Evidensia-eläinlääkäriasemat jakavat 3000 koirankakkaroskis.fi-tarraa

perjantai 6. huhtikuuta 2018
koirankakkaroskis-evidensia

Keräämätön koirankakka aiheuttaa haju- ja maisemahaittoja sekä edistää tautien ja loisten leviämistä.

Koirankakat pussissa mutta roskista ei lähimaillakaan? Tuttu tilanne epäilemättä monelle koiranomistajalle.

Koirankakkaroskis.fi-tarralla merkityn pientalon ulkoroskiksen omistaja antaa ohikulkeville koiranulkoiluttajille luvan tiputtaa pussitetut pökäleet omaan roska-astiaansa. Haluamme kantaa kortemme kekoon kakkatalkoissa ja painatimme 3000 tarraa, jotka ovat tällä viikolla matkanneet jaettaviksi asiakkaillemme ympäri Suomea.

Tarroja on rajoitettu määrä ja niitä jakavat seuraavat Evidensia-eläinlääkäriasemat: Lappeenranta, Kouvola, Rauma, Salo, Tikkurila, Vallila, Nurmijärvi, Karhupuisto, Munkkivuori, Mäntsälä, Apex, Tampere, Haukipudas, Järvenpää, Nekala, Kalanti, Partola, Hamina, Naantali, Lohja, Hämeenlinna, Seinäjoki, MAi-VET, Itäkeskus ja Kamppi.

Miksi koirankakat on tärkeää kerätä? Lue lisää tiedotteesta

Tule mukaan talkoisiin ja nouda tarra omaan roska-astiaasi Evidensia-eläinlääkäriasemalta läheltä sinua! Tai jos olet jo mukana, lisää kuva koirankakkaroskiksestasi kommenttina tai Instagramissa tunnisteella #paskajuttu.

Evidensia-eläinlääkäriasemat ympäri Suomen haastavat kaikki omistajat keräämään koiriensa kakat puhtaamman ympäristön puolesta. Kerro mukanaolostasi ja jaa kuva osallistumisestasi Instagramissa tunnisteella #paskajuttu tai tule mukaan Evidensian Facebookissa