Eläinsairaala Vethaus

Eläinsairaala Vethaus

Päivätoiminta. Hammashoidot. Kirurgia. Ortopedia. Tähystys. Päivystys. Lemmikistäsi välittäen 24/7/365.

Tänään: Avoinna 24 h

Päivystys

Päivystys 0600 550 139 (1,97 €/min + pvm)
0300 484 667

(0,42 €/min + pvm/mpm)

Paroistenraitti 4, 13600 Hämeenlinna
4.2
266 Google reviews
Työntekijämme
Emma Alve

Päivystys- ja sairaalaosasto

Emma Alve

Eläinlääkäri

ELÄINLÄÄKÄRIASEMAT: Eläinsairaala Vethaus

Äitiyslomalla

Päivystystiimin empaattinen tehopakkaus, joka ei koskaan tule työvuoroonsa yksin. Emman varjot ovat nelijalkaisia ja haukahtelevatkin tarvittaessa.

Aina ystävällinen ja toimelias Emma on ollut osa Vethaus-perhettä keväästä 2019 saakka. Emma kuuluu päivystystiimiin. Emmalta hoituu niin akuuttia päivystyskirurgiaa, tehohoitoa kuin akuutteja sisätautisia vaivoja potevien potilaiden hoito. Eläinlääketieteen lisensiaatiksi hän valmistui Helsingin Yliopistosta keväällä 2016.

Emman vanavedessä kulkevat labradorit Simba ja Rapu, sekä bordercollie Manki. Labradoriherrasmiehiä pääset muuten halutessasi tapaamaan valokuvan muodossa, sillä tämä kaksikko komeilee sairaalamme toimenpidehuoneen nro 2 seinätapetissa.

Aktiivista ja harrastusten täyteistä elämää koiriensa kanssa harrastava lääkärimme kilpailee yhdessä Simban ja Rapun kanssa pääpainona palveluskoiralajit. Manki on vielä vauva, mutta sen voinemme jo luvata, että ihailtavan virikkeellistä elämää tämä bordercollienkin alku tulee kasvettuaan viettämään.

Eläinsairaala Vethaus; päivystysosasto: ”Hädän hetkellä, suurella sydämellä, 24/7/365”

 

 

Uutta: tutustu juuri avattuun Evidensia Kauppaan

Evidensia Kauppa