Toi­min­taoh­jeet asiointiin Evidensian eläinlääkäriasemilla ko­ro­na­vi­ruse­pi­de­mian ai­ka­na

keskiviikko 15. joulukuuta 2021
Toimintaohjeet kuva

Toimintaohjeita päivitetty 15.12.2021

TARKASTA AINA OMAN ELÄINLÄÄKÄRIASEMASI SIVULTA AJANTASAISET OHJEET ENNEN KÄYNTIÄSI.

Turvataksemme lemmikkien normaalin hoidon sekä asiakkaidemme ja eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden, noudatamme yhä varotoimia eläinlääkäriasemillamme. Koronatilanne ja siihen liittyvät rajoitukset vaihtelevat merkittävästi alueiden välillä. Tämän takia ohjeistuksissa on klinikkakohtaisia eroja.

Pyydämme huomioimaan seuraavat seikat asioidessasi meillä:

  • Huolehditaan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.
  • Edellytämme kasvomaskin käyttöä asiakaskohtaamisissa henkilökunnalle että asiakkaille.
  • Lemmikin mukana vastaanotolle pääsee mukaan yksi saattaja. Poikkeus tähän on eutanasiakäynti, jolloin mukana saa olla useampi henkilö.
  • Huolehditaan yhdessä myös riittävistä turvaväleistä.

Asioithan klinikallamme vain terveenä

  • Jos olet altistunut COVID-19 -koronavirukselle, sinulla on hengitystieoireita tai olet karanteenissa mahdollisen altistumisen vuoksi, jätä oman ja muiden ihmisten terveyden vuoksi klinikkakäynti väliin. Voit tällöin pyytää jotakuta toista tuomaan lemmikkisi hoitoon.
  • Jos kukaan muu voi saattaa lemmikkiäsi hoitoon, tarvittaessa henkilökuntamme voi noutaa lemmikin ulkotiloista klinikalle hoitoon. Tällöin on ensiarvoisen tärkeää soittaa klinikallemme etukäteen.

Pysytään terveinä!

Eutanasiakäynnillä lemmikillä saa olla mukana useampi saattaja.

Kotikäynti -palvelua ei tarjota toistaiseksi.

Jos olet sairastumisen vuoksi estynyt saapumaan klinikalle, peruthan varatun ajan kuitenkin mahdollisimman pian soittamalla klinikalle. Emme veloita tästä erillistä myöhäisen peruutuksen maksua (norm. 39€).

Toivomme ymmärrystä ja toimintaohjeiden noudattamista, jotta voimme jatkossakin turvata yhdessä meidän kaikkien terveyden ja toimintakyvyn.