Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Eläinsairaala Veter

Parasta osaamistamme kaupungin sydämessä 24/7

Tänään: Avoinna ympäri vuorokauden

Eläinsairaala Veter

Tammelassa sijaitsevalla Eläinsairaala Veterillä on pitkät perinteet: eläinklinikka aloitti toimintansa vuonna 1978. Toimimme edelleen eläinlääkäripalveluiden edelläkävijänä ja tarjoamme korkealaatuista hoitoa nykyaikaisin välinein, vahvalla asiantuntemuksella ja lempeällä otteella ympäri vuorokauden.

Käytössämme on nykyaikaiset ja tarkat ultraääni- sekä röntgenlaitteet. Meillä tehdään myös vaativaa pehmytkudoskirurgiaa, tähystysleikkauksia ja sydämen ultraäänitutkimuksia. Käytössämme on tietokonetomografiakuvantamista varten CT-laite. Kokeneet eläinlääkärit ja hoitajat pitävät huolen siitä, että lemmikkisi saa parasta mahdollista hoitoa. Teemme työtämme, koska välitämme.

Huomioithan, että sisäänkäyntimme on sairaalan avaamisen myötä siirtynyt sisäpihalle Osmonpuiston päätyyn. Maksuttomat asiakaspysäköintipaikkamme ovat PMK-talon pysäköintialueella klinikan edessä. Ruudut on merkitty Eäinsairaala-kyltein.

Ethän ulkoiluta lemmikkiäsi viereisen kerrostalon pihassa! Sijaitsemme aivan puistoalueen reunassa, jonne voit viedä koirasi tarpeilleen ja jaloittelemaan. Kakkapusseja varten roskakorit löydät puistosta sekä sisäänkäyntimme vierestä.

Lämpimästi tervetuloa Veteriin!

Päivystys ja tehohoito
Päivystämme ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Paikalla on aina päivystävä eläinlääkäri, joka ei ota vastaan ajanvarauspotilaita. Potilaat hoidetaan kiireellisyys- ja saapumisjärjestyksessä. Päivystyksessä teemme äkillisen vamman tai sairastumisen edellyttämää välitöntä tutkimusta ja hoitoa, joita ilman potilaan tila voisi huononotua. Suosittelemme soittamaan ennen saapumistasi ja varauduthan odottamaan, pyrimme kertomaan ruuhkatilanteesta aina parhaan tietomme mukaan. Sairaalassa on korkeatasoiset tilat potilaiden sairaala- ja tehohoitoa varten, joten tarvittaessa lemmikkisi voi jäädä meille osastolle sisään.

Hammashoidot
Klinikkamme hampaisiin perehtyneet eläinlääkärit tekevät hammaskivenpoistoja sekä laajempia hammashoitoja kirurgisine hampaanpoistoineen. Hammashoidot tehdään inhalaatioanestesiassa ja hoitaja valvoo potilaan vointia koko hoidon ajan. Klinikallamme on hammasröntgen. Hoidamme kissojen ja koirien purukalustojen lisäksi myös esimerkiksi kanien hammaspiikkejä ja frettien hampaita.

Kissapotiaat
Klinikkamme kissapuolella kissa on kingi: kissoille on klinikalla oma odotustila ja tutkimushuoneet. Kaikki eläinlääkärimme hoitavat mielellään kissoja, mutta klinikallamme työskentelee myös kolme kissalääketieteeseen perehtynyttä lääkäriä: Ilona Kuoppamäki, Jenni Nystedt ja Pirita Lahti-Nuuttila (perhevapaalla).

Lisääntymislääketiede ja spermapankki
Klinikallamme sijaitsee Suomen ensimmäinen koirien spermapankki, joka on perustettu vuonna 1990. Lisääntymistieteiden erikoiseläinlääkäri Tuire Tamminen ottaa vastaan haastaviakin lisääntymispotilaita, tekee keinosiemennyksiä sekä kerää ja pakastaa spermaa. Vastaanotamme kansainvälisiä spermalähetyksiä niiden Tampereella säilyttämistä varten.

Asioithan klinikallamme vain terveenä!

Voit asioida meillä lemmikkisi kanssa turvallisin mielin. Noudatamme yhä joitakin varotoimia eläinlääkäriasemillamme, jotta voimme turvata lemmikkien normaalin hoidon sekä asiakkaidemme ja eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden myös jatkossa.

Lue lisää asioinnista

Eläinlääkärin maksuton puhelinneuvonta - valtakunnallinen palvelu

Eläinlääkäri auttaa neuvontanumerossa vain puhelumaksun hinnalla!
Soita 020 1800 900. Etäeläinlääkäri tekee ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä.

Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 0,08€/puhelu + 0,07€/min ja matkapuhelinliittymästä 0,08€/puhelu + 0,17€/min.

Lue lisää

Sisäänkäyntimme on siirtynyt

Hyvä asiakkaamme, huomaathan, että sisäänkäyntimme on siirtynyt sisäpihalle. Pääset pihaan heti rakennuksen päädystä, Erkkilän sillan kupeesta portista. Klinikkamme sijaitsee rakennuksen Osmonpuiston puoleisessa päädyssä, asiakaspysäköintiruutujemme vieressä.