Uutta: Evidensia-erikoisklinikat iho-, silmä- ja sydänsairauksiin sekä neurologiaan

torstai 22. maaliskuuta 2018
kollegakirje-erikoisklinikka

Erikoisklinikat tarjoavat viimeisimmän osaamisen erikoisosaamista vaativiin potilastapauksiin.

Evidensiassa toimii hammassairauksiin, ortopediaan, selkäsairauksiin sekä nyt myös ihosairauksiin, silmäsairauksiin, neurologiaan ja sydänsairauksiin perehtyneitä eläinlääkäriasemia ympäri Suomen.

– Erikoisklinikat on luotu helpottamaan oikean asiantuntijan löytymistä sekä lähettävän eläinlääkärin että asiakkaan näkökulmasta vaativissa tilanteissa, joissa potilaan hoito vaatii erityisosaamista tietyllä eläinlääkinnän osa-alueella, sanoo Evidensian eläinlääketieteellinen johtaja Mirja Kaimio.

Evidensia-erikoisklinikoilta löytyvät erikoisosaamista vaativien potilastapauksien hoitoon perehtyneet, kokeneet eläinlääkärit sekä kattavat laitteistot ja uusimmat menetelmät, ja ne tarjoavat myös muita erikoishoitoa tukevia palveluita.

Uudet dermatologian eli ihosairauksien Evidensia-erikoisklinikat

Dermatologian erikoisklinikoilla iho- ja korvapotilaita vastaanottavat ihosairauksien hoitoon keskittyneet, kokeneet ja koulutetut eläinlääkärit. Erikoisklinikoiden laitteistoon kuuluu mm. video-otoskooppi, joka mahdollistaa esimerkiksi vaativien välikorvahuuhteluiden suorittamisen turvallisesti.

Eläinsairaalat
Evidensia Tammisto

Eläinlääkäriasemat
Evidensia Aurinkolahti
Evidensia Nekala
Evidensia Raisio
Malmin Eläinklinikka Apex

Uudet oftalmologian eli silmäsairauksien Evidensia-erikoisklinikat

Oftalmologian erikoisklinikoilla silmäpotilaita vastaanottavat kokeneet ja koulutetut eläinlääkärit, jotka ovat suorittaneet pohjoismaisen silmätarkastuseläinlääkärin tutkinnon. Klinikoilta löytyy virallisiin silmätarkastuksiin tarvittavat laitteet.

Eläinsairaalat
Evidensia Finnoo
Evidensia Tammisto

Eläinlääkäriasemat
Evidensia Lappeenranta
Evidensia Nekala
Malmin Eläinklinikka Apex

Uusi neurologian Evidensia-erikoisklinikka

Neurologian erikoisklinikoilla potilaita vastaanottavat kokeneet eläinlääkärit, jotka ovat perehtyneet erityisesti neurologiaan. Klinikalla on CT- tai MRI-tutkimusmahdollisuus ja neurologisia tutkimuksia varten on erillinen, tarkoitukseen omistettu, ääni- ja häiriöeristetty tutkimushuone.

Eläinsairaalat
Evidensia Finnoo

Uudet kardiologian eli sydänsairauksien Evidensia-erikoisklinikat

Kardiologian erikoisklinikoilla sydänpotilaita vastaanottavat kokeneet ja koulutetut eläinlääkärit, joilla on oikeus suorittaa Kennelliiton virallisia sydäntutkimuksia. Klinikoilta löytyy virallisiin sydänultraäänitutkimuksiin soveltuva laitteisto.

Eläinsairaalat
Evidensia Tammisto

Eläinlääkäriasemat
Evidensia Nekala
Malmin Eläinklinikka Apex

Katso tästä hammassairauksien, ortopedian ja selkäsairauksien Evidensia-erikoisklinikat