suomenpystykorva

Eläinsairaala Savon Murre

24/7

Eläinsairaala Savon Murre – auttaa vuoden jokaisena päivänä

TIEDOTE ASIAKKAILLE
Ajanvarauksen puhelinnumero muuttuu. Maanantaina 5.6. alkaen käytössämme on uusi puhelinnumero 0300 484 665. Puhelun hinta 0300-ajanvarausnumeroon on 0,42 eur/min + pvm/mpm. Päivystysnumero säilyy ennallaan.

Olemme avanneet täyden palvelun eläinsairaalan Kuopioon.

Olemme panostaneet asiakkaittemme viihtyvyyteen. Lemmikkiä odotellessa voit tehdä aulatilassa töitä, ottaa kupposen kuumaa tai löytää kirjanvaihtopisteestä pokkarin luettavaksi ja mukaan otettavaksi. Lapset taas viihtyvät omalla leikkialueella. Valoisasta aulasta löytyy myymäläosasto, josta löydät ruoat, sairauden hoitoon tarkoitetut tukivalmisteet, sidetarpeet ja oheistarvikkeet. Kaikki asiakastilamme ovat esteettömiä ja aulasta löytyy tilava wc.

Hoidamme lemmikit aina täydellä sydämellä ja palvelemme asiakkaat rautaisella ammattitaidolla. Olemme varanneet kissoille oman rauhallisen odotustilan ja tutkimushuoneet, joissa on huomioitu lajityypilliset käyttäytymistarpeet. Koirien kanssa odottelu sujuu omassa odotustilan sopessa ilman kuonokontakteja toisiin karvakavereihin. Ulkona on merkitty alue, jossa koirat voivat käydä lukemassa päivän postit ja päivittämässä sosiaalista mediaa.

Haluamme olla helposti saavutettavissa, joten sijaintimme on erittäin tärkeää. Tilamme löytyvät osoitteesta Savilahdentie 14. Autolla asioiville löytyy muutamia parkkipaikkoja eläinsairaalan edestä ja meille pääsee hyvin bussillakin, Savilahdentien bussipysäkeiltä on lyhyt kävelymatka.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan ja viihtymään!

Aukioloaikamme:

Ajanvaraus 0201 800 720, ma-pe klo 7.30–20

Päivystys 0600 306 088, 24/7

Avoinna ympäri vuorokauden

IVC Evidensia

Eläinlääkärin maksuton puhelinneuvonta - valtakunnallinen palvelu

Eläinlääkäri auttaa neuvontanumerossa vain puhelumaksun hinnalla! Soita 0300 484 656. Eläinlääkäri tekee puhelun aikana ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä. Soitto 0300-alkuiseen numeroon maksaa 0,42 eur/min + pvm/mpm.

Asiakkaiden arvostelut

Vilma Junk

5

Meidän kanin henki pelastui teidän kahden ammattitaitoisen lääkärin vuoksi. Tilanne oli epätoivoinen pahan suolitukokseen vuoksi, mutta kahteen kertaan viikonlopun aikana kehotitte vielä seuraamaan tilannetta, lääkitsitte, painelitte kanin mahaa ja annoitte hyvät kotihoito-ohjeet. Näiden ansiosta toipuminen alkoi ja pikku Apila toipui ihan täysin. Lopettamispäätös oli jo puhuttu, mutta tutkitte vielä huolellisesti mahan tilanteen toiseen kertaan ja huomasitte pienen muutoksen parempaan suolistossa. Teidän lemmikin sekä omistajan kohtaaminen oli tosi empaattista, jo ajanvarauspuhelusta lähtien. Todella suuret kiitokset koko henkilökunnalle viime viikonlopusta!♥️

Anna

5

Erinomainen eläinrakas klinikka. Pääsin lemmikkini kanssa välittömästi tilansa arviointiin, ja hoitaja osasi heti aloittaa oikean ensihoidon pikaisen tarkastuksen jälkeen, josta eläinlääkäri jatkoi. Eläinlääkäri ohjasi potilaan pikimmiten ultraan, jonka jälkeen leikkauksesta tuli puhe. Leikkaus aloitettiin luvallani ja minulle tarjottiin kahvit ja teet sekä oma odotustila, koska halusin jäädä odottamaan tuloksia. Operaatio kesti alle kaksi tuntia, hoitoa ei tarvinnut jatkaa. Varauduin kolmen tonnin laskuun, mutta kustannuksia tuli kaikkiaan vain noin 1800€. Todella kohtuullinen hinta, vaikka lemmikin ottaessa täytyy varautua isoihinkin menoihin. Erittäin hienotunteista ja arvostavaa palvelua ja kohtelua sekä lemmikilleni että minulle, henkilökunta otti vastaan sydämellisesti meidät molemmat.

Emmi Venäläinen

5

Siirryttiin edeltäjästä koiran sydänsairauden ja Hanna-lääkärin vuoksi asiakkaaksi. Muutaman kerran vuoden aikana jouduttu käyttämään päivystystä sekä ajanvarausta. Joka kerta meidät on otettu lämpimästi vastaan ja hoidettu asianmukaisesti niin pian kun on ollut mahdollista. Hanna osaa todella hommansa ja hoitaa potilaat todellisella ammattitaidolla! Myös muista meitä palvelleista lääkäreistä ja hoitajista jäänyt niin hyvä fiilis. Teillä on aina niin mukava ja lämmin vastaanotto. Vaikka hintataso on aavistuksen hinnakkaanpi kun muualla, mielelläni hyvästä palvelusta maksaakin enemmän. Jatkakaa samaan malliin! 😊👍🏻

Las

5

Vuosi sitten arki-iltana koira juoksi keppiä päin ja alkoi olla kotona levoton. Puhelimessa kehotettiin tulla käymään ja käynnillä selvisi, että syvällä kielen alla oli tosi iso haava. Koira sai hyvää hoitoa ja toipui pian. Tänään sunnuntaina koira oli taas selvästi kivuissa. Puhelinsoitolla saatiin hyvää palvelua ja vinkit loppuillalle. Koiran olo alkaakin jo helpottaa ja käy jo rennosti makuulle.

Perustuen Google-arvioihin

Aukioloajat

Olemme avoinna 24 h vuorokaudessa!
Päivystyspuhelin: 0600 306 088 (1,97 €/min + pvm)

Ajanvaraus ma-pe klo 7.30–20:
0300 484 665
 • Maanantai
  Avoinna 24 h
 • Tiistai
  Avoinna 24 h
 • Keskiviikko
  Avoinna 24 h
 • Torstai
  Avoinna 24 h
 • Perjantai
  Avoinna 24 h
 • Lauantai
  Avoinna 24 h
 • Sunnuntai
  Avoinna 24 h
 • Julkaisumme Facebookissa