Lahden eläinlääkäriasema

Lahden eläinlääkäriasema

Eläinlääkäri lähellä sinua!

TIEDOTE ASIAKKAILLE
Ajanvarauksen puhelinnumero muuttuu. Maanantaina 5.6. alkaen käytössämme on uusi puhelinnumero 0300 484 652. Puhelun hinta 0300-ajanvarausnumeroon on 0,42 eur/min + pvm/mpm.


Lahden eläinlääkäriasema on palvellut lemmikinomistajia monipuolisesti ja asiantuntevasti Lahdessa jo vuodesta 1983. Vuoden 2022 toukokuussa joukkoomme liittyi Nastolasta Viiksistä Hännänpäähän -klinikan henkilökunta. 

Haluamme tarjota parasta mahdollista hoitoa potilaillemme ja ehkäistä lemmikkisi sairastumisen jo ennakkoon. Pyrimme yhdistämään ystävällisen palvelun ja joustavan hoitoon pääsyn. Tarjoamme erityisosaamistamme myös ympäri Suomea tuleville lähetepotilaille. Varaa aika erikoisosaajillemme puhelinpalvelumme kautta.

Eläinlääkäriasemallamme on monipuolinen ja laadukas tutkimus- ja hoitolaitteisto. Suoritamme tietokonetomografiatutkimukset, röntgentutkimukset, ultraäänitutkimukset, tähystykset ja vaativat kirurgiset toimenpiteet. Tarjoamme erittäin hyvät paikoitustilat ja meille on muutenkin helppo tulla.

Päijät-Hämeen seudun pieneläinpäivystys on meillä Lahden eläinlääkäriasemalla viikonloppuisin ja arkipyhinä. Tällöin päivystysajat ovat viikonloppuisin ja arkipyhinä pe klo: 16–20, la ja su klo: 8–20. Päivystysnumero on 0600 392 121 (puhelun hinta on 1,98 €/min).

Tervetuloa palvelevalle Lahden eläinlääkäriasemalle!

IVC Evidensia

Lahden eläinlääkäriasema sai vahvistuksia Nastolasta

Nastolalainen eläinklinikka Viiksistä Hännänpäähän on yhdistynyt Lahden eläinlääkäriasemaan. Nyt Maja vahvistaa osaamistamme hammashoitojen osalta ja Linda leikkauksien. Kiitos Viiksistä Hännänpäähän asiakkaille kuluneista vuosista ja lämpimästi tervetuloa asioimaan Lahden eläinlääkäriasemalla!
IVC Evidensia

Eläinlääkärin maksuton puhelinneuvonta - valtakunnallinen palvelu

Eläinlääkäri auttaa neuvontanumerossa vain puhelumaksun hinnalla! Soita 0300 484 656. Eläinlääkäri tekee puhelun aikana ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä. Soitto 0300-alkuiseen numeroon maksaa 0,42 eur/min + pvm/mpm.

Asiakkaiden arvostelut

Katja Nevalainen

5

Suuri kiitos Remon hoidosta. Kyy mokoma tuikkasi kuonoon ja oireet olivat hyvin ikävät. Lääkärit olivat hyvin ammattitaitoisia ja ystävällisiä. Kiitos myös kaikille muillekin ihanille hoitoon osallistuneille, ootte parhaita💝

Aulis Voutilainen

4

Yksi tähti pois kun kävimme ensimmäisen kerran kissamme kanssa ja lääkäri oli vaihtunut keikkalääkäriksi joka ei tiennyt mitä teki? Diagnoosi oli aivan väärä! Viikon päästä uudelleen ja nyt onneksi saimme aivan mahtavan ammattitaitoisen lääkärin ja avustajan he ymmärsivät niin potilasta kuin omistajia! Voimme suositella lääkäri M. N.

Perustuen Google-arvioihin

Aukioloajat

Ajanvarauspuhelin Ma-Su 7:30 - 20:00
Päivystys viikonloppuisin sekä pyhäpäivinä klo 8-20 ja näitä edeltävinä iltoina klo 16-20.

Lisätiedot ja poikkeusaukioloajat >
 • Maanantai
  08:00 - 20:00
 • Tiistai
  08:00 - 20:00
 • Keskiviikko
  08:00 - 20:00
 • Torstai
  08:00 - 20:00
 • Perjantai
  08:00 - 20:00
 • Lauantai
  08:00 - 20:00
 • Sunnuntai
  08:00 - 20:00
 • Työntekijät

  Henna Laurila

  Sisätaudit, Kasvainsairaudet, CT, Rescue, Tähystykset, Ultraääni

  Henna Laurila

  Sisätautien diplomaatti (dipl. ECVIM-CA) Pieneläinten sisätautiopin dosentti, Erikoiseläinlääkäri, ELT

