Eläinklinikka Mar-Vet laajentuu Haminassa – tilat lähes kaksinkertaistuvat ja niihin saadaan uusi hammashoitohuone

maanantai 19. syyskuuta 2022
  • Eläinklinikka Mar-Vet
  • laajennus
Tilojen laajentaminen ja remontointi mahdollistaa suuremmat potilasmäärät ja erikoistoimenpiteitä vaativien asiakkaiden hoitamisen. Remontissa uusitaan nykyisten tilojen tutkimushuoneet ja toimenpidetilat sekä rakennetaan kokonaan uudet hammastilat, laajennetaan leikkaustiloja ja rakennetaan uudet laboratoriot.

Klinikan johtaja, eläinlääkäri Ilmari Kesti arvioi, että Eläinklinikka Mar-Vetin remontti valmistuu kokonaisuudessaan syyskuun aikana ja laajennetut tilat saadaan käyttöön lokakuun alussa. Osa laajennetuista tiloista on jo otettu käyttöön. 

Mar-Vet sijaitsee kauppakeskus Itäväylässä Haminan Poitsilassa. Laajennusosa rakentuu viereisin liiketiloihin.
Kesti iloitsee laajentuvista tiloista, sillä ne mahdollistavat yhden lisäeläinlääkärin palkkaamisen tulevaisuudessa ja näin palvelujen laajentamisen.

Remontin myötä klinikan tilat lähes kaksinkertaistuvat ja tiloja uusitaan kokonaisvaltaisesti. Uuteen laajennusosaan tulee hammashoitohuone, uusia leikkaussaleja ja laboratoriotilat. Lisäksi nykyisissä tiloissa olevat tutkimushuoneet remontoidaan ja pinnat uusitaan.

Uusi hammashuone sekä laajentuvat leikkaussalit mahdollistavat entistä laadukkaamman hoidon.

”Remontin jälkeen pystymme hoitamaan aikaisempaa suuremman määrän potilaita ja enemmän myös erikoistoimenpiteitä vaativia potilaita. Meillä työntekijöillä on kunnolla tilaa työskennellä”, Kesti kertoo.

Hammashuoneeseen saadaan kokonaan uudet laitteet. Ennen remonttia hammaspotilaita on hoidettu samoissa tiloissa muiden potilaiden kanssa, mutta laajentuvissa tiloissa hammasoperaatioille on varattu kokonaan oma huone. Kestin mukaan tämä on merkittävä parannus entiseen verrattuna.

Eläinklinikka Mar-Vetin aukioloaikoja on ajoittain jouduttu supistamaan remontin takia ja esimerkiksi röntgen ja leikkaussali ovat olleet väliaikaisesti poissa käytössä. 

Kesti on kuitenkin tyytyväinen siitä, että klinikka on pystytty pitämään auki ja toiminnassa koko laajennuksen rakentamisen ajan. Hän toivottaa kaikki lemmikinomistajat ja eläimet tervetulleeksi uudistetulle klinikalle.

”Meillä palvelee lämmin henkilökunta ja välitämme aidosti asiakkaista ja eläimistä.”