Eläinklinikka Syke hakee nyt eläinlääkäreitä ja klinikkaeläinhoitajia päivystykseen!

perjantai 18. kesäkuuta 2021
CFCA242A-9F13-445A-8AF8-CA4BAE71E685

Eläinklinikka Syke avataan Porin Mikkolassa sijaitsevaan kauppakeskus Iccoon. Klinikan johtaja Marika Virtanen ja Kauko-kissa odottavat jo innolla avajaisia!

  • Avoimet työpaikat
  • Eläinklinikka Syke
  • Marika Virtanen
  • Pori
  • rekrytointi

Porissa on rakennustyöt jo kovassa vauhdissa, sillä Evidensia -verkostoon kuuluva Eläinklinikka Syke on tarkoitus avata elokuussa kauppakeskus Iccoon. Osa henkilökunnasta on jo valittu, mutta lisää tekijöitä tarvitaan.

Katso avoimet työpaikat täältä!

Eläinklinikka Syke hakee eläinlääkäreitä ja klinikkaeläinhoitajia työskentelemään klinikan päivystyksessä. Klinikan johtaja Marika Virtanen painottaa, että useiden vuosien työkokemusta tärkeämpää on reipas asenne ja halu oppia, mutta perusosaaminen on kuitenkin hyvä hallita. Virtanen mainitsee myös, että Evidensia panostaa omien eläinlääkäriensä ja hoitajiensa jatkokouluttautumiseen, joten näin aiotaan toimia myös Porin klinikalla.

Päivystystyöntekijät ovat tärkeässä asemassa klinikalla. Päivystystyöntekijänä pääsee näkemään ja tekemään laajasti erilaisia toimenpiteitä. Siksi työhön järjestetäänkin laaja perehdytys. Tämän lisäksi työtä tekeville on saatavilla apua muilta alueella päivystäviltä sairaaloilta sekä klinikan auttavilta kollegoilta.

Eläinklinikka Syke ei pysty tarjoamaan potilailleen varsinaista tehohoitoa, joten työ eroaa hieman isoista sairaaloista. Tehohoidon tarpeessa olevat potilaat lähetetään lähimpiin sairaaloihin, joissa heidän on mahdollista saada asianmukaista tehohoitoa.

Työnkuvaan kuuluu ilta-, yö- ja viikonlopputöitä, joista maksetaan asianmukaiset korvaukset. Työn luonteen vuoksi se tarjoaa tekijälle normaalia arkityötä enemmän vapaita jaksoja. Hoitajilla voi olla halutessaan myös mahdollista yhdistää päivystystyöhön arkityötä. Arkityön mahdollisuudesta voi kysyä lisää Virtaselta.

Eläinklinikka Syke toivottaa myös humaanipuolen sairaanhoitajat tervetulleiksi! Valitettavasti päivystystyöhön ei voida palkata oppisopimusopiskelijoita.

Rekrytointi on nyt siis käynnissä – kaikki avoimet paikat löydät urasivuiltamme!