Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Mäntsälän eläinlääkäriasema

Tuttu ja paikallinen!

Tänään: 8.00–20.00

Tervetuloa ajanvarauspalveluumme!

Huomioithan ennen käyntiä tämänhetkiset käytäntömme asiointiin meillä. Lue ohjeet tästä.

Ohjeistus päivitetty 28.09.2020

Koska asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää, siirrymme 28.9 alkaen koronapandemian siirryttyä alueellamme kiihtymisvaiheeseen käytäntöön, jossa kaikilla hoitohuoneessa olevilla tulee olla käytössä maski, koska 1-2 metrin turvavälin säilyttäminen ei aina ole mahdollista. Toivomme asiakkaidemme huomioivan tämän, ja ottavan mahdollisuuksien mukaan oman maskin matkaan vastaanotolle tullessa. Omistajan niin toivoessa, voimme myös hoitaa lemmikin ilman omistajan läsnäoloa.

Pysytään yhdessä terveinä!

___________________________________________________________________

Toimintamme jatkuu normaalisti, mutta asioithan klinikallamme vain terveenä! Turvataksemme lemmikkien normaalin hoidon jatkossakin, on tärkeää, että pystymme turvaamaan eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden. Ethän siis asioi klinikallamme, jos sinulla kuumetta tai flunssaoireita.

Mikäli joudut perumaan lemmikin vastaanottoajan sairastumisen vuoksi, emme toistaiseksi veloita tästä erillistä myöhäisen peruutuksen maksua (norm. 39€). Jos epäilet sairastumista, peruthan varatun ajan kuitenkin mahdollisimman pian soittamalla klinikalle

Verkkoajanvarauksesta voit varata ajan yleisimpiin palveluihimme. Onnistuneesta ajanvarauksesta lähetämme kuittauksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et löydä verkkoajanvarauksesta sopivaa toimenpidettä tai aikaa, voit olla meihin yhteydessä puhelimitse.

Huomioithan, että mikäli varattu aika ei riitä kaikkiin lemmikkisi tarvitsemiin tutkimuksiin ja toimenpiteisiin, varaamme näille uuden ajan. Lemmikkisi tai käyntiisi liittyvissä kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Muuttuivatko suunnitelmat? Tutustu peruutusehtoihimme