suomenpystykorva

Eläinsairaala Savon Murre

24/7

Eläinsairaala Savon Murre – auttaa vuoden jokaisena päivänä

Olemme avanneet täyden palvelun eläinsairaalan Kuopioon.

Olemme panostaneet asiakkaittemme viihtyvyyteen. Lemmikkiä odotellessa voit tehdä aulatilassa töitä, ottaa kupposen kuumaa tai löytää kirjanvaihtopisteestä pokkarin luettavaksi ja mukaan otettavaksi. Lapset taas viihtyvät omalla leikkialueella. Valoisasta aulasta löytyy myymäläosasto, josta löydät ruoat, sairauden hoitoon tarkoitetut tukivalmisteet, sidetarpeet ja oheistarvikkeet. Kaikki asiakastilamme ovat esteettömiä ja aulasta löytyy tilava wc.

Hoidamme lemmikit aina täydellä sydämellä ja palvelemme asiakkaat rautaisella ammattitaidolla. Olemme varanneet kissoille oman rauhallisen odotustilan ja tutkimushuoneet, joissa on huomioitu lajityypilliset käyttäytymistarpeet. Koirien kanssa odottelu sujuu omassa odotustilan sopessa ilman kuonokontakteja toisiin karvakavereihin. Ulkona on merkitty alue, jossa koirat voivat käydä lukemassa päivän postit ja päivittämässä sosiaalista mediaa.

Haluamme olla helposti saavutettavissa, joten sijaintimme on erittäin tärkeää. Tilamme löytyvät osoitteesta Savilahdentie 14. Autolla asioiville löytyy muutamia parkkipaikkoja eläinsairaalan edestä ja meille pääsee hyvin bussillakin, Savilahdentien bussipysäkeiltä on lyhyt kävelymatka.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan ja viihtymään!

Aukioloaikamme:

Ajanvaraus 0201 800 720, ma-pe klo 8–20

Päivystys 0600 306 088, 24/7

Avoinna ympäri vuorokauden

Asioithan klinikallamme vain terveenä!

Voit asioida meillä lemmikkisi kanssa turvallisin mielin. Noudatamme yhä joitakin varotoimia eläinlääkäriasemillamme, jotta voimme turvata lemmikkien normaalin hoidon sekä asiakkaidemme ja eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden myös jatkossa.
IVC Evidensia

Eläinlääkärin maksuton puhelinneuvonta - valtakunnallinen palvelu

Eläinlääkäri auttaa neuvontanumerossa vain puhelumaksun hinnalla!
Soita 020 1800 900. Etäeläinlääkäri tekee ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä.

Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 8,35 snt/min ja matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 23,00 snt/min.
IVC Evidensia

Punkkikausi on meneillään - Suojaa perheenjäsenesi

Punkkien torjunta on tärkeä osa lemmikin – ja samalla omistajan – perusterveydestä huolehtimista. Puutiaisia eli punkkeja esiintyy lähes kaikkialla Suomessa aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn.

Asiakkaiden arvostelut

Tuire Prami

5

Puhelimitse meitä kehotettiin tulemaan päivystykseen tunnin kuluttua odottelun välttämiseksi, ja tämä aikataulu piti. Sekä hoitajalla että lääkärillä oli aikaa perehtyä asiaamme ja saimme mahdollisuuden kysyä myös varsinaiseen käyntisyyhyn liittymättömistä asioista. Käynnin hinta ei ollut niin korkea, kuin odotin.

Draugr Deathlord

4

Hintataso ei ole halvimmasta päästä ja klinikalla joutuu usein odottelemaan aika kauan. Täällä on kuitenkin useampi kissoja ymmärtävä eläinlääkäri ja oma monivaivainen kissani on saanut täällä hyvää hoitoa. Kaikki tapaamani henkilökunta on ollut ystävällistä. Kaikki pitäjän eläinlääkäriasemat testanneena olen nyt ollut tyytyväisin tähän ja jäin asiakkaaksi jo Omaeläinsairaalan aikaan.

Perustuen Google-arvioihin

Aukioloajat

Olemme avoinna 24 h vuorokaudessa!
Päivystyspuhelin: 0600 306 088 (1,97 €/min + vpm)

Ajanvaraus ma-pe klo 8–20:
0201 800 720
 • Maanantai
  Avoinna 24 h
 • Tiistai
  Avoinna 24 h
 • Keskiviikko
  Avoinna 24 h
 • Torstai
  Avoinna 24 h
 • Perjantai
  Avoinna 24 h
 • Lauantai
  Avoinna 24 h
 • Sunnuntai
  Avoinna 24 h
 • Julkaisumme Facebookissa