Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta

perjantai 22. joulukuuta 2017
joulu-2017-evidensia

Tunnelmallista joulun aikaa ja onnellista uutta vuotta!

Vuosi 2017 oli klinikoillamme täynnä muutoksia. Toimintatapamme uudistui ja eläinlääkäriasemien ja -sairaaloiden johtoon nimettiin eläinlääkärit. Myös johtoryhmämme sai uuden muodon ja koostuu nykyään pääosin eläinlääkäreistä. Klinikkaverkostossamme on siinäkin tapahtunut vuoden varrella muutoksia. Muutoksen tuulet jatkavat puhaltamistaan myös ensi vuonna, kun Turun seudulle avataan uusi päivystävä eläinsairaala Evidensia Vettori.

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta! Tarjosimme tänä vuonna hyvää hoitoa ja huolenpitoa lähes 140 000 lemmikille ja hevoselle ympäri Suomea.

Kiitos ihanille asiakkaillemme sekä kaksi- ja nelijalkaisille, karvaisille ja karvattomille, höyhenpeitteisille ja suomuisille potilaillemme. Kiitos osaaville asiantuntijoillemme – taitaville eläinlääkäreillemme, osaaville hoitajillemme ja asiantunteville asiakaspalvelijoillemme sekä muille ammattilaisillemme. Kiitos yhteistyökumppaneille.

Pidetäänhän tulevanakin vuonna ystävistämme yhdessä hyvää huolta.

Muistathan, että päivystävät pieneläinsairaalamme Evidensia Tammisto ja Evidensia Hattula päivystävät loppuvuoden pyhienkin aikaan 24/7. Katso tästä päivystävien eläinsairaaloiden yhteystiedot

Eläinlääkäri: Näillä vinkeillä vietät eläinystäväsi kanssa huolettoman joulun

Ongelmakoirakouluttajan opit turvalliseen vuodenvaihteeseen eläinkaverin kanssa