Kiitä klinikkaa – voita tuotepalkinto!

maanantai 5. marraskuuta 2018
kiita-klinikkaa

Eläinlääkärit ja hoitajat ovat sinun ja eläinystäväsi apuna, arjessa ja hädän hetkellä.

Jaa positiiviset kokemuksesi ja kiitoksesi eläinlääkäriasemilta nyt Facebookissa. Palkitsemme viikoittain 5.12. asti yhden vastaajan 70 euron arvoisella hyvinvoinnin tuotepalkinnolla, jonka lahjoittaa yhteistyökumppanimme Oriola.

Voit kiitää omaa lähiklinikkaasi, vuosien varrella tutuksi tullutta eläinlääkäriä tai aina avuliasta eläintenhoitajaa. Alan ammattilainen, nyt on aika kiittää myös kollegaa! Voit jättää kiitoksesi sekä Evidensia-verkostoon kuuluville että muille eläinklinikoille. Merkitsethän kommenttiin kiittämäsi klinikan, jotta kiitoksesi menee perille.

Pääset osallistumaan Evidensia Eläinlääkäripalvelut -Facebook-sivulla tai klikkaamalla Facebook-symbolia videon oikeassa alalaidassa.

Täytetään yhdessä Facebook kiitoksilla eläinkavereidemme parhaaksi!

Yhteistyössä

Kampanja ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Voittajien tietoja ei julkaista Evidensian nettisivuille tai luovuteta ulkopuolisille, lukuun ottamatta palkinnon lunastamisen edellyttämä yhteystietojen luovutus Oriolalle. Palkintojen voittajat valitaan ohjeistuksen mukaisesti kampanjapostausta kommentoineiden kesken.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti vastaamalla hänen kommenttiinsa. Voittajan kertomus, mahdollinen kommenttiin liitetty kuva sekä voittajan nimi voidaan julkaista Evidensian Facebook-sivuilla.

Evidensia Eläinlääkäripalvelut voi jakaa tai julkaista Facebook- ja Instagram-tileillaan kampanjaan lähetettyjä kuvia ja kiitoksia. Lisäksi kommentteja voidaan esitellä alan kollegoille Eläinlääkäripäivillä marraskuun lopussa. Kampanjaan lähetettyjä kuvia ei käytetä kilpailun jälkeen muihin tarpeisiin ja kuvan oikeudet säilyvät sen ottajalla.