilit.

Savon Murre Facebookissa

Savon Murre Instagramissa

Savon Murren avaamisesta

Uutinen Savon Murren avaamisesta (Julkaistu 21.6.2021)

Uutinen Savon Murren rakentumisen etenemisestä (Julkaistu 3.9.2021)

Asiakkaiden arvostelut

Nina Penttilä

5

Elmo koira omistajineen Kiittää taas Hurjan ystävällisestä, nopeasta ja ammattitaitoisesta palvelusta 🐾❤️2v sitten oli lähtö lähellä rajun suolisto ja mahalaukun tulehduksen vuoksi mutta täällä löydettiin syy ja saatiin oikea hoito. Nyt oli turvallista taas käydä kun alkoi samat oireilut. Ihana henkilökunta😊

Noora

5

Koirani oli akuutissa hengenvaarassa ja sai erinomaista hoitoa täällä. Lisäksi joutui jäämään perustellusti hoitoon ja seurantaan muutamaksi päiväksi. Hoitoon jäämiseen ei painostettu. Kävimme koiran kanssa jopa muutamaan otteeseen kotona (pitkän matkan päässä), mutta koiran vointi huononi huomattavasti kotona. Oli turvallisempaa ja täysin aiheellista jättää koira eläinsairaalaan seurantaan ja hoitoon. Hoidosta ja mahdollisesta hoidon tarpeesta juteltiin ja sovittiin kanssani asiallisesti. Myös tulevan hoidon hinta-arviot olivat paikkaansapitäviä ja asiallisesti kerrottu etukäteen. Lääkärit ja hoitajat olivat asiantuntevia, huomaavaisia ja tekevät arvokasta työtä. Sydämelinen KIITOS koko Savon Murren henkilökunnalle!!!

Tanja Ulmanen

5

Klinikan kiire tilanteesta huolimatta huone oli laitettu kauniisti eutanasiaa varten valmiiksi ja rakas koiramme saateltiin kiireettömästi viimeiselle matkalle. Meidät huomioitiin hyvin ja palvelusta jäi erittäin lämmin olo, vaikka tilanne oli meille todella raskas. Kiitos suuresti hyvästä palvelusta.

Tiina Erholtz

5

Kiitos lämpimästä ja ammattitaitoisesta hoidosta/konsultoinnista koiramme äkkillisen ja yhtäkkisen halvaantumisen tapauksessa. Kiitos,että saimme tehdä vaikean päätöksen rauhassa ja el.kertoi meille vaihtoehdot rauhallisesti mutta jämptisti. Kiitos rauhasta vaikeimmassa hetkessä ja myötätunnosta.

Perustuen Google-arvioihin
Päivystys 0600 306 088 (1,97 €/min + pvm)

Aukioloajat

Olemme avoinna 24 h vuorokaudessa!
Päivystyspuhelin: 0600 306 088 (1,97 €/min + pvm)

Ajanvaraus ma-pe klo 8-20
0300 484 665 (0,42 €/min + pvm/mpm)

Päivystyspotilailta laskutetaan päivystyspotilaan perusmaksu 60€
Huomioithan lisäksi päivystysaikana eläinlääkärin toimenpidehinnat
- klo 16–22 +50 %
- klo 22–08 +100 %
- lauantaisin klo: 8–22 +50 %
- sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä sekä jouluaattona ja juhannusaattona +100 %
 • Maanantai
  Avoinna 24 h
 • Tiistai
  Avoinna 24 h
 • Keskiviikko
  Avoinna 24 h
 • Torstai
  Avoinna 24 h
 • Perjantai
  Avoinna 24 h
 • Lauantai
  Avoinna 24 h
 • Sunnuntai
  Avoinna 24 h

Julkaisumme Facebookissa

Uutta: tutustu juuri avattuun Evidensia Kauppaan

Evidensia Kauppa