Eläinsairaala Evidensia Tammisto

Eläinsairaala Evidensia Tammisto

24h päivystys!

Tänään: Avoinna 24 h

Päivystys

Päivystys 0600 418 730 (1,97 €/min + pvm)

Kirurgian osastolla työskentelee ortopediaan, pehmytosakirurgiaan ja suu- ja hammassairauksiin kouluttautuneita eläinlääkäreitä yhdessä kokeneiden ja laajasti anestesiakoulutettujen klinikkaeläinhoitajien ja välinehuoltajien kanssa. Eläinsairaalamme moniammatillinen tiimi mahdollistaa lemmikin sairauden nopean diagnosoinnin ja hoitopolun eläinsairaalamme sisällä esim. onkologisten ja dermatologisten potilaidemme kohdalla. Vaativien leikkausten jälkeinen seuranta ja kivunhallinta toteutetaan tarvittaessa sairaalamme teho-osastolla.  Kirurgian osasto ottaa vastaan lähetepotilaita koko Suomen alueelta.  

Leikkaussalitiimi koostuu seitsemästä kirurgista ja kymmenestä klinikkaeläinhoitajasta. Suu- ja hammassairauksien tiimi koostuu kolmesta eläinlääkäristä ja viidestä klinikkaeläinhoitajasta. Kirurgian osaston toimintaa johtaa osastovastaava ja osastonhoitaja. 

Kirurgian osastolle potilaat otetaan vastaan aina aamulla ja kotiutetaan toimenpiteen jälkeen täysin heränneinä. Eläinlääkärimme ovat sinuun yhteydessä lemmikkisi toimenpiteen jälkeen puhelimitse. Kirurgian osaston tiimit päättävät toimenpidejärjestyksen potilaiden voinnin, perussairauksien ja päivän toimenpiteiden mukaan.  

Ortopedia

Tarjoamme moniammatillisen tiimimme avulla laajasti ortopedisiä toimenpiteitä. Ortopedimme ovat pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäreitä ja he ottavat vastaan potilaita erikoisalapoliklinikalla yhdessä leikkaussalitiimin klinikkaeläinhoitajan kanssa. Käytettävissämme on röntgen, TT-laitteisto sekä röntgenhoitaja, joilla varmistamme laadukkaan kuvantamisen diagnosoinnin avuksi. Tarjoamme ortopedisiä palveluja perustoimenpiteistä mm. ristiside- ja patellaluksaatioleikkaukset, vaativampiin toimenpiteisiin mm. traumakirurgia, lonkkaproteesileikkaukset, erilaiset tähystykset. 

Pehmytosakirurgia 

Tarjoamme moniammatillisen tiimimme avulla kattavasti kaikki lemmikkien pehmytosakirurgiset toimenpiteet. Kirurgimme ovat laajasti perehtyneet pehmytosakirurgiaan ja pieneläinkirurgian eurooppalaisen erikoistumistutkinnon suorittaneen (DiplECVS) kirurgimme ohjauksessa teemme haastavatkin pehmytosakirurgiset toimenpiteet. Hoidamme pehmytosakirurgian perustoimenpiteitä mm. kasvaimet, sterilisaatiot, kastraatiot sekä vaativimpia toimenpiteitä mm. hengitystie- ja korvakirurgiset leikkaukset, erilaiset tähystystoimenpiteet, maksashunttileikkaukset, rintaontelotoimenpiteet, erilaiset tyrät, virtsateiden synnynnäisten epämuodostumien korjausleikkaukset sekä kasvainten vaativat poistot. 

Suu- ja hammassairaudet

Tarjoamme suu- ja hammassairauksien hoitoa hammaskiven poistosta vaativiin hammaskirurgisiin toimenpiteisiin. Moniammatillinen tiimimme hoitaa ammattitaidolla kaikki pieneläinten suu- ja hammaskirurgiset toimenpiteet. Hammas- ja suutoimenpiteiden yhteydessä lemmikin hampaisto röntgenkuvataan ja tehdään suun ja hampaiston tutkimus, joiden perusteella laaditaan lopullinen hoitosuunnitelma.  Eläinlääkärimme ovat laajasti perehtyneet suu- ja hammassairauksiin. Amerikkalaisen sekä eurooppalaisen hammashoitojen ja suukirurgian erikoistumistutkinnon suorittaneen (DiplAVDC, DiplEVDC) erikoiseläinlääkärimme ohjauksessa hoidamme haastavimmat suu- ja leukakirurgiset toimenpiteet.  

Anestesia 

Kirurgian osaston klinikkaeläinhoitajat ovat erittäin kokeneita erilaisten anestesioiden toteuttamisessa, ja heistä moni on suorittanut klinikkaeläinhoitajan erikoisammattitutkinnon anestesiasta. Vankka ammattitaito mahdollistaa riskianestesiapotilaiden hoitamisen mahdollisimman turvallisesti. Ennen toimenpidettä tutkitaan potilaan terveydentila ja verinäytteillä poissuljetaan mm. piilevät sairaudet, jotka vaikuttavat anestesiaturvallisuuteen. Jokaisen potilaan anestesia suunnitellaan yksilöllisesti potilaan terveydentila ja toimenpide huomioiden. Hoidamme potilaat monitoroidussa inhalaatioanestesiassa. Käytössämme on nykyaikainen laitteisto turvallisen anestesian ja heräämisen toteuttamiseen sekä näiden valvontaan.  

