Mäntsälän eläinlääkäriasema

Tuttu ja paikallinen!

Tänään: 8.00–20.00

Mäntsälän eläinlääkäriasema, Evidensia

Evidensia Mäntsälä on jälleen vanha tuttu Mäntsälän eläinlääkäriasema. Toimimme jatkossakin osana Evidensiaa, mutta kehitämme toimintaamme ja palveluamme yhä paikallisemmin, juuri sinun ja eläinystäväsi parhaaksi.

Mäntsälän eläinlääkäriasemalla sinua ja lemmikkiäsi palvelevat tutut eläinlääkärit ja hoitajat, paikallisesti ja pitkällä perinteellä, ihmisläheisellä ja eläinrakkaalla otteella. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 25 vuotta siitä, kun Mäntsälän eläinlääkäriasema perustettiin. Aluksi toimimme Kivistöntiellä nyt jo puretussa vanhassa puurakennuksessa, ja vuodesta 2004 alkaen nykyisissä tiloissa Mäntymäentiellä. Meille on helppo tulla mistä suunnasta tahansa, ja pihallamme on runsaasti parkkitilaa suuremmallekin ajoneuvolle.

Haluamme yhdessä kanssasi edistää lemmikkisi kokonaisvaltaista terveyttä, jotta sairauksilta vältyttäisiin. Sairauden sattuessa haluamme antaa lemmikillesi parhaan mahdollisen hoidon. Tärkein osa lemmikkisi käyntiä on aina eläinlääkärin tekemä huolellinen yleistutkimus, jonka perusteella suunnitellaan mahdollisesti tarvittavat jatkotutkimukset ja -hoidot. Käytössämme on hyvinvarusteltu leikkaussali pehmytosakirurgisia toimenpiteitä varten, röntgen- ja ultraäänilaitteisto kuvantamista varten ja oma laboratorio, jossa onnistuvat kaikki yleisimmät laboratoritutkimukset niin, että tulokset saadaan useimmiten jo lemmikkisi käynnin aikana. Palvellaksemme sinua ja lemmikkiäsi yhä paremmin, olemme laajentaneet hammashoitojemme tarjontaa. Käytössämme on hammasröntgen ja tarvittava välineistö hampaiden poistoihin. Vaativammat hammashoidot tekee aina hampaisiin perehtynyt eläinlääkäri yhdessä nukutusta valvovan eläintenhoitajan kanssa, jotta hammashoito olisi lemmikillesi mahdollisimman turvallinen. Lisäksi pystymme nyt tarjoamaan perehtyneen eläinlääkärin palvelut myös eksoottisille lemmikeille, erityisesti kaneille ja jyrsijöille.

Myös lisääntymistieteen palvelut, poislukien sperman pakastukset, ovat palanneet Mäntsälään muutaman vuoden tauon jälkeen, kun lisääntymistieteiden erikoiseläinlääkäri Dipl ECAR Tuire Tamminen on aloittanut vastaanoton Mäntsälän eläinlääkäriasemalla. Tarjoamme jatkossakin lisääntymispotilaille myös astutusajankohdan määritykset käyntipäivänä saatavine progesteronituloksineen vuosikymmenien kokemuksella. Teemme myös akupunktiohoitoja sekä Kennelliiton virallisia tutkimuksia. Meillä saat koirallesi viralliset lonkka-, kyynär- ja
selkäkuvat sekä virallisen polvilausunnon ja sydämen auskultaatiolausunnon.

Meiltä saat myös Hill’sin ja Royal Caninin erikois- ja päivittäisruuat kissallesi ja koirallesi sekä laajasti vapaan kaupan tuotteita, esim. aina tärkeät hammasharjat ja –tahnat.

Mäntsälän eläinlääkäriaseman väki toivottaa sinut ja lemmikkisi lämpimästi tervetulleeksi!