Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Eläinlääkäriasema Salovet

Eläinlääkäri lähellä sinua!

Tänään: Suljettu

Eläinlääkäriasema Salovet

Tunnet meidät nyt nimellä Salovet! Kaikki muu pysyy ennallaan: sama henkilökunta palvelee Sinua ja olemme edelleen osa Evidensiaa, nimemme vaan muuttui enemmän meidän näköiseksi.

Eläinlääkäriasema Salovet tarjoaa kaikki lemmikkisi tarvitsemat eläinlääkäripalvelut. Eläinlääkäreillämme on pitkä kokemus pieneläinten sairauksista, kirurgiasta eksoottisten lemmikkien hoidosta.

Olemme Salon keskustassa, aivan torin kupeessa sijaitseva pieneläinklinikka.                              Hoidamme ajanvarauksella mm. sisätaudit (laboratorio, ultraääni- ja röntgentutkimukset),  iho,- korva- ja silmäsairaudet, viralliset terveystarkastukset (lonkat, kyynäret, selkä, polvet, sydänkuuntelu, silmät(n. kerran kk) DNA-testaukset) hammashoidot, pehmytosakirurgia  (inhalaatioanestesia) eksoottiset lemmikit, laserterapia.

Klinikallamme on hammasröntgen ja hammaskursseja käynyt eläinlääkärimme Meri-Tuuli Roihankorpi-Sirviö tekee myös kirurgisia hammaspoistoja. Hammashoidot ja leikkaukset teemme inhalaatioanestesiassa. Narkoosia valvoo aina koulutetut klinikkaeläinhoitajat apunaan nykyaikainen valvontalaitteisto. Eläinlääkärimme Ulla Andersin tekee koirien sydämen ultraäänitutkimuksia klinikallamme (ei virallisia sydänultratutkimuksia).

Eläinklinikallamme lemmikkisi on hyvissä käsissä. Tervetuloa!

 

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi käytäthän maskia klinikalla.

 

Silmiin erikoistunut eläinlääkäri Aija Leinonen on klinikallamme 11.02.2022

Ajanvaraukset puhelimitse 0201750140.

Seuraava luustokuvauskampanjapäivä 3.2.2022

 

 

 

Asioithan klinikallamme vain terveenä!

Voit asioida meillä lemmikkisi kanssa turvallisin mielin. Noudatamme yhä joitakin varotoimia eläinlääkäriasemillamme, jotta voimme turvata lemmikkien normaalin hoidon sekä asiakkaidemme ja eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden myös jatkossa.

Lue lisää asioinnista

Eläinlääkärin maksuton puhelinneuvonta - valtakunnallinen palvelu

Eläinlääkäri auttaa neuvontanumerossa vain puhelumaksun hinnalla!
Soita 020 1800 900. Etäeläinlääkäri tekee ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä.

Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 0,08€/puhelu + 0,07€/min ja matkapuhelinliittymästä 0,08€/puhelu + 0,17€/min.

Lue lisää