Eläinsairaala Veter

Parasta osaamistamme kaupungin sydämessä 24/7

Tänään: Avoinna ympäri vuorokauden

Eläinsairaala Veter (ent. Elääkäriasema Evidensia Tampere)

Tammelassa sijaitsevalla Eläinsairaala Veterillä on pitkät perinteet: eläinklinikka aloitti toimintansa vuonna 1978. Toimimme edelleen eläinlääkäripalveluiden edelläkävijänä ja tarjoamme korkealaatuista hoitoa nykyaikaisin välinein, vahvalla asiantuntemuksella ja lempeällä otteella ympäri vuorokauden.

Käytössämme on nykyaikaiset ja tarkat ultraääni- sekä röntgenlaitteet. Meillä tehdään myös vaativaa pehmytkudoskirurgiaa, tähystysleikkauksia ja sydämen ultraäänitutkimuksia.

Evidensia Tampereen kokeneet eläinlääkärit ja hoitajat pitävät huolen siitä, että lemmikkisi saa parasta mahdollista hoitoa. Teemme työtämme, koska välitämme!

Hammashoidot
Klinikkamme hampaisiin perehtyneet eläinlääkärit tekevät hammaskivenpoistoja sekä laajempia hammashoitoja kirurgisine hampaanpoistoineen. Hammashoidot tehdään inhalaatioanestesiassa ja hoitaja valvoo potilaan vointia koko hoidon ajan. Klinikallamme on hammasröntgen. Hoidamme kissojen ja koirien purukalustojen lisäksi myös esimerkiksi kanien hammaspiikkejä ja frettien hampaita.

Lisääntymislääketiede ja spermapankki
Klinikallamme sijaitsee Suomen ensimmäinen koirien spermapankki, joka on perustettu vuonna 1990. Lisääntymistieteiden erikoiseläinlääkäri Tuire Tamminen ottaa vastaan haastaviakin lisääntymispotilaita, tekee keinosiemennyksiä sekä kerää ja pakastaa spermaa. Vastaanotamme myös kansainvälisiä spermalähetyksiä niiden Tampereella säilyttämistä varten.

Pysäköinti
Maksuttomat asiakaspysäköintipaikkamme ovat PMK-talon pysäköintialueella klinikan edessä. Ruudut on merkitty Eäinsairaala-kyltein.

Lämpimästi tervetuloa palvelevalle eläinlääkäriasemallemme Evidensia Tampereelle!

Sisäänkäyntimme on siirtynyt

Hyvä asiakkaamme, huomaathan, että sisäänkäyntimme on siirtynyt sisäpihalle. Pääset pihaan heti rakennuksen päädystä, Erkkilän sillan kupeesta portista. Klinikkamme sijaitsee rakennuksen Osmonpuiston puoleisessa päädyssä, asiakaspysäköintiruutujemme vieressä.

Avaamme 24/7 palvelevan eläinsairaalan

Avaamme 24/7 palvelevan eläinsairaalan nykyisiin tiloihimme sekä samaan rakennukseen laajennettaviin uusiin toimitiloihin. Rakennustyöt ovat käynnissä ja sairaala aukeaa syksyllä 2019.