Verkkopalvelumme eläinlääkäreille uudistuivat

keskiviikko 5. joulukuuta 2018
elmeriin-kuvaa

Tutustu uuteen, kätevään lähetelomakkeeseen.

Evidensia tarjoaa kaikille Suomen eläinlääkäreille mahdollisuuksia paitsi työnantajana, myös kollegana ja yhteistyökumppanina.

Potilaan lähettäminen jatkotutkimuksiin tai -hoitoon Evidensia-eläinlääkäriasemille on vaivatonta. Tehdäksemme lähettämisestä yhä helpompaa, otimme 1.12. alkaen käyttöön uuden, kätevän lähetelomakkeen, joka löytyy nettisivujemme uudistuneesta Evidensia eläinlääkäreille -osiosta. Sivustolta löytyy myös lisätietoa mm. maksuttomasta konsultaatiopalvelustamme sekä kaikille alan ammattilaisille tarjoamistamme koulutuksista.

Kun eläinlääkäri lähettää potilaansa jatkotutkimuksiin tai -hoitoon Evidensia-eläinlääkäriasemalle käyttämällä verkkosivustomme lomaketta, lupaamme olla yhteydessä asiakkaaseen arkisin vuorokauden kuluessa lähetteen vastaanottamisesta. Huolehdimme ajanvarauksesta lähettävän eläinlääkärin puolesta, ja käynnin jälkeen lähetämme lähettäneelle eläinlääkärille remissipalautteen. Ohjaamme potilaan jatkohoitoon lähettäneelle eläinlääkärille, jotta hoito voi jatkua mahdollisimman saumattomasti.