Aurinkolahden Eläinklinikka

Aurinkolahden Eläinklinikka

lämpimästi tervetuloa!

Tänään: 08:00 - 19:30

Hyvä tietää ennen käyntiä

Huomioithan ennen käyntiä tämänhetkiset käytäntömme asiointiin meillä. Tutustu ohjeisiin, peruutusehtoihin ja maksutapoihin täältä.

Leikkaukseen valmistautuminen

Lemmikin tulee olla syömättä 6-8h ennen klinikalle tuloa. Vettä saa olla vapaasti tarjolla. Jos koiran turkki on kovin likainen, on se hyvä pestä päivää ennen leikkausta. Suosittelemme koiran ulkoiluttamista ennen klinikalle tuloa, jotta se tekee tarpeensa ennen nukutusta.

Hammashoitoon valmistautuminen

Lemmikin tulee olla syömättä 6-8h ennen klinikalle tuloa. Vettä saa olla vapaasti tarjolla. Suosittelemme koiran ulkoiluttamista ennen klinikalle tuloa, jotta se tekee tarpeensa ennen nukutusta. Varautukaa, että lemmikki jää päiväksi klinikalle ellei muuta ole sovittu.

Virtsavaivat

Pitäkää lemmikkinne pissaamatta vähintään 4h ajan ennen vastaanotolle tuloa. Otamme tarvittaessa virtsanäytteen puhtaasti paikan päällä.

Sisätautipotilaat ja muut vaivat

Suosittelemme 12h paastoa verinäytteiden tai ultraäänitutkimuksen varalta. Raikasta vettä pitää olla koko ajan tarjolla. Jos lemmikilläsi on jatkuva lääkitys, olethan yhteydessä ajanvaraukseen puhelimitse, niin saat ohjeet lääkitysten antamisesta näytteenottopäivänä.

MRSA/MRSP- ja ESBL- kantajat tai epäily tarttuvasta taudista

Mikäli lemmikillä on todettu multiresistentin bakteerin kantajuus tai sen epäillään sairastavan tarttuvaa tautia, ilmoittakaa asiasta ajanvarauksen yhteydessä. Klinikalla ilmoittautukaa ensin vastaanottoaulassa ilman lemmikkiä. Sen jälkeen henkilökunta ohjaa teidät lemmikin kanssa ulkoa suoraan toimenpidehuoneeseen. Pienet lemmikit kannetaan sylissä.  Näin estämme muiden klinikalla hoidossa olevien lemmikkien altistumisen.

Saapumisohjeet

Klinikan edessä, kadun varrella on runsaasti maksuttomia neljän tunnin parkkipaikkoja.

Vuosaaren metroasemalta on reilun kilometrin kävelymatka klinikalle. Bussi 90 pysähtyy 50 metrin päässä klinikan sisäänkäynnistä.

Maksutavat

Meillä voit maksaa käteisellä ja yleisimmillä maksukorteilla. Emme myy palveluitamme laskulla.

Vakuutusyhtiöiden suorakorvauspalvelut

Eläinlääkäriasemallamme ovat käytössä Pohjantähden, LähiTapiolan ja Agrian suorakorvauspalvelut.

Lue lisää

Collector Bankin tarjoama rahoitus

Myönteisen luottopäätöksen saatuasi Collector Bankin tarjoama luotto mahdollistaa ostoksesi rahoittamisen yhdessä tai useammassa erässä.

Lue lisää

 

Asiakkaiden arvostelut

Maikki Etsola

5

Osaava ja ystävällinen palvelu. Selkeät ja tarkat ohjeet kotihoitoa varten.

Jouni Kemppi

5

Ystävällinen, osaava ja nopea palvelu.

Aleksi Höylä (Kala)

5

Joka kerta kun käyty, ollu oaaava ja hyvä palvelu. Koiru saanut odottelu rapsuja ja kysymyksiin on aina saanut vastauksia. Kiitos.

Perustuen Google-arvioihin

Aukioloajat

 • Maanantai
  08:00 - 19:30
 • Tiistai
  08:00 - 19:30
 • Keskiviikko
  08:00 - 19:30
 • Torstai
  08:00 - 19:30
 • Perjantai
  08:00 - 17:00
 • Lauantai
  Suljettu
 • Sunnuntai
  Suljettu
 • Työntekijät

  Anna Sinda

  Klinikan johtaja

  Anna Sinda

  Eläinlääkäri

  Anna on valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi vuonna 2007 Helsingin yliopistosta. Annan ammatillisena mielenkiinnon kohteena ovat koirien ja kissojen hammassairaudet. Anna päivittää säännöllisesti osaamistaan pieneläinlääkäreille suunnatuissa koulutustilaisuuksissa sekä kotimaassa että ulkomailla. Jatkokoulutukset suu- ja hammassairauksissa 2012 Fennovet Koiran ja kissan hammashoito: käytännön perusteet 2012 Fennovet Koiran ja kissan hammasröntgendiagnostiikka 2014 ESAVS Dentistry I 2014 Accesia Tandextraction på hund 2015 ESAVS Dentistry II 2018 EVDS Congress 2019 SEP pieneläinjaoston koulutuspäivät 2019: hammassairaudet Kielitaito: Suomi English EläimetShetlanninlammaskoira EddieTaidotSuu- ja hammassairaudet Yleiskirurgia Yleislääketiede
  Lue lisää työntekijästämme Anna
  default avatar

  Vastuuhoitajan äitiysloman sijainen

  Klinikkaeläinhoitaja

  Leena Lindström

  Leena Lindström

  Eläinlääkäri

  Leena on valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingin yliopistosta vuonna 2007. Ammatillisina mielenkiinnon kohteina Leenalla ovat erityisesti koirien ja kissojen ihotaudit. Leena on päivittänyt iho-osaamistaan lukuisilla kursseilla Suomessa ja ulkomailla. Leena hoitaa mielellään myös sisätautipotilaita. Jatkokoulutukset ihosairauksissa: 2018 SEP Dermatologia: tassujen ihosairaudet 2019 ESAVS (The European School for Advanced Veterinary Studies) Dermatology II 2019 SEP Dermatologia: sytologia 2020 Sympaatti korvakoulutus 2021 SEP Dermatologia: dermatopatologia 2021 ESAVS Dermatology III 2022 SEP ihon autoimmuunisairaudet   Kielitaito: Suomi English   Taidot: Koirien ja kissojen ihosairaudet Yleiseläinlääketiede Yleiskirurgia  
  Lue lisää työntekijästämme Leena
  Kira Panjutin

  VASTUUHOITAJA

  Kira Panjutin

  Klinikkaeläinhoitaja

  Kira työskentelee Aurinkolahden Eläinklinikalla klinikkaeläinhoitajana ja hoitajien lähiesimiehenä. Kira aloitti opiskelun klinikkaeläinhoitajaksi oppisopimuksella syksyllä 2013 Käpälämäen klinikalla ja valmistui vuonna 2015.   Kielitaito: Suomi Venäjä EläimetChihuahua Molli
  Lue lisää työntekijästämme Kira
  Työntekijämme