Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Eläinsairaala Veter

Parasta osaamistamme kaupungin sydämessä 24/7

Tänään: Avoinna ympäri vuorokauden

Voit tutustua kaikkiin eläinlääkäreihimme sekä heidän erikoisaloihinsa täällä.

Päivystys ja tehohoito
Päivystämme ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Paikalla on aina päivystävä eläinlääkäri, joka ei ota vastaan ajanvarauspotilaita. Potilaat hoidetaan kiireellisyys- ja saapumisjärjestyksessä. Päivystyksessä teemme äkillisen vamman tai sairastumisen edellyttämää välitöntä tutkimusta ja hoitoa, joita ilman potilaan tila voisi huononotua. Suosittelemme soittamaan ennen saapumistasi ja varauduthan odottamaan, pyrimme kertomaan ruuhkatilanteesta aina parhaan tietomme mukaan. Sairaalassa on korkeatasoiset tilat potilaiden sairaala- ja tehohoitoa varten, joten tarvittaessa lemmikkisi voi jäädä meille osastolle sisään.

Pehmytkudoskirurgia
Eläinlääkärimme suorittavat sairaalassamme sekä perustason pehmytkudosleikkauksia (sterilaatiot,  kastraatiot, erilaisten pattien, kasvainten ja ihomuutosten poistot), että haastavaa kirurgiaa. Vaativimpia kirurgisia toimenpiteitä meillä suorittavat pehmytkudoskirurgiaan erikoistuneet Hanna Pihlman ja Virpi Arminen. Meillä on mahdollista tehdä myös maksashunttioperaatioita ja PDA-leikkauksia sekä pitää potilaat tarvittaessa sairaalahoidossa operaation jälkeen. Kysy lisää leikkausmahdollisuuksistamme!

Ortopedia
Eläinlääkärimme Virpi Arminen ja Sari Giraut ottavat sairaalassa vastaan ortopedisiä potilaita, tekevät ontumatutkimuksia sekä röntgen- ja CT-tutkimuksia. Ortopedi Virpi Arminen tekee ortopedisiä leikkauksia, kuten polven ristiside- ja polvilumpioluksaatioleikkauksia, nivelsidevaurioiden korjausleikkauksia, murtumaleikkauksia sekä nivelten tähystysleikkauksia. Sairaalassa hoidamme myös kasvuhäiriöitä sekä eri nivelten irtopala- ja OC-muutoksia.

Hammashoidot
Klinikkamme hampaisiin perehtyneet eläinlääkärit Sonja Flinck, Ilona Kuoppamäki ja Jenni Nystedt tekevät hammaskivenpoistoja sekä laajempia hammashoitoja kirurgisine hampaanpoistoineen. Hammashoidot tehdään inhalaatioanestesiassa ja hoitaja valvoo potilaan vointia koko hoidon ajan. Klinikallamme on hammasröntgen. Hoidamme kissojen ja koirien purukalustojen lisäksi myös esimerkiksi kanien hammaspiikkejä ja frettien hampaita.

Kissapotiaat
Klinikkamme kissapuolella kissa on kingi: kissoille on klinikalla oma odotustila ja tutkimushuoneet. Kaikki eläinlääkärimme hoitavat mielellään kissoja, mutta klinikallamme työskentelee myös kolme kissalääketieteeseen perehtynyttä lääkäriä: Ilona Kuoppamäki, Jenni Nystedt ja Pirita Lahti-Nuuttila.

Lisääntymislääketiede ja spermapankki
Klinikallamme sijaitsee Suomen ensimmäinen koirien spermapankki, joka on perustettu vuonna 1990. Lisääntymistieteiden erikoiseläinlääkäri Tuire Tamminen ottaa vastaan haastaviakin lisääntymispotilaita, tekee keinosiemennyksiä sekä kerää ja pakastaa spermaa. Vastaanotamme kansainvälisiä spermalähetyksiä niiden säilyttämistä tai siementämistä varten ja lähetämme meillä kerättyä tai säilytettyä siementä maailmalle pakastettuna ja jäähdytettynä.

Tuire tekee lisääntymishäiriöiden selvittelyä myös kissoille.

Evidensia-erikoisklinikat