Eläinlääkäriasema Salovet

Eläinlääkäri lähellä sinua!

Eläinlääkäriasema Salovet

Tunnet meidät nyt nimellä Salovet! Kaikki muu pysyy ennallaan: sama henkilökunta palvelee Sinua ja olemme edelleen osa Evidensiaa, nimemme vaan muuttui enemmän meidän näköiseksi.

Eläinlääkäriasema Salovet tarjoaa kaikki lemmikkisi tarvitsemat eläinlääkäripalvelut. Eläinlääkäreillämme on pitkä kokemus pieneläinten sairauksista, kirurgiasta eksoottisten lemmikkien hoidosta.

Olemme Salon keskustassa, aivan torin kupeessa sijaitseva pieneläinklinikka.                              Hoidamme ajanvarauksella mm. sisätaudit (laboratorio, ultraääni- ja röntgentutkimukset),  iho,- korva- ja silmäsairaudet, viralliset terveystarkastukset (lonkat, kyynäret, selkä, polvet, sydänkuuntelu, silmät(n. kerran kk) DNA-testaukset) hammashoidot, pehmytosakirurgia  (inhalaatioanestesia) eksoottiset lemmikit, laserterapia.

Klinikallamme on hammasröntgen ja hammaskursseja käynyt eläinlääkärimme Meri-Tuuli Roihankorpi-Sirviö tekee myös kirurgisia hammaspoistoja. Hammashoidot ja leikkaukset teemme inhalaatioanestesiassa. Narkoosia valvoo aina koulutetut klinikkaeläinhoitajat apunaan nykyaikainen valvontalaitteisto. Eläinlääkärimme Ulla Andersin tekee koirien sydämen ultraäänitutkimuksia klinikallamme (ei virallisia sydänultratutkimuksia).

Eläinklinikallamme lemmikkisi on hyvissä käsissä. Tervetuloa!

Silmiin erikoistunut eläinlääkäri Aija Leinonen on klinikallamme seuraavan kerran 2.9.2022, ajanvaraukset puhelimitse.

Asioithan klinikallamme vain terveenä!

Voit asioida meillä lemmikkisi kanssa turvallisin mielin. Noudatamme yhä joitakin varotoimia eläinlääkäriasemillamme, jotta voimme turvata lemmikkien normaalin hoidon sekä asiakkaidemme ja eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden myös jatkossa.
IVC Evidensia

Eläinlääkärin maksuton puhelinneuvonta - valtakunnallinen palvelu

Eläinlääkäri auttaa neuvontanumerossa vain puhelumaksun hinnalla!
Soita 020 1800 900. Etäeläinlääkäri tekee ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä.

Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 8,35 snt/min ja matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 23,00 snt/min.
IVC Evidensia

Punkkikausi on meneillään - Suojaa perheenjäsenesi

Punkkien torjunta on tärkeä osa lemmikin – ja samalla omistajan – perusterveydestä huolehtimista. Puutiaisia eli punkkeja esiintyy lähes kaikkialla Suomessa aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn.

Asiakkaiden arvostelut

pirjo lindfors

5

Koira sai hyvän ja asiantuntevan avun. Tikkaus hyvä ja siisti. Henkilökunta oli ystävällinen.

Hannele Tilles

4

Eläinlääkäri palvelut kohillaan, ystävällinen palvelu.

Jaana Knuutila

5

Ottivat kissan vastaanotolle ylimääräiseksi juuri ennen sulkemista. Vaiva ei sitten ollutkaan niin paha kuin pelättiin mutta kissa sai avun ja vieläpä kiitospalkalla. Ikuisesti kiitollinen parivaljakko, kissa sekä omistaja

Tarja Lunden

5

Niin ystävällinen henkilökunta 👍

Perustuen Google-arvioihin

Aukioloajat

 • Maanantai
  08:00 - 19:00
 • Tiistai
  08:00 - 19:00
 • Keskiviikko
  08:00 - 19:00
 • Torstai
  08:00 - 17:00
 • Perjantai
  08:00 - 17:00
 • Lauantai
  Suljettu
 • Sunnuntai
  Suljettu
 • Työntekijät

