Evidensia Kamppi on taas pian vanha tuttu HauMau – yhä kattavampi palveluvalikoima laajennetuissa tiloissa

maanantai 20. toukokuuta 2019
kamppi-on-haumau

Eläinlääkäriasema palvelee 10.6. alkaen uudistetuissa, päiväsairaalakäyttöön remontoiduissa tiloissa vanhassa tutussa osoitteessa Hietaniemenkatu 7, Helsinki.

Evidensia Kampin toiminta laajenee. Laajennuksen yhteydessä Evidensia Kamppi ottaa jälleen käyttöön vanhan tutun nimen: Eläinlääkäriasema HauMau.

Eläinlääkäriasema HauMau toimii jatkossakin osana Evidensiaa, mutta palvelua kehitetään yhä paikallisemmin – lemmikkipotilaiden ja omistajien parhaaksi.

– HauMau on erityisesti ortopediaan, sisätauteihin, pehmytosakirurgiaan, hammashoitoihin, silmäsairauksiin, kardiologiaan ja onkologiaan keskittyvä eläinlääkäriasema. Eläinlääkärimme ja hoitajamme ovat kokeneita eläinlääkinnän ammattilaisia, kertoo klinikan johtaja, eläinlääkäri Heikki Putro.

– Eläinlääkäriaseman historia Helsingissä alkaa jo vuodesta 1978, jolloin eläinlääkäri Mikael Ilves perusti Oksasenkadulle eläinlääkäriaseman nimeltään Hauveli Station. Toiminnan laajentuessa muutimme Hietaniemenkadulle, ja vuonna 1986 klinikka sai nimekseen HauMau. Tilaa oli tuolloin 80 neliömetriä, mutta nyt vuonna 2019 remontin myötä tilat kasvavat peräti 550 neliömetriin, Putro kertoo.

Uusien tilojen myötä HauMaun palveluvalikoima laajenee entisestään, kun aiempien kattavien palveluiden lisäksi tarjolla ovat jatkossa myös CT- eli tietokonetomografiatutkimukset, jotka mahdollistavat entistä tarkemman diagnostiikan muun muassa kasvuhäriiöiden sekä keuhko- ja kasvainsairauksien hoidossa. Uusissa avarissa tiloissa on aiempaa väljemmät odotus-, tutkimus- ja heräämötilat – myös kissapotilaille. HauMau on suu- ja hammassairauksien, silmäsairauksien sekä ortopedian Evidensia-erikoisklinikka.

Eläinlääkäriasema HauMau palvelee arkisin klo 8–20 ja lauantaisin klo 9–15.