#100lemmikkiä – Lahja apua tarvitsevalle lemmikille

maanantai 11. syyskuuta 2017
suomi100-100lemmikkia

Evidensia-eläinlääkäriasemat lahjoittavat hoitoa ja huolenpitoa sadalle apua tarvitsevan perheen lemmikille.

Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden kunniaksi Evidensia-eläinlääkäriasemat lahjoittavat tänä jouluna hoitoa ja hyvinvointia sadalle suomalaiselle apua tarvitsevalle lemmikille ympäri maan.

– Lemmikit ovat perheenjäseniä siinä missä ihmisetkin, ja suuri osa omistajista tekee kaikkensa tarjotakseen eläinystävälleen parasta hoitoa ja huolenpitoa tilanteesta riippumatta. Ymmärrämme kuitenkin, että elämä voi yllättää, ja joissain tilanteissa omistaja voi tinkiä jopa omasta hyvinvoinnistaan tarjotakseen parasta rakkaalle lemmikilleen, Evidensia Eläinlääkäripalveluiden eläinlääketieteellinen johtaja Mirja Kaimio sanoo.

#100lemmikkiä-kampanjassa Suomen laajin eläinlääkäriasemien verkosto Evidensia lahjoittaa sadalle apua tarvitsevalle lemmikille perheineen sadan euron arvoiset lahjakortit. Lahjakorteilla voi ostaa ruokaa, tarvikkeita tai eläinlääkäripalveluita Evidensian lähes 50 eläinlääkäriasemalta ympäri Suomen.

– Haluamme joululahjallamme muistaa erityisesti heitä, jotka ovat auttaneet muita, mutta ovat nyt syystä tai toisesta itse tuen tarpeessa, sillä joskus meistä jokainen tarvitsee apua. Lemmikit tuovat monissa perheissä iloa myös vastoinkäymisten keskelle, ja kun lemmikki voi hyvin ja on onnellinen, myös omistaja voi toivottavasti juhlia joulua ainakin hieman huolettomammin, Kaimio kertoo.

Jätä hakemus tai ilmianna avun tarvitsija verkossa

Hakemuksia #100lemmikkiä-kampanjaan kerätään verkkolomakkeen kautta 9.–23.11. välisenä aikana. Hakemuksen täyttäjä voi ilmoittaa mukaan joko itsensä tai apua tarvitsevan läheisensä. Lahjakortit postitetaan valituille lemmikinomistajille joulukuun aikana.

– Olemme tänä vuonna olleet mukana lahjoittamassa ruokaa ja hyvää hoitoa kodittomille kissoille, muistuttaneet lemmikkien merkityksestä Eläin rakas -kampanjallamme ja lanseeranneet uuden edullisen JokaKoiran ja -Kissan rokotuskäynnin, jotta yhdenkään lemmikin rokottaminen ei jäisi hinnasta kiinni. Joululahjan antaminen sadalle suomalaiselle lemmikkiperheelle on osaltamme erinomainen päätös Suomi100-juhlavuodelle.

– Haastamme mukaan kaikki suomalaiset eläinten ystävät joko jättämään hakemuksen, ilmiantamaan ystävänsä tai levittämään sanaa, jotta tavoitamme mahdollisimman monet avun tarpeessa olevat, Kaimio sanoo.

Onko sinua tai perhettäsi kohdannut yllättävä hätä – sairaus, työttömyys tai muu suru – ja tarvitsetko apua lemmikkisi hoitoon? Tai tunnetko jonkun apua tarvitsevan? Tai jonkun, joka auttoi sinua tiukan paikan tullen ja kaipaisi nyt itse tukea? Jätä hakemus osoitteessa evidensia.fi/100lemmikkia

#100lemmikkiä on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017.

Tule mukaan auttamaan jakamalla kampanjavideo Facebookissa: