Eläinsairaala Evidensia Tammisto

Eläinsairaala Evidensia Tammisto

24h päivystys!

Tänään: Avoinna 24 h

Päivystys

Päivystys 0600 418 730 (1,97 €/min + pvm)

Tammiston erikoisalapoliklinikoilla työskentelee eläinlääketieteen eri erikoisaloihin keskittyviä eläinlääkäreitä ja klinikkaeläinhoitajia. Erikoisalapoliklinikoilta löydät asiantuntevan avun niin lemmikkisi akuutteihin kuin kroonisiinkin vaivoihin, oli sitten kyse tavanomaisesta sairaudesta tai harvinaisesta ja haastavasta tilanteesta. 

Henkilökunnallamme on kyseiseen erikoisalaan liittyvä syvällinen koulutus ja kokemus. Suurin osa eläinlääkäreistämme on pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäreitä, joilla vuosien kokemus ja koulutus oman erikoisalansa potilaista. Tällaisia eläinlääkäreitä kutsumme Evidensian erityisosaajiksi. Lisäksi kolme eläinlääkäriämme on suorittanut eurooppalaisen diplomaattitutkinnon eli korkeimman ammatillisen erikoistumistutkinnon kyseiseltä erikoisalalta. Myös hoitajamme ovat kokeneita, kyseiseen erikoisalaan perehtyneitä klinikkaeläinhoitajia. 

Erikoisalapoliklinikoiden toimintaa tukee täyden palvelun sisäinen laboratorio sekä diagnostisen kuvantamisen osasto. Diagnostisen kuvantamisen osastolla on digitaalinen röntgen, tietokonetomografialaitteisto sekä kaksi erinomaista ultraäänilaitetta. Käytössämme on täysin varusteltu tähystyshuone, jossa voidaan tehdä niin ruuansulatuskanavan, hengitysteiden, virtsateiden kuin korvien tähystyksiä. 

Erikoisalapoliklinikoilla moniammatillinen ja lämminhenkinen hoitotiimi ottaa vastaan potilaita arkisin ajanvarauksella, joko lähetteellä tai ilman. Erikoisalapoliklinikan toimintaa johtaa osastovastaava ja osastonhoitaja.  

Eksoottisten eläinten poliklinikalla potilaita ottavat vastaan Suomen ainoa eksoottisten eläinten diplomaattieläinlääkäri (eurooppalaisen eksoottisten eläinten spesialistitutkinnon suorittanut eläinlääkäri) sekä eksoottisiin eläimiin perehtynyt pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri. Kaikenlaiset eksoottiset eläimet matelijoista pieniin nisäkkäisiin ja lemmikkilintuihin saavat asiantuntevan avun eksoottisten eläinten tiimiltämme. Tiimi hoitaa myös vaativia lähetepotilaita ja suorittaa hammashoitoja sekä kirurgiaa eksoottisille lemmikeille. Eksoottisille eläimille on varattu erillinen odotustila sekä omat rauhalliset sairaala- ja toimenpidetilat, jotta eläimen kokema stressi jäisi mahdollisimman vähäiseksi.  

Iho- ja korvasairauksien poliklinikalla hoidetaan kaikenlaisia iho- ja korvaongelmaisia potilaita. Allergiatutkimukset, kroonisten iho-ongelmien ratkaiseminen, kroonisten korvapotilaiden kuvantamistutkimukset, korvien video-otoskopia ja -huuhtelu sekä erilaisten ihonäytteiden otto ja -tulkinta ovat dermatologian huipputiimin vahvinta erikoisosaamista. Tiimiin kuuluu kolme Evidensian ihotautien erityisosaajaa ml. dermatologian diplomaatti eli eurooppalaisen eläinten ihosairauksien spesialistitutkinnon suorittanut eläinlääkäri, dermatologian erikoistuva eläinlääkäri sekä kolme ihotauteihin keskittyvää klinikkaeläintenhoitajaa. Iho- ja korvasairauksien poliklinikalle ovat tervetulleita mistä tahansa iho- tai korvavaivasta oireilevat potilaat, myös kaikkein vaativimmat lähetepotilaat. 

Kasvainsairauksien poliklinikalla lemmikkejä tutkitaan ja hoidetaan lemmikkien syöpäsairauksiin perehtyneen pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkärin johdolla. Tiimissä työskentelee lisäksi kolme sytostaattihoitoihin perehtynyttä klinikkaeläintenhoitajaa sekä syöpäsairauksiin perehtyvä eläinlääkäri. Poliklinikalla suoritetaan mm. kasvainsairauksien diagnostiikkaa, syöpäsairauksien levinneisyyskartoituksia ja sytostaattihoitoja sekä erilaisia kuvantamistutkimuksia ultraäänitutkimuksesta tietokonetomografiaan. Tiimin erityisosaamiseen kuuluvat myös veren ja luuytimen sairaudet sekä kissojen radiojodihoidot. 

