suomenpystykorva

Eläinsairaala Savon Murre

24/7

Tänään: Avoinna 24 h

Päivystys

Päivystys 0600 306 088 (1,97 €/min + pvm)

Ravinto ja tarvikkeet

Kattava valikoima ravintoa ja tarvikkeita lemmikkisi terveyden ja sairauden hoitoon

Löydät myymälästämme kattavan valikoiman koiran ja kissan ruokia päivittäiseen käyttöön sekä sairauksien ja vaivojen hoitoon. Valikoimistamme löytyy Purina, Hill’s ja Royal Canin -merkkien tuotteita allergioihin, ruoansulatusvaivoihin sekä nivel- ja munuaisoireiden hoitoon koirille ja kissoille. Löydät meiltä myös tarvikkeita, lisäravinteita ja tuotteita lemmikkisi hoitoon, muun muassa tassusiteet, rauhoittavat valmisteet ripuliin, shampoot, hammasharjat ja -tahnat, lelut, vitamiinit ja ravintoöljyt.

Asiakkaiden arvostelut

Nina Penttilä

5

Elmo koira omistajineen Kiittää taas Hurjan ystävällisestä, nopeasta ja ammattitaitoisesta palvelusta 🐾❤️2v sitten oli lähtö lähellä rajun suolisto ja mahalaukun tulehduksen vuoksi mutta täällä löydettiin syy ja saatiin oikea hoito. Nyt oli turvallista taas käydä kun alkoi samat oireilut. Ihana henkilökunta😊

Noora

5

Koirani oli akuutissa hengenvaarassa ja sai erinomaista hoitoa täällä. Lisäksi joutui jäämään perustellusti hoitoon ja seurantaan muutamaksi päiväksi. Hoitoon jäämiseen ei painostettu. Kävimme koiran kanssa jopa muutamaan otteeseen kotona (pitkän matkan päässä), mutta koiran vointi huononi huomattavasti kotona. Oli turvallisempaa ja täysin aiheellista jättää koira eläinsairaalaan seurantaan ja hoitoon. Hoidosta ja mahdollisesta hoidon tarpeesta juteltiin ja sovittiin kanssani asiallisesti. Myös tulevan hoidon hinta-arviot olivat paikkaansapitäviä ja asiallisesti kerrottu etukäteen. Lääkärit ja hoitajat olivat asiantuntevia, huomaavaisia ja tekevät arvokasta työtä. Sydämelinen KIITOS koko Savon Murren henkilökunnalle!!!

Tanja Ulmanen

5

Klinikan kiire tilanteesta huolimatta huone oli laitettu kauniisti eutanasiaa varten valmiiksi ja rakas koiramme saateltiin kiireettömästi viimeiselle matkalle. Meidät huomioitiin hyvin ja palvelusta jäi erittäin lämmin olo, vaikka tilanne oli meille todella raskas. Kiitos suuresti hyvästä palvelusta.

Tiina Erholtz

5

Kiitos lämpimästä ja ammattitaitoisesta hoidosta/konsultoinnista koiramme äkkillisen ja yhtäkkisen halvaantumisen tapauksessa. Kiitos,että saimme tehdä vaikean päätöksen rauhassa ja el.kertoi meille vaihtoehdot rauhallisesti mutta jämptisti. Kiitos rauhasta vaikeimmassa hetkessä ja myötätunnosta.

Perustuen Google-arvioihin
Päivystys 0600 306 088 (1,97 €/min + pvm)

Aukioloajat

Olemme avoinna 24 h vuorokaudessa!
Päivystyspuhelin: 0600 306 088 (1,97 €/min + pvm)

Ajanvaraus ma-pe klo 8-20
0300 484 665 (0,42 €/min + pvm/mpm)

Päivystyspotilailta laskutetaan päivystyspotilaan perusmaksu 60€
Huomioithan lisäksi päivystysaikana eläinlääkärin toimenpidehinnat
- klo 16–22 +50 %
- klo 22–08 +100 %
- lauantaisin klo: 8–22 +50 %
- sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä sekä jouluaattona ja juhannusaattona +100 %
 • Maanantai
  Avoinna 24 h
 • Tiistai
  Avoinna 24 h
 • Keskiviikko
  Avoinna 24 h
 • Torstai
  Avoinna 24 h
 • Perjantai
  Avoinna 24 h
 • Lauantai
  Avoinna 24 h
 • Sunnuntai
  Avoinna 24 h

Julkaisumme Facebookissa

Uutta: tutustu juuri avattuun Evidensia Kauppaan

Evidensia Kauppa