Lahden eläinlääkäriasema

Eläinlääkäri lähellä sinua!

Tänään: 9.00–15.00

Lahden Eläinlääkäriasema järjestää:

SINÄ lähialueen (tai miksi ei kauempaakin) oleva kollega, olet lämpimästi tervetullut Lahden Eläinlääkäriasemalle kollega iltaan!

Tilaisuudessa kahvitarjoilu.

Tilaisuus on tarkoitettu vain eläinlääkinnän ammattilaisille, valitettavasti emme voi ottaa mukaan tällä kertaa lemmikinomistajia.

Kollegailta 23.5.2019 flyer

Lahden eläinlääkäriasema

Eläinlääkäriasema Evidensia Lahti on palvellut lemmikinomistajia monipuolisesti ja asiantuntevasti Lahdessa jo vuodesta 1983.

Haluamme tarjota parasta mahdollista hoitoa potilaillemme ja ehkäistä lemmikkisi sairastumisen jo ennakkoon. Pyrimme yhdistämään ystävällisen palvelun ja joustavan hoitoon pääsyn. Tarjoamme erityisosaamistamme myös ympäri Suomea tuleville lähetepotilaille.

Eläinlääkäriasemallamme on monipuolinen ja laadukas tutkimus- ja hoitolaitteisto. Suoritamme röntgentutkimukset, ultraäänitutkimukset, tähystykset ja vaativat kirurgiset toimenpiteet. Tarjoamme erittäin hyvät paikoitustilat ja meille on muutenkin helppo tulla.

Osallistumme Päijät-Hämeen seudun pieneläinpäivystykseen tiettyinä viikonloppuina. Tällöin päivystysajat ovat viikonloppuisin ja arkipyhinä pe klo 16-20, la ja su klo 8-20. Päivystysnumero on 0600 392121 (puhelun hinta 1,98 e/min)

Tervetuloa palvelevalle eläinlääkäriasemalle Evidensia Lahteen!