  Sirpu Hilden

  Sirpu Hilden

  Klinikkaeläinhoitaja

  Ulla Andersin

  Klinikan johtaja, eläinlääkäri

  Ulla Andersin

  Ullan ehdottomiin mielenkiinnon kohteisiin kuuluu sydänten ultraäänitutkimukset ja sisätaudit. Hän suorittaakin tällä hetkellä ESAVS’in (European School of Advanced Veterinary Studies) kardiologian opintokokonaisuutta ja 2015 hän suoritti Pieneläinten sisätaudit ESVPS. Ulla on myös fear free-sertifioitu eläinlääkäri. Ulla aloitti Salon Eläinlääkärikeskuksessa vuonna 1998 eläinlääkärin sijaisena. Siitä päivästä lähtien hän on ollut osa Salon vakiokalustoa ja vuodesta 2017 hän on toiminut Salon klinikan johtajana. Ulla on intohimoinen eläinihminen ja kotona hänellä onkin jos jonkinmoista lemmikkiä aina koirista parta-agamaan unohtamatta akvaariokaloja. Ullan harrastuksiin kuuluu mm. koiranäyttelyt ja hän on myös hankkinut itselleen kehätoimitsijan oikeudet. Vapaa-ajalla Ulla käy myös laulamassa kuorossa, geokätköilee, neuloo sukkia ja tekee melontaretkiä perheensä kanssa.   Kielitaito: Suomi Svenska English EläimetShetlanninlammaskoira Teetu ja WendyPortugalinpodengo Penny, Kida ja GinnyParta-agama EddieLoistokaija OliverNeitokakadu DobbyMaatiaiskissa AquaAkvaarioTaidotSisätauditYleislääketiede
  Lue lisää työntekijästämme Ulla
  Meri-Tuuli Roihankorpi-Sirviö

  Eläinlääkäri

  Meri-Tuuli Roihankorpi-Sirviö

  Meri-Tuulin erityisinä mielenkiinnon kohteina ovat lemmikkien hammashoidot ja pehmytosakirurgia. Hammashoitoihin hän on kouluttautunut muun muassa ISFM-kissakongresseissa ja Accesian The Complexity Of Feline Dentistry 1-2. Meri-Tuuli päivittää säännöllisesti osaamistaan pieneläinlääkäreille suunnatuissa koulutustilaisuuksissa. Meri-Tuuli valmistui eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingin Yliopiston Eläinlääketieteellisestä tiedekunnasta v. 1999. Työkokemusta hänellä on kertynyt monipuolisesti pieneläinpraktiikasta vuosien varrella sekä perus klinikkatyöskentelystä että päivystyksistä Turussa, Lohjalla, Espoossa ja Helsingissä. Meri-Tuuli on kansainvälisen tason tankourheilija ja vapaa aika hänellä kuluukin urheillessa.   Kielitaito: Suomi Svenska English EläimetMaatiaiskissa PöpöSaksanpaimenkoira ArracTaidotSuu- ja hammassairaudetPehmytosakirurgiaSisätaudit
  Lue lisää työntekijästämme Meri-Tuuli
  Aija Leinonen

  Aija Leinonen

  Erikoiseläinlääkäri

  Aijan erityisosaamiseen kuuluvat silmäsairaudet, viralliset silmätarkastukset, viralliset sydänkuuntelut sekä polvitarkastukset. Aija on valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 1981 ja on nykyään pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri ja silmätarkastuseläinlääkäri. Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri 1990, silmätarkastuseläinlääkäri 1985, eläinlääketieteen lisensiaatti, Helsingin yliopisto 1981. Jäsenyydet -SOFT (Suomen oftalmogieläinlääkärit) -ESVO (European Society of Veterinary Oftalmology) -SEP (Eläinlääkäripraktikot) Kielitaito: suomi svenska english EläimetYorkshirenterrieri NasuTaidotSilmäsairaudet / OftalmologiaKokea-Evidensia Tammisto 2016- -Evidensia Pakila 2016- -Animagi Pakila 2013-2015 -Univet Lahti Eläinlääkäriasema 2013- -Pakilan Eläinlääkäriasema Tikki 2010-2012 -Lahden Eläinlääkäriasema 2010–2013 -Kuopion yksityinen eläinlääkäriasema 1982-2010
  Lue lisää työntekijästämme Aija
  Työntekijämme

  Julkaisumme Facebookissa