Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Aurinkolahden Eläinklinikka

lämpimästi tervetuloa!

Tänään: 8.00–19.30

Hyvä tietää ennen käyntiä

Huomioithan ennen käyntiä tämänhetkiset käytäntömme asiointiin meillä. Lue kaikki ohjeet tästä.

Leikkaukseen valmistautuminen

Lemmikin tulee olla syömättä 6-8h ennen klinikalle tuloa. Vettä saa olla vapaasti tarjolla. Jos koiran turkki on kovin likainen, on se hyvä pestä päivää ennen leikkausta. Suosittelemme koiran ulkoiluttamista ennen klinikalle tuloa, jotta se tekee tarpeensa ennen nukutusta.

Hammashoitoon valmistautuminen

Lemmikin tulee olla syömättä 6-8h ennen klinikalle tuloa. Vettä saa olla vapaasti tarjolla. Suosittelemme koiran ulkoiluttamista ennen klinikalle tuloa, jotta se tekee tarpeensa ennen nukutusta. Varautukaa, että lemmikki jää päiväksi klinikalle ellei muuta ole sovittu.

Virtsavaivat

Pitäkää lemmikkinne pissaamatta vähintään 4h ajan ennen vastaanotolle tuloa. Otamme tarvittaessa virtsanäytteen puhtaasti paikan päällä.

Sisätautipotilaat ja muut vaivat

Suosittelemme 12h paastoa verinäytteiden tai ultraäänitutkimuksen varalta. Raikasta vettä pitää olla koko ajan tarjolla. Jos lemmikilläsi on jatkuva lääkitys, olethan yhteydessä ajanvaraukseen puhelimitse, niin saat ohjeet lääkitysten antamisesta näytteenottopäivänä.

MRSA/MRSP- ja ESBL- kantajat tai epäily tarttuvasta taudista

Mikäli lemmikillä on todettu multiresistentin bakteerin kantajuus tai sen epäillään sairastavan tarttuvaa tautia, ilmoittakaa asiasta ajanvarauksen yhteydessä. Klinikalla ilmoittautukaa ensin vastaanottoaulassa ilman lemmikkiä. Sen jälkeen henkilökunta ohjaa teidät lemmikin kanssa ulkoa suoraan toimenpidehuoneeseen. Pienet lemmikit kannetaan sylissä.  Näin estämme muiden klinikalla hoidossa olevien lemmikkien altistumisen.

Saapumisohjeet

Klinikan edessä, kadun varrella on runsaasti maksuttomia neljän tunnin parkkipaikkoja.

Vuosaaren metroasemalta on reilun kilometrin kävelymatka klinikalle. Bussi 90 pysähtyy 50 metrin päässä klinikan sisäänkäynnistä.

Maksutavat

Meillä voit maksaa käteisellä ja yleisimmillä maksukorteilla. Emme myy palveluitamme laskulla.

Vakuutusyhtiöiden suorakorvauspalvelut

Eläinlääkäriasemallamme ovat käytössä Pohjantähden, LähiTapiolan ja Agrian suorakorvauspalvelut.

Lue lisää

Collector Payments Finland Oy:n tarjoama Evidensia-lasku ja -luotto

Myönteisen luottopäätöksen saatuasi Collector Payments Finland Oy:n tarjoamat lasku ja luotto mahdollistavat ostoksesi rahoittamisen yhdessä tai useammassa erässä.

Lue lisää