Lemmikkiklinikka MAi-VET

Lemmikkiklinikka MAi-VET

Eläinlääkäri lähellä sinua

Tänään: Suljettu

Tervetuloa Lemmikkiklinikka MAi-VET iin!

Vuonna 2008 perustettu lemmikkiklinikka MAi-VET tarjoaa kokonaisvaltaista hoitoa pennusta vanhuuteen. Meillä on potilaita joiden elämää olemme saaneet seurata pennusta elämän ehtoopuolelle saakka sekä nähdä seuraavan ja sitä seuraavan sukupolven kasvavan.

Meillä hoituvat kaikki lemmikkien perustoimenpiteet kuten rokotukset, iho- ja korvasairaudet, sisätautipotilaat, silmäsairaudet, keinosiemennykset, tiineystutkimukset (ultra/röntgen) ja peruskirurgia.

PEVISA tutkimuksista pystymme tekemään viralliset silmätutkimukset, polvet, sydämen auskultaatio tutkimuksen,  sekä tietysti myös viralliset kuvaukset; lonkat, kyynärät, selät.

Tarvittaessa voimme lähettää potilaan Evidensian useille erikoiseläinlääkäreille jatkotoimenpiteisiin.

Meillä työskentelee tällä hetkellä kaksi eläinlääkäriä sekä kolme pieneläinhoitajaa.

Toimipaikkamme sijaitsee Seinäjoen Kapernaumissa. Klinikkamme on maantasossa joten meille on helppo tulla myös esim. lastenvaunujen kanssa tai pyörätuolilla. Meillä on myös tilava parkkialue heti klinikan oven edessä.


Kissojen sterilisaatio- ja kastraatiokampanja voimassa 28.3.2024 asti.

IVC Evidensia

Eläinlääkärin puhelinneuvonta - valtakunnallinen palvelu

Eläinlääkäri auttaa neuvontanumerossa! Soita 0600 418 802 (1,97€/min + pvm/mpm).  Eläinlääkäri tekee puhelun aikana ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä. Soitto 0600-alkuiseen numeroon maksaa 1,97 eur/min + pvm/mpm.

Asiakkaiden arvostelut

Raija Kivilammi

5

Koira sai hyvän asiantuntevan hoidon

Pirjo Haapoja

5

Kiitos Mai-Vet. Ystävällinen palvelu. Mieluisa käynti Lilli koiralle.

Raija Lehtola

4

Nopea ja näppärä käydä ostamassa koiranruokaa, jota ei saa kuin eläinlääkäri-asemilta. Ilmainen parkki. Ei yleensä ruuhkaa.

Kai Kaistila

5

Hyvä ja asiantunteva palvelu.

Perustuen Google-arvioihin

Aukioloajat

 • Maanantai
  08:00 ­- 15:00
 • Tiistai
  08:00 ­- 19:00
 • Keskiviikko
  08:00 ­- 19:00
 • Torstai
  08:00 ­- 15:00
 • Perjantai
  08:00 ­- 15:00
 • Lauantai
  Suljettu
 • Sunnuntai
  Suljettu

Työntekijät

Aija Rita

Klinikan johtaja

Aija Rita

Eläinlääkäri

Olen valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi 1990 Helsingin eläinlääketieteellisestä korkeakoulusta. Suoritin yhteispohjoismaisen silmätarkastuseläinlääkärin jatkotutkinnon 2019. Olen kiinnostunut etenkin silmäsairauksien hoidosta. Vuosien varrella olen suorittanut useita jatkotutkimuksia eri pieneläinsairauksien aloilta. Vapaa-aikana ulkoilen ja mökkeilen mielelläni, lisäksi harrastan ratsastusta ja teen käsitöitä. Kotona tassuttelevat kääpiösnautseri Mocca ja maatiaiskissa Kapu.   Kielitaito: Suomi Svenska English Deutsch EläimetKääpiösnautseri MoccaMaatiaiskissa KapuTaidotIhosairaudet / DermatologiaDiagnostinen kuvantaminenSuu- ja hammassairaudetPehmytosakirurgiaYleiskirurgiaKissalääketiedeLisääntyminenSilmäsairaudet / OftalmologiaSisätauditYleislääketiede
Lue lisää työntekijästämme Aija
Päivi Isosomppi

Päivi Isosomppi

Hoitaja

Valmistuin maatalousalan perustutkinnosta vuonna 2012 sekä seuraavana vuonna eläinhoitolanpitäjäksi. Eläintenhoitajan työ alkoi kiehtoa yhä enemmän, ja  jatkoinkin kouluttautumista ja valmistuin vuonna 2015 klinikkaeläinhoitamisen osaamisalalta Helsingin Amiedusta (nykyinen Taitotalo).Lemmikkiklinikka MAi-VETiin tulin ensin työharjoitteluun ja sen jälkeen oppisopimuksella vuonna 2013.Vapaa-ajalla käyn kuntosalilla sekä lenkkeilen koirieni kanssa. Kielitaito: Suomi English EläimetKääpiöbullterrieri Jenny
Lue lisää työntekijästämme Päivi
Sari Lumperoinen

Sari Lumperoinen

Hoitaja

Olen työskennellyt eläintenhoitajana vuodesta 1991, suorittanut hoitajan tutkinnon 1999. MAi-VETtiin tulin töihin heti sen perustamisen jälkeen. Parasta eläintenhoitajan työssä on monipuolisuus, yksikään päivä ei ole samanlainen. Vapaa-ajalla liikun aktiivisesti . Kotia vartioi saksanpaimenkoira Mindi. EläimetSaksanpaimenkoira Mindi
Lue lisää työntekijästämme Sari
Anumaria Keskinen

Klinikkamanageri

Anumaria Keskinen

Työskentelen klinikan hallinnollisena esimiehenä ja vastaan esimerkiksi rekrytoinnista ja markkinoinnista. Arjessa harrastan ratsastusta, koiran kanssa lenkkeilyä ja kuntoilua eri muodoissa. Kielitaito: Suomi Svenska English EläimetKotikissa ReinoSuomenhevonen Hanski
Lue lisää työntekijästämme Anumaria
Työntekijämme

Julkaisumme Facebookissa