Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Lahden eläinlääkäriasema

Eläinlääkäri lähellä sinua!

Tänään: 8.00–20.00

Asioithan klinikallamme vain terveenä. Lemmikille vain yksi saattaja  mukaan. 
Terveydenhuoltoalan toimijana velvollisuutemme on noudattaa äärimmäistä varovaisuutta ja huolellisuutta kaikkien terveysriskien suhteen, erityisesti tartuntatautien ollessa kyseessä. Turvataksemme lemmikkien normaalin hoidon jatkossakin, on tärkeää, että pystymme turvaamaan eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden.

Jos olet altistunut COVID-19 -koronavirukselle, sinulla on hengitystieoireita tai olet karanteenissa mahdollisen altistumisen vuoksi, pyydämme jättämään klinikkakäynnin väliin. Voit tällöin pyytää jotakuta toista tuomaan lemmikkisi hoitoon.

Hygieniatasomme on normaalistikin erittäin korkea, mutta olemme entisestään lisänneet kaikkien kosketuspintojen puhdistusta ja desinfiointia klinikkatiloissamme. Odotustiloissa suositellemme pidettäväksi 1–2 metrin väliä toisiin asiakkaisiin. Huolehditaan yhdessä myös hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta!

Mikäli joudut perumaan lemmikin vastaanottoajan sairastumisen vuoksi, emme veloita tästä erillistä myöhäisen peruutuksen maksua (norm. 39 €). Jos epäilet sairastumista, peruthan varatun ajan kuitenkin mahdollisimman pian soittamalla klinikalle.

Eläinlääkäriasema Evidensia Lahti on palvellut lemmikinomistajia monipuolisesti ja asiantuntevasti Lahdessa jo vuodesta 1983.

Haluamme tarjota parasta mahdollista hoitoa potilaillemme ja ehkäistä lemmikkisi sairastumisen jo ennakkoon. Pyrimme yhdistämään ystävällisen palvelun ja joustavan hoitoon pääsyn. Tarjoamme erityisosaamistamme myös ympäri Suomea tuleville lähetepotilaille.

Eläinlääkäriasemallamme on monipuolinen ja laadukas tutkimus- ja hoitolaitteisto. Suoritamme röntgentutkimukset, ultraäänitutkimukset, tähystykset ja vaativat kirurgiset toimenpiteet. Tarjoamme erittäin hyvät paikoitustilat ja meille on muutenkin helppo tulla.

Osallistumme Päijät-Hämeen seudun pieneläinpäivystykseen tiettyinä viikonloppuina. Tällöin päivystysajat ovat viikonloppuisin ja arkipyhinä pe klo: 16-20, la ja su klo: 8-20. Päivystysnumero on 0600 392 121 (puhelun hinta 1,98 €/min)

Tervetuloa palvelevalle eläinlääkäriasemalle Evidensia Lahteen!

 

Asioithan klinikallamme vain terveenä!

Voit asioida meillä lemmikkisi kanssa turvallisin mielin. Noudatamme yhä joitakin varotoimia eläinlääkäriasemillamme, jotta voimme turvata lemmikkien normaalin hoidon sekä asiakkaidemme ja eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden myös jatkossa.

Lue lisää asioinnista

Eläinlääkärin maksuton puhelinneuvonta - valtakunnallinen palvelu

Valtakunnallisessa neuvontanumerossamme, 020 1800 900, puheluusi vastaavat Evidensian kokeneet eläinlääkärit. Eläinlääkäri selvittää lemmikkisi terveyden tilanteen ja neuvoo tilanteessa. Puhelinkonsultaatiossa teemme ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle klinikalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä. Eläinlääkärin konsultaatio neuvontanumerossa on maksutonta (vain normaali puhelumaksu).

Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 0,08€/puhelu + 0,07€/min ja matkapuhelinliittymästä 0,08€/puhelu + 0,17€/min.

Lue lisää