Asiakkaiden arvostelut

Rebekka Jyränen-Partanen

5

Hyvää, erinomaista ja lemmikki ystävällistä palvelua. Pääsee nopeasti lääkärille, ortopedille, silmälääkäreille ym. Palveluihin. Ainoana miinuksena on, että kallis paikka.

Kari Koskinen

5

Kyyn pureman takia jouduimme käyttämään koiran hoidossa ja jatko kontrolleissa, hyvää ja osaavaa hoitoa. Koirakin jälleen kunnossa

Arto Hynynen

5

Hyvää palvelua. Päivystys toimii kuten pitää. Pystytään kertomaan edellinen tapaus ja antamaan arvio odotusajasta. Tähön ei Lahden pisteessä pystytty joten jouduimme ajamaan Vantaalle jotta saimme lemmikkimme asialliseen hoitoon...

Perustuen Google-arvioihin
Päivystys 0600 418 730 (1,97 €/min + pvm)

Puhelinnumero ja aukioloajat

Arkisin klo 7 - 22: 
0300 484 663 (0,42 eur/min + pvm/mpm)
Muina aikoina: 
0600 418 730 (1,97 €/min + pvm)
Viikonloppuisin ja yöaikaan hoitajamme voivat olla varattuina akuuttipotilaiden hoidossa. Olettehan hetken päästä uudelleen yhteydessä, jos ette tavoita meitä puhelimitse.
Kiitos joustavuudestanne!

Olemme auki 24h vuorokaudessa!

Päivystyspotilailta laskutetaan päivystyspotilaan perusmaksu 39€
Huomioithan lisäksi päivystysaikana klinikkamaksun ja eläinlääkärin toimenpidehinnat
- klo 20–22 +50 %
- klo 22–07 +100 %
- lauantaisin klo: 7–22 +50 %
- sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä sekä jouluaattona ja juhannusaattona +100 %
 • Maanantai
  Avoinna 24 h
 • Tiistai
  Avoinna 24 h
 • Keskiviikko
  Avoinna 24 h
 • Torstai
  Avoinna 24 h
 • Perjantai
  Avoinna 24 h
 • Lauantai
  Avoinna 24 h
 • Sunnuntai
  Avoinna 24 h

Työntekijät

Aija Leinonen

Aija Leinonen

Erikoiseläinlääkäri

Aijan erityisosaamiseen kuuluvat silmäsairaudet, viralliset silmätarkastukset, viralliset sydänkuuntelut sekä polvitarkastukset. Aija on valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 1981 ja on nykyään pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri ja silmätarkastuseläinlääkäri. Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri 1990, silmätarkastuseläinlääkäri 1985, eläinlääketieteen lisensiaatti, Helsingin yliopisto 1981.   Jäsenyydet SOFT (Suomen oftalmogieläinlääkärit) ESVO (European Society of Veterinary Oftalmology) SEP (Eläinlääkäripraktikot)   Kielitaito suomi svenska english   Eläimet Yorkshirenterrieri Nasu   Kiinnostuksen kohteet Silmäsairaudet / Oftalmologia   Työkokemus Evidensia Tammisto 2016- Evidensia Pakila 2016- Animagi Pakila 2013-2015 Univet Lahti Eläinlääkäriasema 2013- Pakilan Eläinlääkäriasema Tikki 2010-2012 Lahden Eläinlääkäriasema 2010–2013 Kuopion yksityinen eläinlääkäriasema 1982-2010
Lue lisää työntekijästämme Aija
Anne Paasikangas

Anne Paasikangas

Eläinlääkäri

Anne valmistui eläinlääketieteen lisensiaattiksi Helsingin Yliopistosta 2014. Hän toimii Tammistossa eläinlääkärinä ja erityisenä mielenkiinnon kohteena hänellä on sisätaudit. Työkokemus: -Animagi Kouvola (ent. Syke) 2013-2015 -Univet Kouvola Eläinsairaala 2015-2016 -Eläinsairaala Evidensia Tammisto 2016- Kielitaito: Suomi English Eläimet Portugalinvesikoira Jemma Taidot Sisätaudit Yleislääketiede
Lue lisää työntekijästämme Anne
Anu Jäminki

Klinikan johtaja, Eläinlääkäriasema HauMau

Anu Jäminki

Eläinlääkäri

Anu on valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi vuonna 2005 ja työskennellyt siitä lähtien pieneläinpraktiikassa. Erityisesti mielenkiinnon kohteena on sydänsairaudet, joihin hän on perehtynyt eurooppalaisessa jatkokoulutusohjelmassa. Anu on käynyt eläinlääkäreiden kansainvälisen eläinakupunktiokoulutuksen ja tekee akupunktiohoitoja pieneläimille Tammistossa ja HauMaussa. Kielitaito: Suomi English EläimetKarkeakarvainen mäyräkoira NetteTaidotSydänsairaudet / Kardiologia Yleiskirurgia Sisätaudit Yleislääketiede Akupunktio
Lue lisää työntekijästämme Anu
Anniina Saure

Anniina Saure

Eläinlääkäri

Anniina on valmistunut  eläinlääkäriksi keväällä 2015. Hänen ammatillisia mielenkiinnon kohteita ovat kivunhoito ja sisätaudit. Anniina kuuluu Tammiston päivystystiimiin. Kielitaito: Suomi English EläimetSaksanseisojaShetlanninlammaskoira2 maatiaiskissaa2 Egyptin mau kissaaPitkäkarvainen WeimarinseisojaTaidotSisätauditTehohoito
Lue lisää työntekijästämme Anniina
Työntekijämme

Julkaisumme Facebookissa

Uutta: tutustu juuri avattuun Evidensia Kauppaan

Evidensia Kauppa