Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Malmin Eläinklinikka Apex

Parasta hoitoa parhaalle ystävällesi

Tänään: 7.30–20.00

Eläinlääkäriasema Malmin Eläinklinikka Apex

Malmin Eläinklinikka Apex on yksi pääkaupunkiseudun suurimmista ja maineikkaimmista eläinlääkäriasemista. Olemme palvelleet asiakkaitamme Helsingissä Malmilla jo vuodesta 1992 asti.

PALVELEMME MYÖS SUNNUNTAISIN klo 10-15! – Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä  50% korotus klinikkamaksuun ja toimenpidehintoihin.

Tavoitteenamme on hoitaa lemmikkisi terveyttä ja estää sairaudet ennakolta. Sairauden sattuessa on kuitenkin lohdullista tietää, että sairauden hoitamiseksi meillä on korkeatasoiset välineet ja vankka ammattitaito useilta erikoisalueilta, kuten silmäsairaudet, kirurgia, ortopedia, fysioterapia, sydänsairaudet, suun ja hampaiden sairaudet, ihosairaudet sekä kissojen sairaudet.

Myös kaikkein pienimmät lemmikit kuten kanit ja pienet jyrsijät saavat meillä asiantuntevan avun.

Lämpimästi tervetuloa!

Asioithan klinikallamme vain terveenä!

Eläinlääkäriasemamme palvelee normaalisti, mutta asioithan klinikallamme vain terveenä. Koronavirustilanteen vuoksi pyydämme, että lemmikillä on vain yksi saattaja. Saavuthan varatulle ajalle juuri ennen sen alkamista, ei etukäteen. Jos olet sairaana, riskiryhmässä tai karanteenissa, ole puhelimitse yhteydessä klinikallamme.

Lue lisää toimintaohjeista

Eläinlääkärin maksuton puhelinneuvonta

Olemme avanneet valtakunnallisen eläinlääkärin neuvontanumeron, 020 1800 900, helpottaaksemme asiointia suoraan eläinlääkärin kanssa tämänhetkisessä tilanteessa. Eläinlääkärin konsultaatio neuvontanumerossa on maksutonta (vain normaali puhelumaksu).

Neuvontanumerossa puheluusi vastaavat Evidensian eläinlääkärit. Eläinlääkäri selvittää lemmikkisi terveyden tilanteen ja neuvoo tilanteessa. Puhelinkonsultaatiossa teemme ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle klinikalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä.

Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 0,08€/puhelu + 0,07€/min ja matkapuhelinliittymästä 0,08€/puhelu + 0,17€/min.

Lue lisää

Maaliskuun ajan hampaiden röntgenkuvaus hammashoidon yhteydessä 50€.

Koiran suun terveyden kannalta tärkeintä on ennaltaehkäisevä hammashoito. Säännöllinen hammastarkastus ja koiran hammaskiven poisto auttavat välttämään mahdollisten ongelmien kehittymisen.

Silmäcenter aloitti toimintansa Malmin Apexissa

Apexin Silmäcenter tarjoaa Suomen kattavimmat silmäeläinlääkäripalvelut kaikille lemmikeille.

Malmin Eläinklinikka Apexin palvelutarjonta silmäsairauksien hoidossa paranee entisestään syyskuun alussa, kun Apexissa aloittaa Silmäcenter. Klinikalla on tarjottu erikoisosaamista silmäsairauksien hoidossa jo yli 20 vuoden ajan.

Silmäcenter on Apexin erikoisosaajien muodostama palveluyksikkö, joka tarjoaa valtakunnan kattavimmat silmäeläinlääkäripalvelut tutuissa Malmin Eläinklinikka Apexin tiloissa. Silmäcenterin tiimissä potilaita vastaanottavat silmäeläinlääkärit Sari Jalomäki (ELL, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri, silmätarkastuseläinlääkäri), Elina Pietilä (ELL, Dip. ECVO) ja Anna Valtonen (ELL, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri). Lisäksi tiimissä on kolme silmähoitajaa: Katariina Eskelinen, Taisa Nieminen ja Sini Wenno.

Apexin Silmäcenterissä hoidetaan kaikkia lemmikkipotilaita koirista ja kissoista eksoottisiin eläimiin.

Tavallisimpia potilaita ovat erilaiset silmätulehdus- ja silmävammatapaukset, näiden lisäksi klinikalla tehdään vaativampia toimenpiteitä, kuten kaihileikkaukset, fotokoagulaatiot ja ERG-tutkimukset. Akuuttipotilaat pyritään hoitamaan pikaisesti.

Silmäcenterissä toimii silmäeläinlääkäri ja -hoitaja jokaisena arkipäivänä sekä räätälöidysti myös lauantaisin.

Silmäcenterissä hoidetaan potilaita ajanvarauksella sekä lähetteellä, ja Apexin asiantuntijat tarjoavat kollegoille myös konsultaatioapua. Ajan Silmäcenteriin voi varata myös Malmin Eläinklinikka Apexin nettiajanvarauksesta.

SUKOKAn ja SUROKin jäsenille alennus

SUKOKAn ja SUROK:n jäsenet saavat 10-20% alennuksen voimassa olevaa jäsenkorttia vastaan.
Etu ei koske rokotuksia eikä muita kampanjahintoja.
Toimenpiteet -20 %
Rehuvalmisteet -20 %
Tarvikkeet -20 %
Laboratorio -20 %
Hoitotyö -20 %
Laboratorio, ulkoinen -10 %
Toimenpiteen tarvikkeet -10 %
Klinikkamaksu -20 %

Voimassa 31.12.2020 saakka.