Turun alueen eläinlääkäripäivystys Evidensia Raisioon

keskiviikko 20. joulukuuta 2017
elainlaakari-paivystys-turku

Turun kaupungin ja Varsinais-Suomen pieneläinpäivystys järjestetään 1.1.2018 alkaen Evidensia Raisiossa.

Lemmikkien eläinlääkäripäivystys Turun kaupungin ja Varsinais-Suomen maakunnan alueella siirtyy vuoden 2018 alusta alkaen eläinlääkäriasema Evidensia Raisioon, osoitteeseen Kreetankuja 2.

– Evidensia Raisio, entinen Vettori, on hyvin varusteltu eläinlääkäriasema Raision keskustassa. Klinikka tarjoaa laadukasta hoitoa kaikille lemmikkipotilaille, ensi vuoden alusta alkaen 24 tuntia vuorokaudessa, kertoo klinikan johtaja, eläinlääkäri Mikael Granholm

Evidensia Raisio sijaitsee katutasossa ja klinikan vieressä on runsaasti parkkitilaa. Saapuminen on helppoa myös julkisella liikenteellä, esimerkiksi Turun Kauppatorilta busseilla 6, 7 ja 300.

Eläinlääkäriasemalla päivystyspotilaista huolehtivat asiantuntevat, kokeneet eläinlääkärit ja hoitajat. Klinikka jatkaa toimintaansa myös ajanvarauspotilaita palvelevana päiväsairaalana, jossa tarjotaan erityisosaamista muun muassa hampaiden ja suun sairauksien, silmäsairauksien ja ihosairauksien hoitoon sekä pehmytosakirurgiaan.

– Tehohoitoa vaativat potilaat voivat tarvittaessa olla hoidossa ympäri vuorokauden. Asiantunteva henkilöstömme pystyy lähes kaikissa tilanteissa tarjoamaan potilaalle koko hoitoketjun ensiavusta kuntoutukseen asti yhteistyössä Turun Evidensian kanssa, Granholm jatkaa.

Evidensia Raisio tekee tiivistä yhteistyötä Turun Evidensia-eläinlääkäriaseman kanssa, joka tukee tarvittaessa potilaan jatkohoitoa tarjoamalla erityisosaamista muun muassa ortopediassa, tähystysleikkauksissa ja sydänsairauksissa. Turun klinikalla on käytössä myös tietokonetomografia- eli CT-laite, joka parantaa monissa tilanteissa hoidon tarkkuutta merkittävästi. Tarvittaessa potilaan jatkohoidon tukena ovat myös muut Evidensia-verkoston eri alojen asiantuntijat ympäri Suomea.

Uusi eläinsairaala Evidensia Vettori avataan keväällä – päivystys 24h

Evidensian Raision ja Turun toimipisteet yhdistävät voimansa ja keväällä 2018 Raisioon, täysin uusiin tiloihin osoitteeseen Purokatu 3, avataan kattavasti varusteltu pieneläinsairaala Evidensia Vettori, joka tulee palvelemaan alueen lemmikkipotilaita ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä niin arjessa kuin hädän hetkelläkin. Vettoriin siirtyy myös Varsinais-Suomen pieneläinpäivystys, ja uuden sairaalan toimitilat onkin suunniteltu erityisesti päivystystoimintaan sopiviksi. Evidensia Turku jatkaa eläinsairaalan avaamisen jälkeen perushoitoa tarjoavana eläinlääkäriasemana. Eläinlääkäriasema Vettori, nykyinen Evidensia Raisio, juhlii ensi vuonna jo 20-vuotista taivaltaan.

– Eläinsairaala Vettorin rakennustyöt on aloitettu ja se tulee valmistuttuaan olemaan alueen suurin ja ainoa täyden palvelun 24/7 pieneläinsairaala. Tarjoamme lemmikeille kaikki terveyden- ja sairaudenhoidon palvelut ennaltaehkäisevästä terveydenhuollosta ensiapuun, vaativiin toimenpiteisiin ja kuntoutukseen, Granholm summaa

Eläinlääkäriasema Evidensia Raisio
Kreetankuja 2, 21200 Raisio
Ajanvaraus: p. 0201 800 770 tai evidensia.fi
Avoinna ma–to 8–20, pe 8–16

1.1.2018 alkaen päivystys 24 h, p. 0600 124 44 (0,50 €/min + ppm)