Evidensialaiset palkittiin vuoden uurastuksesta

lauantai 19. joulukuuta 2020
evidensia011216-076-web

Evidensian työntekijät saivat joululahjaksi jopa 600 euron suuruisen ylimääräisen palkkion ponnisteluistaan vaikean koronavuoden aikana.

Evidensia palkitsi työntekijänsä ylimääräisellä palkkiolla. ”Yhtiö on selvinnyt hyvin poikkeuksellisen raskaasta koronavuodesta, kiitos työntekijöidemme. On syytä muistaa jokaista kunnon joululahjalla”, toimitusjohtaja Jukka Toivanen kiittelee.

Koronapandemian takia kulunut vuosi on ollut Suomessa poikkeuksellisen raskas. Pandemia on kurittanut koko maailmaa. Omat paineensa on ollut myös eläinlääkäripalveluja tuottavalla Evidensialla henkilökuntineen.

– Ilokseni voin kuitenkin todeta, että kaikista vaikeuksista huolimatta olemme selvinneet tähän asti ja olosuhteet huomioon ottaen hyvin, mistä suuri kiitos kuuluu jokaiselle evidensialaiselle. Tässä tilanteessa ja näissä olosuhteissa on jokainen tehnyt taatusti parhaansa, Evidensian toimitusjohtaja Jukka Toivanen kertoo.

Evidensia maksoi työntekijöilleen kertapalkkion ennen joulua, joka oli jopa 600 euroa per työntekijä.

Evidensia on Suomen suurin eläinlääkintäalan toimija. Sillä on tällä hetkellä maassamme 40 paikallisesti johdettua eläinlääkäriasemaa, joista nyt kuusi ja ensi vuoden alkupuolella jo kahdeksan on 24/7 päivystäviä, täyden palvelun eläinsairaaloita. Evidensian klinikoilla hoidetaan vuosittain noin 300 000 potilaskäyntiä noin 850 alan ammattilaisen voimin.