Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Lahden eläinlääkäriasema

Eläinlääkäri lähellä sinua!

Tänään: 8.00–20.00

Jotta voimme huolehtia asiakkaidemme ja henkilöstömme terveydestä ja siten turvata eläinpotilaiden hoitoon pääsyn, olemme tarkentaneet asiointiin liittyviä käytäntöjä seuraavasti:

🐶 Edellytämme sisätiloissa maskien käyttöä. Maskeja on saatavilla myös klinikalla

🐱 Lemmikin mukana vastaanotolle pääsee mukaan yksi saattaja. Poikkeus tähän on eutanasiakäynti, jolloin mukana saa olla useampi henkilö.

🐶 Huolehditaan yhdessä myös riittävistä turvaväleistä.

Tervetuloa asioimaan klinikalla! Ohjeistusta löydät myös verkkosivuilta https://evidensia.fi/korona/

Mikäli joudut perumaan lemmikin vastaanottoajan sairastumisen vuoksi, emme veloita tästä erillistä myöhäisen peruutuksen maksua (norm. 39 €). Jos epäilet sairastumista, peruthan varatun ajan kuitenkin mahdollisimman pian soittamalla klinikalle.

Lahden eläinlääkäriasema on palvellut lemmikinomistajia monipuolisesti ja asiantuntevasti Lahdessa jo vuodesta 1983.

Haluamme tarjota parasta mahdollista hoitoa potilaillemme ja ehkäistä lemmikkisi sairastumisen jo ennakkoon. Pyrimme yhdistämään ystävällisen palvelun ja joustavan hoitoon pääsyn. Tarjoamme erityisosaamistamme myös ympäri Suomea tuleville lähetepotilaille.

Eläinlääkäriasemallamme on monipuolinen ja laadukas tutkimus- ja hoitolaitteisto. Suoritamme tietokonetomografiatutkimukset, röntgentutkimukset, ultraäänitutkimukset, tähystykset ja vaativat kirurgiset toimenpiteet. Tarjoamme erittäin hyvät paikoitustilat ja meille on muutenkin helppo tulla.

Osallistumme Päijät-Hämeen seudun pieneläinpäivystykseen tiettyinä viikonloppuina. Tällöin päivystysajat ovat viikonloppuisin ja arkipyhinä pe klo: 16-20, la ja su klo: 8-20. Päivystysnumero on 0600 392 121 (puhelun hinta 1,98 €/min)

Tervetuloa palvelevalle Lahden eläinlääkäriasemalle!

 

Asioithan klinikallamme vain terveenä!

Voit asioida meillä lemmikkisi kanssa turvallisin mielin. Noudatamme yhä joitakin varotoimia eläinlääkäriasemillamme, jotta voimme turvata lemmikkien normaalin hoidon sekä asiakkaidemme ja eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden myös jatkossa.

Lue lisää asioinnista

Eläinlääkärin maksuton puhelinneuvonta - valtakunnallinen palvelu

Eläinlääkäri auttaa neuvontanumerossa vain puhelumaksun hinnalla!
Soita 020 1800 900. Etäeläinlääkäri tekee ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä.

Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 0,08€/puhelu + 0,07€/min ja matkapuhelinliittymästä 0,08€/puhelu + 0,17€/min.

Lue lisää