Urheilukoiraklinikka

Varaa aika

Tervetuloa ajanvarauspalveluumme!

Huomioithan ennen ajanvarausta tämänhetkiset käytäntömme asiointiin meillä. Saavu varatulle ajalle vain juuri ennen ajan alkamista, ei etukäteen. Pyrimme hoitamaan lemmikkien tutkimuksia ja hoitotoimenpiteitä myös ilman lemmikin saattajan läsnäoloa, pyydämme tällöin omistajia odottamaan klinikan ulkopuolella. Lue kaikki ohjeet tästä.

Verkkoajanvarauksesta voit varata ajan yleisimpiin palveluihimme. Onnistuneesta ajanvarauksesta lähetämme kuittauksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et löydä verkkoajanvarauksesta sopivaa toimenpidettä tai aikaa, voit olla meihin yhteydessä puhelimitse.

Nettiajanvarauksemme on yhteinen Espoon Eläinsairaalan kanssa. Mikäli haluat vastaanotolle Urheilukoiraklinikalle, valitsethan toimenpiteen, joka on merkitty ”URHEILUKOIRAKLINIKKA” tunnisteella tai suoraan eläinlääkärille (Laura Hakala, Tiiu Toijala, Emmi Syrjänen ja Ella Söderlund), joka työskentelee Urheilukoiraklinikalla. Jos haluat varata lemmikillesi rokotusajan Urheilukoiralinikalle, voit tehdä sen puhelimitse numerosta 0201 800 800.

Huomioithan, että mikäli varattu aika ei riitä kaikkiin lemmikkisi tarvitsemiin tutkimuksiin ja toimenpiteisiin, varaamme näille uuden ajan. Lemmikkisi tai käyntiisi liittyvissä kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

 

Muuttuivatko suunnitelmat? Tutustu peruutusehtoihimme