Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Lemmikkiklinikka MAi-VET

Eläinlääkäri lähellä sinua

Tänään: Suljettu

Eläinlääkäriasema Lemmikkiklinikka MAi-VET

Lemmikkiklinikka MAi-VET on Seinäjoen Kapernaumissa sijaitseva pieneläinklinikka, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2008. Olemme lemmikkisi tukena pennusta vanhuuteen. MAi-VET on hyvin varusteltu pieneläinklinikka. Meillä tehdään myös virallisia silmätarkastuksia, röntgenkuvauksia, polvitarkastuksia ja sydänkuunteluja. Myös virallisia kävelytestejä voi tiedustella. Meille on tärkeää lemmikin kokonaisvaltainen hyvinvointi ja ystävällinen asiakaspalvelu.

 

Asioithan klinikallamme vain terveenä!

Voit asioida meillä lemmikkisi kanssa turvallisin mielin. Noudatamme yhä joitakin varotoimia eläinlääkäriasemillamme, jotta voimme turvata lemmikkien normaalin hoidon sekä asiakkaidemme ja eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden myös jatkossa.

Lue lisää asioinnista

Eläinlääkärin maksuton puhelinneuvonta - valtakunnallinen palvelu

Eläinlääkäri auttaa neuvontanumerossa vain puhelumaksun hinnalla!
Soita 020 1800 900. Etäeläinlääkäri tekee ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä.

Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 0,08€/puhelu + 0,07€/min ja matkapuhelinliittymästä 0,08€/puhelu + 0,17€/min.

Lue lisää