Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Lemmikkiklinikka MAi-VET

Eläinlääkäri lähellä sinua

Tänään: Suljettu

Tervetuloa Lemmikkiklinikka MAi-VET iin!

Vuonna 2008 perustettu lemmikkiklinikka MAi-VET tarjoaa kokonaisvaltaista hoitoa pennusta vanhuuteen. Meillä on potilaita joiden elämää olemme saaneet seurata pennusta elämän ehtoopuolelle saakka sekä nähdä seuraavan ja sitä seuraavan sukupolven kasvavan.

Meillä hoituvat kaikki lemmikkien perustoimenpiteet kuten rokotukset, iho- ja korvasairaudet, sisätautipotilaat, silmäsairaudet, keinosiemennykset, tiineystutkimukset (ultra/röntgen) ja peruskirurgia.

PEVISA tutkimuksista pystymme tekemään viralliset silmätutkimukset, polvet, sydämen auskultaatio tutkimuksen,  sekä tietysti myös viralliset kuvaukset; lonkat, kyynärät, selät.

Tarvittaessa voimme lähettää potilaan Evidensian useille erikoiseläinlääkäreille jatkotoimenpiteisiin.

Meillä työskentelee tällä hetkellä kaksi eläinlääkäriä sekä kolme pieneläinhoitajaa.

Toimipaikkamme sijaitsee Seinäjoen Kapernaumissa. Klinikkamme on maantasossa joten meille on helppo tulla myös esim. lastenvaunujen kanssa tai pyörätuolilla. Meillä on myös tilava parkkialue heti klinikan oven edessä.

 

Asioithan klinikallamme vain terveenä!

Voit asioida meillä lemmikkisi kanssa turvallisin mielin. Noudatamme yhä joitakin varotoimia eläinlääkäriasemillamme, jotta voimme turvata lemmikkien normaalin hoidon sekä asiakkaidemme ja eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden myös jatkossa.

Lue lisää asioinnista

Eläinlääkärin maksuton puhelinneuvonta - valtakunnallinen palvelu

Eläinlääkäri auttaa neuvontanumerossa vain puhelumaksun hinnalla!
Soita 020 1800 900. Etäeläinlääkäri tekee ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä.

Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 0,08€/puhelu + 0,07€/min ja matkapuhelinliittymästä 0,08€/puhelu + 0,17€/min.

Lue lisää