Evidensia ja brittiläinen IVC yhdistyvät

torstai 23. helmikuuta 2017
evi-ivc

Yhdistymisen myötä konsernista tulee Euroopan markkinajohtaja noin 500 eläinlääkäriasemalla ja -sairaalalla kahdeksassa eri maassa.

Evidensia ja isobritannialainen IVC (Independent Vetcare) sulautuvat yhteen Euroopan suurimmaksi eläinlääkäripalveluiden verkostoksi. Sekä Evidensia että IVC ovat viime vuosina panostaneet erinomaiseen hoidon laatuun ja saatavuuteen eläimille ja niiden omistajille. Työ jatkuu nyt yhdessä yhä laadukkaamman palvelun ja eläinlääketieteen kehittämiseksi.

Evidensia palvelee noin 180 eläinlääkäriasemalla ja -sairaalassa seitsemässä eri maassa Pohjois- Euroopassa. Vuonna 2011 perustettu IVC on kasvanut nopeasti ja ketjuun kuuluu nyt 315 eläinlääkäriasemaa eri puolilla Iso-Britanniaa. Yhdessä yritykset muodostavat Euroopan johtavan eläinlääkäriketjun.

David Hillier, IVC:n toimitusjohtaja, tulee jatkossa toimimaan koko konsernin johtajana. Suomessa Evidensian toimitusjohtajana jatkaa Heini Pirttijärvi.

– Evidensian ja IVC:n yhdistyminen on luonnollinen askel, sillä jaamme samat arvot ja yhteistä kunnianhimoa. Yhdessä voimme entistä paremmin kehittää toimintaamme sekä asiakkaidemme että henkilöstömme näkökulmasta, Heini Pirttijärvi kertoo.

– Olen ollut alusta asti aktiivisesti mukana neuvotteluissa IVC:n kanssa ja olen vaikuttunut siitä, miten hyvää työtä yhtiö on Iso-Britanniassa tehnyt. Yhdistymisen myötä syntyy Euroopan johtava eläinlääkäripalveluiden verkosto. Olen ylpeä siitä työstä, jota olemme Evidensiassa tehneet ja seuraan mielenkiinnolla alan kehitystä jatkossakin, kertoo väistyvä konsernijohtaja Martin Tivéus.

– Tavoitteenamme on rakentaa Euroopan vahvin ja arvostetuin eläinlääkäriketju. Yrityksiä yhdistävät samat arvot: intohimo hoitotyötä kohtaan, usko tiimityöhön sekä yksilön ja yrittäjyyden kunnioittaminen. Evidensian vahva läsnäolo Pohjois-Euroopassa ja IVC:n Iso-Britanniassa täydentävät toisiaan. Tämä auttaa meitä kehittämään johtavien eläinlääkäriasemiemme ja -sairaaloidemme verkostoa, jossa voimme yhdessä hyödyntää alan parhaita käytäntöjä sekä fuusion myötä kasvavaa ostovoimaamme, sanoo IVC:n toimitusjohtaja David Hillier.

Lisätietoja
Toimitusjohtaja Heini Pirttijärvi, Evidensia Eläinlääkäripalvelut, +358 50 389 0511, heini.pirttijarvi@evidensia.fi
Markkinointi- ja viestintäjohtaja Kaisa Barkman, Evidensia Eläinlääkäripalvelut, +358 50 590 2147, kaisa.barkman@evidensia.fi
Konsernijohtaja David Hillier, IVC, dhillier@independentvetcare.co.uk

www.independentvetcare.co.uk
www.evidensiagroup.com 
www.evidensia.fi