Lahden eläinlääkäriasema

Eläinlääkäri lähellä sinua!

Mikäli joudut perumaan lemmikin vastaanottoajan sairastumisen vuoksi, emme veloita tästä erillistä myöhäisen peruutuksen maksua (norm. 39 €). Jos epäilet sairastumista, peruthan varatun ajan kuitenkin mahdollisimman pian soittamalla klinikalle.

Lahden eläinlääkäriasema on palvellut lemmikinomistajia monipuolisesti ja asiantuntevasti Lahdessa jo vuodesta 1983. Vuoden 2022 toukokuussa joukkoomme liittyi Nastolasta Viiksistä Hännänpäähän -klinikan henkilökunta. 

Haluamme tarjota parasta mahdollista hoitoa potilaillemme ja ehkäistä lemmikkisi sairastumisen jo ennakkoon. Pyrimme yhdistämään ystävällisen palvelun ja joustavan hoitoon pääsyn. Tarjoamme erityisosaamistamme myös ympäri Suomea tuleville lähetepotilaille. Varaa aika erikoisosaajillemme puhelinpalvelumme kautta.

Eläinlääkäriasemallamme on monipuolinen ja laadukas tutkimus- ja hoitolaitteisto. Suoritamme tietokonetomografiatutkimukset, röntgentutkimukset, ultraäänitutkimukset, tähystykset ja vaativat kirurgiset toimenpiteet. Tarjoamme erittäin hyvät paikoitustilat ja meille on muutenkin helppo tulla.

Päijät-Hämeen seudun pieneläinpäivystys on meillä Lahden eläinlääkäriasemalla viikonloppuisin ja arkipyhinä. Tällöin päivystysajat ovat viikonloppuisin ja arkipyhinä pe klo: 16–20, la ja su klo: 8–20. Päivystysnumero on 0600 392 121 (puhelun hinta on 1,98 €/min).

Tervetuloa palvelevalle Lahden eläinlääkäriasemalle!

IVC Evidensia

Lahden eläinlääkäriasema sai vahvistuksia Nastolasta

Nastolalainen eläinklinikka Viiksistä Hännänpäähän on yhdistynyt Lahden eläinlääkäriasemaan.

Nyt Maja vahvistaa osaamistamme hammashoitojen osalta ja Linda leikkauksien.

Kiitos Viiksistä Hännänpäähän asiakkaille kuluneista vuosista ja lämpimästi tervetuloa asioimaan Lahden eläinlääkäriasemalla!

Asioithan klinikallamme vain terveenä!

Voit asioida meillä lemmikkisi kanssa turvallisin mielin. Noudatamme yhä joitakin varotoimia eläinlääkäriasemillamme, jotta voimme turvata lemmikkien normaalin hoidon sekä asiakkaidemme ja eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden myös jatkossa.
IVC Evidensia

Eläinlääkärin maksuton puhelinneuvonta - valtakunnallinen palvelu

Eläinlääkäri auttaa neuvontanumerossa vain puhelumaksun hinnalla!
Soita 020 1800 900. Etäeläinlääkäri tekee ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä.

Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 8,35 snt/min ja matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 23,00 snt/min.
IVC Evidensia

Punkkikausi on meneillään - Suojaa perheenjäsenesi

Punkkien torjunta on tärkeä osa lemmikin – ja samalla omistajan – perusterveydestä huolehtimista. Puutiaisia eli punkkeja esiintyy lähes kaikkialla Suomessa aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn.

Aukioloajat

Ajanvarauspuhelin Ma-Su 7:30 - 20:00

Lisätiedot ja poikkeusaukioloajat >
 • Maanantai
  08:00 - 20:00
 • Tiistai
  08:00 - 20:00
 • Keskiviikko
  08:00 - 20:00
 • Torstai
  08:00 - 20:00
 • Perjantai
  08:00 - 20:00
 • Lauantai
  08:00 - 20:00
 • Sunnuntai
  08:00 - 20:00
 • Työntekijät

  Helka Heikkilä

  Helka Heikkilä

  ELT, Erikoiseläinlääkäri

  Helka on erikoistunut pehmytosakirurgiaan, vaativaan kasvainkirurgiaan ja kasvainpotilaiden hoitoon. Helkan erikoisosaamisaluetta on myös nivelrikosta ja niveltulehduksista kärsivien potilaiden hoito. Väitöskirjassaan Helka on tutkinut botuliinitoksiini-nivelpistosten tehoa koiran nivelrikkokivun hoidossa. Helka on eläinlääketieteen tohtori ja pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri. Lahden Evidensiassa Helka on työskennellyt kesäkuusta 2018 lähtien. Tätä ennen Helka on tehnyt pitkän uran kliinisenä opettajana Eläinlääketieteellisessä tiedekunnassa Helsingin Yliopistossa hoitaen koira- ja kissapotilaita ja opettaen eläinlääkäriopiskelijoille ja erikoistuville eläinlääkäreille pehmytosakirurgiaa ja pieneläinpäivystystaitoja. Helka on myös kokenut luennoitsija ja osallistuu edelleen tutkimustyöhön. Kielitaito: Suomi English TaidotKasvainsairaudetPehmytosakirurgiaNivelrikon hoito ja nivelinjektiotNiveltulehduksetPäivystyspotilaatYleiseläinlääketiede
  Lue lisää työntekijästämme Helka
  Marja-Terttu Koskinen

  Marja-Terttu Koskinen

  Asiakaspalvelu

  Henna Laurila

  Henna Laurila

  Dosentti, erikoiseläinlääkäri

  Henna on erityisen perehtynyt hengitystiesairauksiin, hän opettaa koirien ja kissojen hengitystiesairauksia Helsingissä ja Tarton yliopistossa, ja tekee tähän liittyvää tutkimustyötä. Hennan mielestä sisätautipotilaan ongelmien ratkominen on kuin jännittävää salapoliisityötä, jossa yksi johtolanka johtaa toiseen. Ratkaisun löytäminen potilaan ongelmaan on erittäin palkitsevaa. Henna on pieneläinten sisätautien dosentti ja pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri. Henna siirtyi Lahden eläinlääkäriasemalle lokakuussa 2020 Helsingin yliopistosta, jossa hän työskenteli vuosien ajan pieneläinten sisätautien kliinisenä opettajana tutkien ja hoitaen Yliopistolliseen eläinsairaalaan saapuneita sisätautivaivoista kärsiviä koiria ja kissoja.   Kielitaito Suomi English Español   Perehtyneisyys Tähystykset (nenä, keuhkot, mahasuolikanava, virtsatiet) Hengitystiesairaudet Mahasuolikanavan sairaudet Munuaisten ja virtsateiden sairaudet Hormonaaliset sairaudet Maksasairaudet Verisairaudet Matkustavan lemmikin infektiosairaudet Syöpäsairaudet
  Lue lisää työntekijästämme Henna
  Lea Geselle

  Lea Geselle

  Asiakaspalvelu

  Olen aloittanut Lahden Eläinlääkäriasemalla 1983 jossa työskentelin hoitajana 25 vuotta. Tänä päivänä, nykyisellä Lahden eläinlääkäriasemalla, työskentelen osa-aikaisena asiakaspalvelussa. Leikkisästi voisi kai todeta, että olen ollut täällä aina, mutta edelleenkin pidän työstäni. Harrastan taidemaalausta, valokuvaan jonkin verran ja kesäisin teen meri- ja majakkaretkiä. Maailmalla pärjään englannin kielellä.
  Lue lisää työntekijästämme Lea
  Työntekijämme

  Julkaisumme Facebookissa