Kirurgian poliklinikalla kolme pehmytosakirurgiaan keskittyvää eläinlääkäriämme tutkii monenlaisiin vaativiin pehmytkudosleikkauksiin tulevia potilaita ja arvioi esimerkiksi kasvainten poistotarvetta sekä potilaan anestesiakelpoisuutta. Pehmytosakirurgian tiimiin kuuluu lisäksi eurooppalaisen pieneläinkirurgian diplomaattitutkinnon suorittanut erikoiseläinlääkäri. Leikkauksen jälkeen kirurgian poliklinikalla suoritetaan leikkauksen jälkitarkastuksia ja erilaisia haavahoitoja yhteistoiminnassa kirurgiaan perehtyneiden klinikkaeläintenhoitajien kanssa. 

Ortopedian poliklinikalla erilaisista tuki- ja liikuntaelinsairauksista oireilevat lemmikit saavat avun. Poliklinikalla kolme Evidensian ortopedian erityisosaajaa eli ortopediaan perehtynyttä pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäriä tekee potilaille ontumatutkimuksia, röntgen- ja tietokonetomografiatutkimuksia, ortopedisten leikkauspotilaiden esi- ja jälkitarkastuksia sekä esimerkiksi tukisiteiden ja lastojen vaihtoja ortopediaan perehtyneiden klinikkaeläintenhoitajien ja röntgenhoitajamme kanssa.  

Silmäsairauksien poliklinikalla potilaita ottavat vastaan pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäritutkinnon suorittaneet silmätarkastuseläinlääkärit yhdessä silmäsairauksiin perehtyneiden klinikkaeläintenhoitajien kanssa. Oli kyse sitten virallisista silmätarkastuksista, silmäsairauden tutkimisesta ja hoitamisesta tai silmäkirurgiasta, silmäsairauksien poliklinikka on lemmikkisi silmävaivojen hoitoon oikea paikka. 

Sisätautien poliklinikan erityisosaamiseen kuuluvat erilaiset ultraäänitutkimukset, ruoansulatuskanavan ja hengitysteiden tähystystutkimukset, endokrinologiset tutkimukset ja diabeteshoito sekä anemia- ja virtsatiepotilaiden tutkimukset. Sisätautitiimiin kuuluu neljä Evidensian sisätautien erityisosaajaa ja sisätauteihin perehtyvä eläinlääkäri sekä sisätauteihin keskittyvä klinikkaeläintenhoitajatiimi. Jatkotutkimuksiin tulevat potilaat otetaan mielellään päiväksi osastolle (lue lisää sisätautiosastopäivästä), jotta potilaan kokonaisvaltainen tutkiminen ja hoitaminen olisi mahdollista yhden käynnin aikana. 

Sydänsairauksien poliklinikalla tehdään sydänpotilaiden jatkotutkimuksia kuten sydämen ultraäänitutkimuksia, EKG-tutkimuksia ja röntgentutkimuksia. Kissojen ja koirien viralliset sydämen ultraäänitutkimukset kuuluvat myös poliklinikan palveluvalikoimaan. Sydäntiimiimme muodostavat vuosien kokemuksen omaavat Evidensian sydänsairauksien erityisosaajamme, sydänsairauksiin perehtyvä eläinlääkäri sekä kokeneet klinikkaeläintenhoitajamme, joille lemmikkisi terveys on sydämen asia.  

Yleiseläinlääketieteen poliklinikalla hoidetaan kaikkia tavanomaisia pieneläinten akuutteja vaivoja ja keskitytään ennaltaehkäisevään terveydenhoitoon. Yleiseläinlääketieteen moniosaajista koostuva eläinlääkäreiden ja klinikkaeläinhoitajien lämminhenkinen tiimi tekee tiivistä yhteistyötä myös erikoiseläinlääkäreidemme kanssa, ja lähettää potilaan tarvittaessa jatkotutkimuksiin sairaalamme toiselle erikoisalapoliklinikalle. 

Asiakkaiden arvostelut

Rebekka Jyränen-Partanen

5

Hyvää, erinomaista ja lemmikki ystävällistä palvelua. Pääsee nopeasti lääkärille, ortopedille, silmälääkäreille ym. Palveluihin. Ainoana miinuksena on, että kallis paikka.

Kari Koskinen

5

Kyyn pureman takia jouduimme käyttämään koiran hoidossa ja jatko kontrolleissa, hyvää ja osaavaa hoitoa. Koirakin jälleen kunnossa

Arto Hynynen

5

Hyvää palvelua. Päivystys toimii kuten pitää. Pystytään kertomaan edellinen tapaus ja antamaan arvio odotusajasta. Tähön ei Lahden pisteessä pystytty joten jouduimme ajamaan Vantaalle jotta saimme lemmikkimme asialliseen hoitoon...

