Evidensia lahjoittaa hoitoa lemmikeille – yli 1000 hakemusta

perjantai 24. marraskuuta 2017
100lemmikkia-lopputiedote-nettisivuille

#100lemmikkiä-tempaus on osa Suomi100-juhlavuoden ohjelmaa.

Suomen laajin eläinlääkäriasemien verkosto Evidensia lahjoittaa sadalle apua tarvitsevalle suomalaiselle lemmikille omistajineen sadan euron arvoisen lahjakortin Evidensia-eläinlääkäriasemille. Lahjakorteilla voi ostaa ruokaa, tarvikkeita tai eläinlääkäripalveluita verkoston lähes 50 eläinlääkäriasemalta ympäri Suomen.

– Kannustimme lemmikinomistajia jättämään hakemuksen omasta tai erityisen muistamisen ansaitsevan ystävänsä puolesta, ja yhteensä yli tuhat eläinten ystävää jakoi tarinansa kanssamme, Evidensian eläinlääketieteellinen johtaja Mirja Kaimio sanoo.

Lahjakortit on jo lähetetty omistajansa sairaskohtaukset ilmaisevalle Tipi-koiralle, auto-onnettomuudessa jalkansa menettäneelle Coco-koiralle sekä eläinsuojeluyhdistykseltä adoptoidulle iäkkäälle Masa-kissalle, joiden koskettavat tarinat on jaettu kokonaisuudessaan Evidensia Eläinlääkäripalveluiden Facebook-sivulla. Loput hakemukset käydään läpi tulevana Lahjoituslauantaina, jonka jälkeen lahjakortit postitetaan valituille lemmikinomistajille.

Evidensia on ollut tänä vuonna mukana lahjoittamassa kodittomille kissoille ruokaa ja hoitoa, muistuttanut lemmikkien merkityksestä Eläin rakas -kampanjalla sekä tuonut markkinoille uuden, edullisen JokaKoiran ja -Kissan rokotuskäynnin, jotta kaikilla lemmikeillä olisi mahdollisuus ennaltaehkäisevään perusterveydenhoitoon.

– Joululahjan antaminen sadalle suomalaiselle lemmikkiperheelle on osaltamme hyvä päätös Suomi100-juhlavuodelle. Haluamme olla mukana ja apuna lemmikkien ja heidän omistajiensa arjessa vuoden jokaisena päivänä, ja toivomme tempauksen tuovan pientä helpotusta arkeen sekä hyvää joulumieltä rakkaista lemmikeistään aina, tilanteessa kuin tilanteessa, parhaansa mukaan huolehtiville omistajille, Kaimio sanoo.

Hakuaika #100lemmikkiä-tempaukseen on päättynyt. Lämmin kiitos kaikille osallistujille!