Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Mäntsälän eläinlääkäriasema

Tuttu ja paikallinen!

Tänään: 8.00–20.00

Koronavirusepidemian siirryttyä Helsingin ja Uudenmaan sekä Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirien alueilla leviämisvaiheeseen, siirrymme maanantaina 30.11. alkaen keväiseen käytäntöömme ja hoidamme potilaat ilman omistajan läsnäoloa aina, kun se on mahdollista turvataksemme asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveyden. Kaikilla vastaanotolla asioivilla, myös ostoksille tulevilla, tulee myös olla kirurginen maski. Suosittelemme käyttämään kirurgista kertakäyttömaskia.

Jaksetaan yhdessä vielä vähän, ja pysytään terveinä!

Huomioithan ennen käyntiä tämänhetkiset käytäntömme asiointiin meillä. Lue vielä muita lisäohjeet tästä.

___________________________________________________________________

Toimintamme jatkuu normaalisti, mutta asioithan klinikallamme vain terveenä! Turvataksemme lemmikkien normaalin hoidon jatkossakin, on tärkeää, että pystymme turvaamaan eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden. Ethän siis asioi klinikallamme, jos sinulla kuumetta tai flunssaoireita.

Mikäli joudut perumaan lemmikin vastaanottoajan sairastumisen vuoksi, emme toistaiseksi veloita tästä erillistä myöhäisen peruutuksen maksua (norm. 39€). Jos epäilet sairastumista, peruthan varatun ajan kuitenkin mahdollisimman pian soittamalla klinikalle

Verkkoajanvarauksesta voit varata ajan yleisimpiin palveluihimme. Onnistuneesta ajanvarauksesta lähetämme kuittauksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et löydä verkkoajanvarauksesta sopivaa toimenpidettä tai aikaa, voit olla meihin yhteydessä puhelimitse.

Huomioithan, että mikäli varattu aika ei riitä kaikkiin lemmikkisi tarvitsemiin tutkimuksiin ja toimenpiteisiin, varaamme näille uuden ajan. Lemmikkisi tai käyntiisi liittyvissä kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Muuttuivatko suunnitelmat? Tutustu peruutusehtoihimme