  Sisätaudit (Vaativat sisätautipotilaat, erityisosaamisalueena hengitystiesairaudet) Kasvainsairaudet CT Rescue Tähystykset: Hengitystiet (nenäontelo, keuhkoputket), Ruuansulatuskanava (ruokatorvi, mahalaukku, ohutsuoli, paksusuoli) , Virtsatiet, Vierasesineiden poistot (ruokatorvi, mahalaukku, nenäontelo, keuhkoputket) Ultraääni Henna Laurila on pieneläinten sisätautien diplomaatti European College of Veterinary Internal Medicine -collegesta (dipl.ECVIM-CA). Henna on toinen tutkinnon Suomessa suorittanut eläinlääkäri. Diplomaatin tutkinto on vaativa eurooppalainen erikoistumistutkinto. Ennen diplomaatin tutkintoa Laurila on suorittanut neljän vuoden mittaisen pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkärin jatkotutkinnon, opiskellut eläinlääketieteen tohtoriksi sekä saanut pieneläinten sisätautien dosentin arvon. Henna siirtyi Lahden eläinlääkäriasemalle lokakuussa 2020 Helsingin yliopistosta, jossa hän työskenteli vuosien ajan pieneläinten sisätautien kliinisenä opettajana tutkien ja hoitaen Yliopistolliseen eläinsairaalaan saapuneita sisätautivaivoista kärsiviä koiria ja kissoja. Sisätautipotilaan ongelmien ratkominen on kuin jännittävää salapoliisityötä, jossa yksi johtolanka johtaa toiseen. Henna on erityisen perehtynyt hengitystiesairauksiin, hän opettaa koirien ja kissojen hengitystiesairauksia Helsingissä ja Tarton yliopistossa. Ratkaisun löytäminen potilaan ongelmaan on erittäin palkitsevaa. Diplomaattina Laurila ylläpitää osaamistaan jatkuvasti ja pyrkii siihen, että hänellä on aina uusin tieto kehittyvistä tutkimusmenetelmistä ja hoidoista. Hän käy säännöllisesti sisätautikongresseissa, tekee tutkimustyötä ja julkaisuja sekä kouluttaa eläinlääketieteen opiskelijoita ja muita eläinlääkäreitä.   Kielitaito Suomi English Español   Perehtyneisyys Tähystykset (nenä, keuhkot, mahasuolikanava, virtsatiet) Hengitystiesairaudet Mahasuolikanavan sairaudet Munuaisten ja virtsateiden sairaudet Hormonaaliset sairaudet Maksasairaudet Verisairaudet Matkustavan lemmikin infektiosairaudet Syöpäsairaudet
  Lue lisää työntekijästämme Henna
  Helka Heikkilä

  Kirurgia, Kasvainsairaudet, Vaativa kasvainkirurgia, solunsalpaajahoidot , CT

  Helka Heikkilä

  Erikoiseläinlääkäri, ELT

  Helka on erikoistunut pehmytosakirurgiaan, vaativaan kasvainkirurgiaan ja kasvainpotilaiden hoitoon. Helkan erikoisosaamisaluetta on myös nivelrikosta ja niveltulehduksista kärsivien potilaiden hoito. Väitöskirjassaan Helka on tutkinut botuliinitoksiini-nivelpistosten tehoa koiran nivelrikkokivun hoidossa. Helka on eläinlääketieteen tohtori ja pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri. Lahden Evidensiassa Helka on työskennellyt kesäkuusta 2018 lähtien. Tätä ennen Helka on tehnyt pitkän uran kliinisenä opettajana Eläinlääketieteellisessä tiedekunnassa Helsingin Yliopistossa hoitaen koira- ja kissapotilaita ja opettaen eläinlääkäriopiskelijoille ja erikoistuville eläinlääkäreille pehmytosakirurgiaa ja pieneläinpäivystystaitoja. Helka on myös kokenut luennoitsija ja osallistuu edelleen tutkimustyöhön. Kiinnostuksen kohteet ja erikoisosaaminen Kasvainsairaudet Pehmytosakirurgia Vaativa kasvainkirurgia (mm. maksashuntit, PDA, BOAS, ihosiirteet) Solunsalpaajahoidot CT Nivelrikon hoito ja nivelinjektiot Niveltulehdukset Päivystyspotilaat Yleiseläinlääketiede Kielitaito Suomi English
  Lue lisää työntekijästämme Helka
  Kirsi Välkki

  ortopedia ja ortopedinen kirurgia, pehmytosakirurgia, kissapotilaat, CT

  Kirsi Välkki

  Eläinlääkäri

  Ortopedia, ortopedinen- sekä vaativa pehmytosakirurgia, kissojen kirurgia ja ortopedia Kirsi hoitaa tuki- ja liikuntaelinsairauksista kärsiviä kissoja ja koiria sekä laajasti erilaisia leikkauspotilaita. Kirsi on valmistunut Helsingin Yliopistosta vuonna 2013. Ennen siirtymistään Lahden Eläinlääkäriasemalle hän on työskennellyt Yliopistollisessa Eläinsairaalassa päivystys- ja tehohoitoyksikössä ja vuodesta 2016 pieneläinkirurgian yksikössä. Kirsi on suorittanut Yliopistollisessa eläinsairaalassa pieneläinkirurgian eurooppalaisen erikoistumisohjelman (ECVS residency). Kirsin erityiset ammatilliset mielenkiinnon kohteet ovat ortopedia ja vaativa pehmytosakirurgia. Kirsi myös hoitaa erityisen mielellään kissapotilaita. Aremmatkin potilaat ovat lämpimästi tervetulleita!   Kielitaito Suomi English   Omat lemmikit Kotikissat Choco, Ciri ja Kampsu
  Lue lisää työntekijästämme Kirsi
  Seppo Lamberg

  Sisätaudit, Sydänsairaudet, Kissalääketiede

  Seppo Lamberg

  Erikoiseläinlääkäri

  Seppo on eläkkeellä, mutta tekee meillä ajoittain yksittäisiä vuoroja, joista tiedotamme erikseen. Kielitaito: Suomi English Perehtyneisyys Sydänsairaudet / Kardiologia Kissalääketiede Sisätaudit
  Lue lisää työntekijästämme Seppo
  Työntekijämme

  Julkaisumme Facebookissa