Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Keravan Eläinklinikka

Eläinlääkäri lähellä sinua

Tänään: 8.00–20.00

Keravan Eläinklinikka

Keravan Eläinklinikka palvelee sinua ja lemmikkiäsi yksilöllisesti tarpeidenne mukaan. Haluamme klinikallamme tarjota jokaiselle lemmikille pitkän, terveen ja toiminnallisen elämän.

Eläinlääkäreillämme on erityisosaamista muun muassa suu- ja hammassairauksista,  sydänsairauksista, dermatologisista potilaista, sisätaudeista ja tähystysleikkauksista. Meiltä saat mm sydämen ultraäänikuvaukset, tähystyssterilaatiot, laadukkaat hammashoidot ja akupunktiot.

Meiltä löytyy myös erikois- ja päivittäisruuat koirallesi ja kissallesi.

Toivotamme sinut ja lemmikkisi lämpimästi tervetulleiksi!

 

Elina Leen mielenkiinnon kohteina ovat ultraäänitutkimukset.

Leena Vanhamäki ottaa vastaan vaativia iho- ja korvapotilaita.

Noora Koski  tekee tähystyssterilaatioita ja ottaa vastaan klinikallamme yleispraktiikkaa.

Mariia Liljaniemi tekee klinikallamme yleispraktiikkaa.

 

Huomioittehan, että suosittelemme maskin käyttöä aina asioidessanne klinikalla sekä lemmikillä saa olla vain yksi saattaja mukana. Poikkeuksena ainoastaan eutanasia toimenpide. Asioidessasi klinikalla otathan huomioon 2 metrin turvavälin.

Asioithan klinikallamme vain terveenä!

Voit asioida meillä lemmikkisi kanssa turvallisin mielin. Noudatamme yhä joitakin varotoimia eläinlääkäriasemillamme, jotta voimme turvata lemmikkien normaalin hoidon sekä asiakkaidemme ja eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden myös jatkossa.

Lue lisää asioinnista

Eläinlääkärin maksuton puhelinneuvonta - valtakunnallinen palvelu

Eläinlääkäri auttaa neuvontanumerossa vain puhelumaksun hinnalla!
Soita 020 1800 900. Etäeläinlääkäri tekee ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä.

Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 0,08€/puhelu + 0,07€/min ja matkapuhelinliittymästä 0,08€/puhelu + 0,17€/min.

Lue lisää

Tervetuloa Pentukerhoon!

Huom! Pentukerhot ovat peruttu koronatilanteen vuoksi!

Pentukerhossa uusi eläinystäväsi saa opetella sosiaalista kanssakäymistä turvallisesti ja valvotusti.
Pennun tulee olla saanut ensimmäinen rokotus ja siitä kahden viikon päästä voi osallistua tapaamiseen. Yläikäraja on kuusi kuukautta.
Tapahtumat ovat maksuttomia, mutta muistathan ilmoittautua etukäteen joko puhelimitse p.0201750150 tai sähköpostilla kerava@evidensia.fi.
Kysy lisää klinikalta. Tervetuloa!