Perustuen Google-arvioihin
Päivystys 0600 418 730 (1,97 €/min + pvm)

Puhelinnumero ja aukioloajat

Arkisin klo 7 - 22: 
0300 484 663 (0,42 eur/min + pvm/mpm)
Muina aikoina: 
0600 418 730 (1,97 €/min + pvm)
Viikonloppuisin ja yöaikaan hoitajamme voivat olla varattuina akuuttipotilaiden hoidossa. Olettehan hetken päästä uudelleen yhteydessä, jos ette tavoita meitä puhelimitse.
Kiitos joustavuudestanne!

Olemme auki 24h vuorokaudessa!

Päivystyspotilailta laskutetaan päivystyspotilaan perusmaksu 39€
Huomioithan lisäksi päivystysaikana klinikkamaksun ja eläinlääkärin toimenpidehinnat
- klo 20–22 +50 %
- klo 22–07 +100 %
- lauantaisin klo: 7–22 +50 %
- sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä sekä jouluaattona ja juhannusaattona +100 %
 • Maanantai
  Avoinna 24 h
 • Tiistai
  Avoinna 24 h
 • Keskiviikko
  Avoinna 24 h
 • Torstai
  Avoinna 24 h
 • Perjantai
  Avoinna 24 h
 • Lauantai
  Avoinna 24 h
 • Sunnuntai
  Avoinna 24 h

Työntekijät

Aija Leinonen

Aija Leinonen

Erikoiseläinlääkäri

Aijan erityisosaamiseen kuuluvat silmäsairaudet, viralliset silmätarkastukset, viralliset sydänkuuntelut sekä polvitarkastukset. Aija on valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 1981 ja on nykyään pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri ja silmätarkastuseläinlääkäri. Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri 1990, silmätarkastuseläinlääkäri 1985, eläinlääketieteen lisensiaatti, Helsingin yliopisto 1981.   Jäsenyydet SOFT (Suomen oftalmogieläinlääkärit) ESVO (European Society of Veterinary Oftalmology) SEP (Eläinlääkäripraktikot)   Kielitaito suomi svenska english   Eläimet Yorkshirenterrieri Nasu   Kiinnostuksen kohteet Silmäsairaudet / Oftalmologia   Työkokemus Evidensia Tammisto 2016- Evidensia Pakila 2016- Animagi Pakila 2013-2015 Univet Lahti Eläinlääkäriasema 2013- Pakilan Eläinlääkäriasema Tikki 2010-2012 Lahden Eläinlääkäriasema 2010–2013 Kuopion yksityinen eläinlääkäriasema 1982-2010
Lue lisää työntekijästämme Aija
Anne Paasikangas

Anne Paasikangas

Eläinlääkäri

Anne valmistui eläinlääketieteen lisensiaattiksi Helsingin Yliopistosta 2014. Hän toimii Tammistossa eläinlääkärinä ja erityisenä mielenkiinnon kohteena hänellä on sisätaudit. Työkokemus: -Animagi Kouvola (ent. Syke) 2013-2015 -Univet Kouvola Eläinsairaala 2015-2016 -Eläinsairaala Evidensia Tammisto 2016- Kielitaito: Suomi English Eläimet Portugalinvesikoira Jemma Taidot Sisätaudit Yleislääketiede
Lue lisää työntekijästämme Anne
Anu Jäminki

Klinikan johtaja, Eläinlääkäriasema HauMau

Anu Jäminki

Eläinlääkäri

Anu on valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi vuonna 2005 ja työskennellyt siitä lähtien pieneläinpraktiikassa. Erityisesti mielenkiinnon kohteena on sydänsairaudet, joihin hän on perehtynyt eurooppalaisessa jatkokoulutusohjelmassa. Anu on käynyt eläinlääkäreiden kansainvälisen eläinakupunktiokoulutuksen ja tekee akupunktiohoitoja pieneläimille Tammistossa ja HauMaussa. Kielitaito: Suomi English EläimetKarkeakarvainen mäyräkoira NetteTaidotSydänsairaudet / Kardiologia Yleiskirurgia Sisätaudit Yleislääketiede Akupunktio
Lue lisää työntekijästämme Anu
Anniina Saure

Anniina Saure

Eläinlääkäri

Anniina on valmistunut  eläinlääkäriksi keväällä 2015. Hänen ammatillisia mielenkiinnon kohteita ovat kivunhoito ja sisätaudit. Anniina kuuluu Tammiston päivystystiimiin. Kielitaito: Suomi English EläimetSaksanseisojaShetlanninlammaskoira2 maatiaiskissaa2 Egyptin mau kissaaPitkäkarvainen WeimarinseisojaTaidotSisätauditTehohoito
Lue lisää työntekijästämme Anniina
Työntekijämme

Julkaisumme Facebookissa

Uutta: tutustu juuri avattuun Evidensia Kauppaan

Evidensia Kauppa