suomenpystykorva

Eläinsairaala Savon Murre

24/7

Tänään: Avoinna 24 h

Päivystys

Päivystys 0600 306 088 (1,97 €/min + pvm)

Meistä

Eläinsairaala Savon Murre avaa ovensa

Valtakunnallinen rakennusbuumi on näkynyt Savon Murrenkin suunnitelmissa ja osaavaa rakennusporukkaa jouduttiin metsästämään kissojen ja koirien kanssa. Saimme onnekkaasti rakennuttajaksi Rakennushuolto Aho Oy:n, jolla on jo näyttöä eläinsairaalaprojekteista Raision Vettorin ja Tammiston eläinsairaalan osalta. Olemme voineet luovuttaa rakentamisen asiantunteviin käsiin.

Rakennusbuumi näkyy myös tulevan eläinsairaalan ulkopuolella; katuja, liittymiä ja viereistä Prismaa on muokattu uuteen uskoon. Eläinsairaalaan saadaan suora ajoliittymä Savilahdentieltä helpottamaan kulkua. Viitostien läheisyys ja suora liittymä helpottavat paikan löytämistä hädän hetkellä. Seinän takana palvelevan Mustin ja Mirrin kanssa löydämme varmasti synergiaetuja, ja samassa rakennuksessa sijaitseva kuntosali Fressi on auki 24/7, kuten mekin.

Itse eläinsairaalan sisällä tulevia toimintoja ei voi vielä hahmottaa, mutta odotusaulat ja myymälä tulevat sijaitsemaan valoisassa aulatilassa. Odotusauloja on kolme: yksi päivystys- ja ajanvarauspotilaille, toinen diagnostisen kuvantamisen sekä kirurgian osaston potilaille ja kolmas kissoille. Lisäksi aulassa sijaitsee oma alue, jonne lemmikeillä ei ole asiaa. Tämä on varattu asiakkaille, jotka haluavat esimerkiksi tehdä tietokoneella töitä sen aikaa, kun oma lemmikki on toimenpiteessä. Aulatila, tutkimushuoneet sekä luento-/ruokasali on suunniteltu yhdessä sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyykösen kanssa.

Seuraa meitä somessa

Viimeistään nyt kannattaa ottaa seurantaan Savon Murren Facebook- ja Instagram- tilit.

Savon Murre Facebookissa

Savon Murre Instagramissa

Savon Murren avaamisesta

Uutinen Savon Murren avaamisesta (Julkaistu 21.6.2021)

Uutinen Savon Murren rakentumisen etenemisestä (Julkaistu 3.9.2021)

Asiakkaiden arvostelut

Anna

5

Erinomainen eläinrakas klinikka. Pääsin lemmikkini kanssa välittömästi tilansa arviointiin, ja hoitaja osasi heti aloittaa oikean ensihoidon pikaisen tarkastuksen jälkeen, josta eläinlääkäri jatkoi. Eläinlääkäri ohjasi potilaan pikimmiten ultraan, jonka jälkeen leikkauksesta tuli puhe. Leikkaus aloitettiin luvallani ja minulle tarjottiin kahvit ja teet sekä oma odotustila, koska halusin jäädä odottamaan tuloksia. Operaatio kesti alle kaksi tuntia, hoitoa ei tarvinnut jatkaa. Varauduin kolmen tonnin laskuun, mutta kustannuksia tuli kaikkiaan vain noin 1800€. Todella kohtuullinen hinta, vaikka lemmikin ottaessa täytyy varautua isoihinkin menoihin. Erittäin hienotunteista ja arvostavaa palvelua ja kohtelua sekä lemmikilleni että minulle, henkilökunta otti vastaan sydämellisesti meidät molemmat.

Hanna Jakonen

5

Kiitos jälleen kerran Savon Murren aivan Ihanille ja ystävällisille hoitajille ja lääkärille. Teiltä saa aina aidosti sydämellistä palvelua ja kiireetöntä ja huolellista perehtymistä asiakkaaseen. T. Savu & Hanna

Perustuen Google-arvioihin
Päivystys 0600 306 088 (1,97 €/min + pvm)

Aukioloajat

Olemme avoinna 24 h vuorokaudessa!
Päivystyspuhelin: 0600 306 088 (1,97 €/min + pvm)

Ajanvaraus ma-pe klo 8-20
0300 484 665 (0,42 €/min + pvm/mpm)
 • Maanantai
  Avoinna 24 h
 • Tiistai
  Avoinna 24 h
 • Keskiviikko
  Avoinna 24 h
 • Torstai
  Avoinna 24 h
 • Perjantai
  Avoinna 24 h
 • Lauantai
  Avoinna 24 h
 • Sunnuntai
  Avoinna 24 h

Julkaisumme Facebookissa