Evidensian asiantuntijat tavattavissa Eläinlääkäripäivillä

maanantai 26. marraskuuta 2018
elmeri-ellpaiva2

Eläinlääkäripäivät järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 28.–30.11.

Tapahtuman teemana ovat tänä vuonna etiikka, kollegiaalisuus ja professionaalisuus. Evidensialla on tapahtumassa jälleen oma osasto (D7), jossa voit tavata sairaaloidemme ja läheteklinikoidemme johtajia ja muita evidensialaisia.

Klinikoiden johtajat ovat tavattavissa osastollamme

TORSTAI
– Tampere, klinikan johtaja Hanna Pihlman tavattavissa klo 10–11
– Vethaus, klinikan johtaja Juha Virolainen tavattavissa klo 11–12
– Tammisto, klinikan johtaja Mirja Kaimio tavattavissa klo 15–16

PERJANTAI
– Vettori, klinikan johtaja Mikael Granholm tavattavissa klo 10–12
– Espoon eläinsairaala ja urheilukoiraklinikka, klinikan johtaja Tiina Wright sekä urheilukoiraklinikan johtaja Alessandro Piras tavattavissa klo 11–12
– HauMau, klinikan johtaja Heikki Putro tavattavissa klo 14–15

Kahvila ja infotilaisuudet evidensialaisille ja kollegoille

Neuvotteluhuone 202 on varattu käyttöömme koko Eläinlääkäripäivien ajaksi. Haluamme tarjota Evidensian henkilökunnalle oman tilan, jossa voi istua alas rauhoittumaan, lukea sähköpostit, juoda kahvit ja verkostoitua Evidensia-kollegojen kanssa. Lisäksi tilassa järjestetään kolme kertaa päivässä lyhyet infotilaisuudet, joihin voivat osallistua myös verkostomme ulkopuoliset alan ammattilaiset. Infotilaisuuksien aiheina ja puhujina ovat:

10.00 Läheteinfo, puhujana Mirja Kaimio
12.30 Yritysesittely, puhujina Anssi TastMinna Pauckoin ja muut johtoryhmän jäsenet
14.30 Rekryinfo, puhujina Linda Hartikainen ja Minna Pauckoin

Asiantuntijamme mukana muussa päivien ohjelmassa

  • Eläinsairaala Vettorin johtaja Mikael Granholm osallistuu maksuttomaan keskustelutilaisuuteen, jonka aiheena ovat kollegiaalisuuden ongelmat. Keskusteluun osallistuu myös yliopistolla väitöstutkimustaan tekevä eläinlääkärimme Ira Kallio-Kujala. Keskustelu käydään keskiviikkona 28.11. klo 15.30–16.30 – ilmoittaudu seuraamaan keskustelua tästä tai paikan päällä.
  • ELT, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Helka Heikkilä Lahden eläinlääkäriasemaltamme luennoi salissa 101 torstaina klo 11.05–11.20 aiheesta Nivelinjektiot nivelrikon hoidossa.
  • ELL, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Laura Hakala Evidensia Finnoosta ja Apexista luennoi torstaina 29.11. klo 11.30–12.15 aiheesta Urheilukoirat: Urheilulajikohtainen lähestymistapa diagnoosiin ja hoitoon, tyypillisimmät vauriot. Perjantaina klo 13.45–14.45 Laura luennoi  aiheestaUrheilukoirat: Onko etujalka urheilukoiran akilleen kantapää? Olkanivel, rannenivel ja varpaat. Molemmat luennot salissa 101.
  • Urheilukoirien hoitoon perehtynyt eläinlääkäri, sertifioitu koirien kuntoutuseläinlääkäri Tiiu Toijala luennoi urheilevan koiran hoidosta Hill’s Speak Tour -lounasluennolla torstaina – ilmoittautuminen on päättynyt.
  • Dosentti, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Minna Rinkinen Tammiston eläinsairaalasta luennoi Royal Caninin lounasluennolla torstaina 29.11. klo 12.30–13.00 salissa 103 aiheesta Koirien ja kissojen ylipaino. Laihdutus – ajatuksesta toteutukseen. Ilmoittaudu luennolle tästä
  • Eläinlääkäri Niina Murto Evidensia Tammistosta luennoi torstaina Eläintenhoitajaseminaarissa nestehoidon perusteista ja monitoroinnista, shokkityypeistä, shokkipotilaan tunnistamisesta ja stabiloinnista sekä esittelee nestehoidon potilastapauksissa klo 8.30–11.
  • Sairaanhoitaja, klinikkaeläintenhoitaja Kati Hummelin Tammiston eläinsairaalasta luennoi Eläintenhoitajaseminaarissa torstaina pieneläinten elvytyksestä klo 15–16.10.

Tapaamisiin Eläinlääkäripäivillä!