Malmin Eläinklinikka Apex

SilmäCenter

SilmäCenter

Silmäcenter palvelee Malmin Apexissa

Silmäcenter tarjoaa Suomen kattavimmat silmäeläinlääkäripalvelut kaikille lemmikeille Malmin Eläinklinikka Apexin tiloissa. Klinikalla on tarjottu erikoisosaamista silmäsairauksien hoidossa jo yli 20 vuoden ajan.

Tällä hetkellä Silmäcenterin tiimissä potilaita vastaanottavat Sari Jalomäki (ELL, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri, silmätarkastuseläinlääkäri), Anna Valtonen (ELL, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri, silmätarkastuseläinlääkäri) sekä silmäsairauksiin perehtymisen aloittanut eläinlääkäri Heli Hakolehto. Lisäksi tiimissä on kolme silmähoitajaa.
 
Tavallisimpia syitä hakeutua silmäeläinlääkärin vastaanotolle ovat erilaiset silmätulehdukset ja -vammat, näköongelmat ja seulontatutkimukset perinnöllisten silmäsairauksien varalta. Potilaiden tutkimiseen on klinikalla kattava varustus, mukaanlukien ERG ja retinoskopiavälineet. Luomi- ja vilkkuluomileikkausten lisäksi Silmäcenterissä tehdään sarveiskalvokirurgiaa, linssiluksaatio- ja kaihileikkauksia sekä fotokoagulaatiohoitoja.

Silmäcenterissä toimii silmäeläinlääkäri ja -hoitaja pääsääntöisesti jokaisena arkipäivänä. 

Potilaita hoidetaan sekä ajanvarauksella että lähetteellä. Akuuttipotilaat pyritään ottamaan vastaan pikaisesti ja tarvittaessa opastamme kollegoita ensiavun antamisessa ennen silmäeläinlääkärille pääsyä.

Ajanvaraus Silmäcenteriin pääasiassa puhelimitse. Virallisiin silmätarkastuksiin voi varata ajan myös nettiajanvarauksestamme.

Asiakkaiden arvostelut

Saija Ylinen

5

Ihana, ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu. Koiran ja omistajan huomioonottava kaikin tavoin. Jäi hyvämieli käynnistä.

Jana Orenius

5

Erittäin hyvää ja ystävällinen palvelu! Hyvät parkkialueet.

Teija Sova

4

Koira sai hyvää hoitoa ja lääkkeet mukaan.

Charlotta Seila

5

Paras eläinlääkäri missä olen käynyt. Erityisesti jos kissallasi silmäongelmia, tämä on paras paikka hoitaa se. Erityiskunniamaininta lääkäri Anna Valtoselle todella asiantuntevasta, luotettavasta ja ammattimaisesta palvelusta ja työstä. Myös muu henkilökunta todella mukavia. Soittivat vielä perään leikkauksen jälkeen kysyen kissani kuulumisia. Kissani silmän poistamiseen joutuminen oli kova paikka, mutta tämän lääkäriaseman työntekijöiden ansiosta pysyin tyynenä ja luottavaisena. Iso kiitos!🙏❤️

Perustuen Google-arvioihin

Aukioloajat

 • Maanantai
  07:30 - 20:00
 • Tiistai
  07:30 - 20:00
 • Keskiviikko
  07:30 - 20:00
 • Torstai
  07:30 - 20:00
 • Perjantai
  07:30 - 20:00
 • Lauantai
  Suljettu
 • Sunnuntai
  Suljettu
 • Työntekijät

  Sari Jalomäki

  Sari Jalomäki

  Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri, silmätarkastuseläinlääkäri

  Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri (oftalmologia), Silmätarkastuseläinlääkäri, Eläinlääketieteen lisensiaatti, Eläinlääketieteellinen korkeakoulu, Helsinki 1994 Silmätarkastuseläinlääkärin tutkinto (European Eye Scheme Examiner), Helsinki 2000 Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri, Helsinki 2003   Jatkokoulutus Lukuisia jatkokoulutustapahtumia vuosittain sekä Suomessa että ulkomailla; myös luennoitsijana The Royal Veterinary College, University of London 1996 ESAVS Veterinary Ophthalmology 1998-1999, 2002 Purdue University 2005 Ohio State University 2007   Jäsenyydet Suomen Eläinlääkäriliitto, Suomen Oftalmologieläinlääkärit ry, European Society of Veterinary Ophthalmology, Suomen Kennelliiton silmäsairaustyöryhmä   Työkokemus Malmin Eläinklinikka Apex vuodesta 1992, Helsingin yliopiston eläinlääketieteellinen tiedekunta (erikoistuminen)   Kielitaito Suomi Svenska English   Eläimet maatiaskissat Raita ja Miki   Kiinnostuksen kohteet Silmäsairaudet / Oftalmologia Pieneläinten perinnölliset silmäsairaudet
  Lue lisää työntekijästämme Sari
  Anna Valtonen

  Anna Valtonen

  Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri, silmätarkastuseläinlääkäri

  Anna valmistui eläinlääketieteen lisensiaatiksi 2005. Sitä ennen hän teki kunnaneläinlääkärin sijaisuuksia Pohjanmaalla ja Kirkkonummella sekä pieneläinklinikoilla Mikkelissä ja Kerimäellä. Malmin Eläinklinikka Apexissa  hän on työskennellyt vakituisena vuodesta 2005 alkaen. Anna valmistui elokuussa 2019 pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäriksi Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisestä tiedekunnasta. Hän on suorittanut pohjoimaisen silmätarkastuseläinlääkäritutkinnon ja valmistunut ECVO:n hyväksymäksi silmätarkastuseläinlääkäriksi helmikuussa 2022. Anna on perehtynyt silmäsairauksiin, ja hoitaa silmäpotilaita Malmin Eläinklinikka Apexin Silmäcenterissä. Hän osallistuu vuosittain koulutustilaisuuksiin Suomessa ja ulkomailla.   Kieltaito: Suomi English Eläimet Kääpiövillakoira Siri Toyvillakoira Riia Kääpiövillakoira Tiuhti Taidot Silmäsairaudet / Oftalmologia, Silmätarkastuseläinlääkärin tutkinto (European Eye Scheme Examiner), Helsinki 2022 Sisätaudit
  Lue lisää työntekijästämme Anna
  default avatar

  Heli Hakolehto

  Eläinlääkäri

  Mari Koljonen

  Mari Koljonen

  Eläinlääkäri

  Koulutus Eläinlääketieteen lisensiaatti 1997 ESAVS Dentistry/Oral Surgery 2003–2005, 2008 Muita suu- ja hammastauteihin ja anestesiologiaan liittyviä kursseja ja kongresseja vuodesta 1999   Työkokemus lyhyesti Yliopistollinen Eläinsairaala, suu- ja hammastautien osasto 1999–2011 Päivystyksiä Yliopistollisessa Eläinsairaalassa 1998–2016 Malmin Eläinklinikka Apex, suu- ja hammassairaudet vuodesta 2007–   Jäsenyydet EVDS (European Veterinary Dental Society)   Kielitaito Suomi English   Eläimet bokseri Fiona kissa Elsa   Kiinnostuksen kohteet Anestesia Suu- ja hammassairaudet Ensihoito
  Lue lisää työntekijästämme Mari
  Työntekijämme

  Julkaisumme Facebookissa