Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Lahden eläinlääkäriasema

Eläinlääkäri lähellä sinua!

Tänään: 8.00–20.00

 

Muutamme uusiin toimitiloihin 4.10.2021 osoitteeseen Launeenkatu 4 15100 Lahti.

Uudet aukioloaikamme 4.10. alkaen:
Ma-pe klo: 8-20
La, su ja arkipyhät klo: 9-15
Joka toinen viikonloppu ja arkipyhä osallistumme Päijät-Hämeen alueen pieneläinpäivystykseen klo: 8-20.

Olemme muuton vuoksi suljettuna 1.-2.10.2021.

 

Asioithan klinikallamme vain terveenä. Terveydenhuoltoalan toimijana velvollisuutemme on noudattaa äärimmäistä varovaisuutta ja huolellisuutta kaikkien terveysriskien suhteen, erityisesti tartuntatautien ollessa kyseessä. Turvataksemme lemmikkien normaalin hoidon jatkossakin, on tärkeää, että pystymme turvaamaan eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden.

Hygieniatasomme on normaalistikin erittäin korkea, mutta olemme entisestään lisänneet kaikkien kosketuspintojen puhdistusta ja desinfiointia klinikkatiloissamme. Odotustiloissa suositellemme pidettäväksi 1–2 metrin väliä toisiin asiakkaisiin. Huolehditaan yhdessä myös hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta!

Vain 1 henkilö ilmoittautuu potilaan kanssa klinikalle. Voitte myös ilmoittautua puhelimitse, jos linja ei ole ruuhkautunut. Klinikan sisätiloissa asioidessa on käytettävä kertakäyttöistä hengitys-suojainta ja sen saa ovelta. Ilmoittautumisen jälkeen voitte odottaa ulkona tai autossa. Hoitaja tai lääkäri hakee lemmikin ulkoa ja toimenpiteiden jälkeen tuo takaisin ulos. Sen aikaa voitte odottaa ulkona/autossa. Haastattelu ja hoito/tutkimus suunnitelma tehdään puhelimitse ja omistaja odottaa ulkona/autossa.

Mikäli teillä on flunssan oireita/tunnette itsenne sairaaksi, olette altistunut koronalle tai olette karanteenissa, tässä tapauksessa ette voi tuoda lemmikkiänne klinikalle.
Näissä tilanteissa toivomme, että omistaja pyrkii hankkimaan lemmikille toisen saattajan. Mikäli tämä ei ole mitenkään mahdollista, voimme hakea potilaan ulkoa suojavarusteissa ja käydä kommunikaation puhelimitse.

Mikäli joudut perumaan lemmikin vastaanottoajan sairastumisen vuoksi, emme veloita tästä erillistä myöhäisen peruutuksen maksua (norm. 39 €). Jos epäilet sairastumista, peruthan varatun ajan kuitenkin mahdollisimman pian soittamalla klinikalle.

Eläinlääkäriasema Evidensia Lahti on palvellut lemmikinomistajia monipuolisesti ja asiantuntevasti Lahdessa jo vuodesta 1983.

Haluamme tarjota parasta mahdollista hoitoa potilaillemme ja ehkäistä lemmikkisi sairastumisen jo ennakkoon. Pyrimme yhdistämään ystävällisen palvelun ja joustavan hoitoon pääsyn. Tarjoamme erityisosaamistamme myös ympäri Suomea tuleville lähetepotilaille.

Eläinlääkäriasemallamme on monipuolinen ja laadukas tutkimus- ja hoitolaitteisto. Suoritamme röntgentutkimukset, ultraäänitutkimukset, tähystykset ja vaativat kirurgiset toimenpiteet. Tarjoamme erittäin hyvät paikoitustilat ja meille on muutenkin helppo tulla.

Osallistumme Päijät-Hämeen seudun pieneläinpäivystykseen tiettyinä viikonloppuina. Tällöin päivystysajat ovat viikonloppuisin ja arkipyhinä pe klo: 16-20, la ja su klo: 8-20. Päivystysnumero on 0600 392 121 (puhelun hinta 1,98 €/min)

Tervetuloa palvelevalle eläinlääkäriasemalle Evidensia Lahteen!

 

Asioithan klinikallamme vain terveenä!

Voit asioida meillä lemmikkisi kanssa turvallisin mielin. Noudatamme yhä joitakin varotoimia eläinlääkäriasemillamme, jotta voimme turvata lemmikkien normaalin hoidon sekä asiakkaidemme ja eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden myös jatkossa.

Lue lisää asioinnista

Eläinlääkärin maksuton puhelinneuvonta - valtakunnallinen palvelu

Eläinlääkäri auttaa neuvontanumerossa vain puhelumaksun hinnalla!
Soita 020 1800 900. Etäeläinlääkäri tekee ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä.

Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 0,08€/puhelu + 0,07€/min ja matkapuhelinliittymästä 0,08€/puhelu + 0,17€/min.

Lue lisää