Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Eläinsairaala Veter

Parasta osaamistamme kaupungin sydämessä 24/7

Tänään: Avoinna ympäri vuorokauden

Päivystys ja tehohoito
Päivystämme ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Paikalla on aina päivystävä eläinlääkäri, joka ei ota vastaan ajanvarauspotilaita. Potilaat hoidetaan kiireellisyys- ja saapumisjärjestyksessä. Suosittelemme soittamaan ennen saapumistasi ja varauduthan odottamaan, pyrimme kertomaan ruuhkatilanteesta aina parhaan tietomme mukaan. Sairaalassa on korkeatasoiset tilat potilaiden sairaala- ja tehohoitoa varten, joten tarvittaessa lemmikkisi voi jäädä meille osastolle sisään.

Hammashoidot
Klinikkamme hampaisiin perehtyneet eläinlääkärit Sonja Flinck, Ilona Kuoppamäki ja Jenni Nystedt tekevät hammaskivenpoistoja sekä laajempia hammashoitoja kirurgisine hampaanpoistoineen. Hammashoidot tehdään inhalaatioanestesiassa ja hoitaja valvoo potilaan vointia koko hoidon ajan. Klinikallamme on hammasröntgen. Hoidamme kissojen ja koirien purukalustojen lisäksi myös esimerkiksi kanien hammaspiikkejä ja frettien hampaita.

Lisääntymislääketiede ja spermapankki
Klinikallamme sijaitsee Suomen ensimmäinen koirien spermapankki, joka on perustettu vuonna 1990. Lisääntymistieteiden erikoiseläinlääkäri Tuire Tamminen ottaa vastaan haastaviakin lisääntymispotilaita, tekee keinosiemennyksiä sekä kerää ja pakastaa spermaa. Vastaanotamme myös kansainvälisiä spermalähetyksiä niiden Tampereella säilyttämistä varten.

Tuire tekee lisääntymishäiriöiden selvittelyä myös kissoille.

Kissapotiaat
Klinikkamme kissapuolella kissa on kingi: kissoille on klinikalla oma odotustila ja tutkimushuoneet. Kaikki eläinlääkärimme hoitavat mielellään kissoja, mutta klinikallamme työskentelee myös kolme kissalääketieteeseen perehtynyttä lääkäriä: Ilona Kuoppamäki, Jenni Nystedt ja Pirita Lahti-Nuuttila.