Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Eläinsairaala Veter

Parasta osaamistamme kaupungin sydämessä 24/7

Tänään: Avoinna ympäri vuorokauden

Hyvä tietää ennen käyntiä

Huomioithan ennen ajanvarausta tämänhetkiset käytäntömme asiointiin meillä. Saavu varatulle ajalle vain juuri ennen ajan alkamista, ei etukäteen. Pyrimme hoitamaan lemmikkien tutkimuksia ja hoitotoimenpiteitä myös ilman lemmikin saattajan läsnäoloa, pyydämme tällöin omistajia odottamaan klinikan ulkopuolella. Lue kaikki ohjeet tästä.

Leikkaus- ja hammashoitopotilaat

Voit tutustua leikkaus- ja hammashoitopotilaidemme ennakko-ohjeistukseen täällä.

Jos olet tuomassa lemmikkiäsi leikkaukseen tai hammashoitoon, voit ladata esitietokaavakkeen jo valmiiksi käyntiä varten tästä linkistä. Tarvittaessa saat kaavakkeen myös klinikalta.

Maksutavat

Meillä voit maksaa käteisellä ja yleisimmillä maksukorteilla. Palvelumme on mahdollista saada myös laskutusyhteistyökumppanimme laskulle.

Evidensia-lasku

Collector Payments Finland Oy:n tarjoamat lasku ja luotto mahdollistavat ostoksesi rahoittamisen yhdessä tai useammassa erässä. Laskun saaminen vaatii myönteisen luottopäätöksen. Saat kaksi viikkoa korotonta maksuaikaa viiden euron laskutuslisän hinnalla, ja osamaksumahdollisuudesta voit sopia suoraan Collectorin kanssa. Lue lisää

Vakuutusyhtiöiden suorakorvauspalvelut

Eläinlääkäriasemallamme ovat käytössä LähiTapiolan, Agrian, Pohjantähden sekä Ifin suorakorvauspalvelut. Lue lisää

Pysäköinti

Tarjoamme maksuttoman asiakaspysäköinnin PMK-talon pysäköintialueella pääoviemme edessä. Ruudut on merkitty Eläinsairaala-kyltein.