Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Malmin Eläinklinikka Apex

Parasta hoitoa parhaalle ystävällesi

Tänään: Suljettu

SilmäCenter

Silmäcenter palvelee Malmin Apexissa

Apexin Silmäcenter tarjoaa Suomen kattavimmat silmäeläinlääkäripalvelut kaikille lemmikeille. Klinikalla on tarjottu erikoisosaamista silmäsairauksien hoidossa jo yli 20 vuoden ajan.

Silmäcenter on Apexin erikoisosaajien muodostama palveluyksikkö, joka tarjoaa valtakunnan kattavimmat silmäeläinlääkäripalvelut tutuissa Malmin Eläinklinikka Apexin tiloissa. Silmäcenterin tiimissä potilaita vastaanottavat silmäeläinlääkärit Sari Jalomäki (ELL, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri, silmätarkastuseläinlääkäri), Elina Pietilä (ELL, Dip. ECVO) ja Anna Valtonen (ELL, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri). Lisäksi tiimissä on kolme silmähoitajaa.

Apexin Silmäcenterissä hoidetaan kaikkia lemmikkipotilaita koirista ja kissoista eksoottisiin eläimiin.

Tavallisimpia potilaita ovat erilaiset silmätulehdus- ja silmävammatapaukset, näiden lisäksi klinikalla tehdään vaativampia toimenpiteitä, kuten kaihileikkaukset, fotokoagulaatiot ja ERG-tutkimukset. Akuuttipotilaat pyritään hoitamaan pikaisesti.

Silmäcenterissä toimii silmäeläinlääkäri ja -hoitaja jokaisena arkipäivänä sekä räätälöidysti myös lauantaisin.

Silmäcenterissä hoidetaan potilaita ajanvarauksella sekä lähetteellä, ja Apexin asiantuntijat tarjoavat kollegoille myös konsultaatioapua. Ajan Silmäcenteriin voi varata myös nettiajanvarauksestamme.