Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Mäntsälän eläinlääkäriasema

Tuttu ja paikallinen!

Tänään: 8.00–20.00

Mäntsälän eläinlääkäriasema

Evidensia Mäntsälä on jälleen vanha tuttu Mäntsälän eläinlääkäriasema. Toimimme jatkossakin osana Evidensiaa, mutta kehitämme toimintaamme ja palveluamme yhä paikallisemmin, juuri sinun ja eläinystäväsi parhaaksi.

Mäntsälän eläinlääkäriasemalla sinua ja lemmikkiäsi palvelevat tutut eläinlääkärit ja hoitajat, paikallisesti ja pitkällä perinteellä, ihmisläheisellä ja eläinrakkaalla otteella. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 25 vuotta siitä, kun Mäntsälän eläinlääkäriasema perustettiin. Aluksi toimimme Kivistöntiellä nyt jo puretussa vanhassa puurakennuksessa, ja vuodesta 2004 alkaen nykyisissä tiloissa Mäntymäentiellä. Meille on helppo tulla mistä suunnasta tahansa, ja pihallamme on runsaasti parkkitilaa suuremmallekin ajoneuvolle.

Haluamme yhdessä kanssasi edistää lemmikkisi kokonaisvaltaista terveyttä, jotta sairauksilta vältyttäisiin. Sairauden sattuessa haluamme antaa lemmikillesi parhaan mahdollisen hoidon. Tärkein osa lemmikkisi käyntiä on aina eläinlääkärin tekemä huolellinen yleistutkimus, jonka perusteella suunnitellaan mahdollisesti tarvittavat jatkotutkimukset ja -hoidot. Käytössämme on hyvinvarusteltu leikkaussali pehmytosakirurgisia toimenpiteitä varten, röntgen- ja ultraäänilaitteisto kuvantamista varten ja oma laboratorio, jossa onnistuvat kaikki yleisimmät laboratoritutkimukset niin, että tulokset saadaan useimmiten jo lemmikkisi käynnin aikana. Palvellaksemme sinua ja lemmikkiäsi yhä paremmin, olemme laajentaneet hammashoitojemme tarjontaa. Käytössämme on hammasröntgen ja tarvittava välineistö hampaiden poistoihin. Vaativammat hammashoidot tekee aina hampaisiin perehtynyt eläinlääkäri yhdessä nukutusta valvovan eläintenhoitajan kanssa, jotta hammashoito olisi lemmikillesi mahdollisimman turvallinen. Lisäksi pystymme nyt tarjoamaan perehtyneen eläinlääkärin palvelut myös eksoottisille lemmikeille, erityisesti kaneille ja jyrsijöille.

Mäntsälän eläinlääkäriasemalla on pitkät perinteet eteläisen Suomen lisääntymisklinikkana, ja meiltä saat jatkossakin progesteronitestien tulokset saman päivän aikana! Tarjoamme myös tiineysultrat ja -röntgentutkimukset kokemuksella ja ammattitaidolla. Teemme myös akupunktiohoitoja sekä Kennelliiton virallisia tutkimuksia. Meillä saat koirallesi viralliset lonkka-, kyynär- ja selkäkuvat sekä virallisen polvilausunnon ja sydämen auskultaatiolausunnon.

Meiltä saat myös Purinan, Hill’sin ja Royal Caninin erikois- ja päivittäisruuat kissallesi ja koirallesi sekä laajasti vapaan kaupan tuotteita, esim. aina tärkeät hammasharjat ja -tahnat.

Mäntsälän eläinlääkäriaseman väki toivottaa sinut ja lemmikkisi lämpimästi tervetulleeksi!

Asioithan klinikallamme vain terveenä!

Voit asioida meillä lemmikkisi kanssa turvallisin mielin. Noudatamme yhä joitakin varotoimia eläinlääkäriasemillamme, jotta voimme turvata lemmikkien normaalin hoidon sekä asiakkaidemme ja eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden myös jatkossa.

Lue lisää asioinnista

Eläinlääkärin maksuton puhelinneuvonta - valtakunnallinen palvelu

Valtakunnallisessa neuvontanumerossamme, 020 1800 900, puheluusi vastaavat Evidensian kokeneet eläinlääkärit. Eläinlääkäri selvittää lemmikkisi terveyden tilanteen ja neuvoo tilanteessa. Puhelinkonsultaatiossa teemme ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle klinikalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä. Eläinlääkärin konsultaatio neuvontanumerossa on maksutonta (vain normaali puhelumaksu).

Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 0,08€/puhelu + 0,07€/min ja matkapuhelinliittymästä 0,08€/puhelu + 0,17€/min.

Lue lisää

Päivitetty korona-ohjeistus 28.9.2020->

Koska asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää, siirrymme 28.9 alkaen koronapandemian siirryttyä alueellamme kiihtymisvaiheeseen käytäntöön, jossa kaikilla hoitohuoneessa olevilla tulee olla käytössä maski, koska 1-2 metrin turvavälin säilyttäminen ei aina ole mahdollista. Toivomme asiakkaidemme huomioivan tämän, ja ottavan mahdollisuuksien mukaan oman maskin matkaan vastaanotolle tullessa. Omistajan niin toivoessa, voimme myös hoitaa lemmikin ilman omistajan läsnäoloa.

Pysytään yhdessä terveinä!

Muutoksia Mäntsälän eläinlääkäriaseman lisääntymispalveluihin

Lisääntymistieteisiin erikoistunut eläinlääkäri Tuire Tamminen on siirtynyt syyskuun alussa 2019 Mäntsälästä eläinlääkäriasemalle Veteriin Tampereelle, jonka seurauksena eläinlääkäriasemallamme tarjottaviin lisääntymispalveluihin tulee muutoksia. Toimimme jatkossakin tiiviissä yhteistyössä Tuiren ja koko Tampereen klinikan kanssa, ja tarjoamme edelleen monipuoliset palvelut koirien ja kissojen kasvattajille. Kattavammat lisääntymispalvelut, kuten keinosiemennykset ja spermatutkimukset ovat jatkossa saatavilla vain Tampereelta. Mäntsälän eläinlääkäriasemalla on pitkät perinteet eteläisen Suomen lisääntymisklinikkana, ja meiltä saat jatkossakin progesteronitestien tulokset saman päivän aikana! Tarjoamme myös tiineysultrat ja -röntgentutkimukset kokemuksella ja ammattitaidolla.

Tervetuloa asiantuntevaan hoitoon jatkossakin kaikki kasvattajat!

Palvelemme puhelimitse nyt aiempaa laajemmin!

Jotta voisimme palvella sinua ja lemmikkiäsi entistäkin paremmin, avaamme 2.1.2020 alkaen puhelinpalvelumme aamuisin jo klo 7:30. Vastaanottomme aukeaa jatkossakin klo 8:00.